Kvak.com

Menjava tudi v oddaji O: Urška Pirš in, Špela Jereb out

nedelja, 24. avgust 2014
Špela Jereb, Urška Pirš, Nejc Simšič, Bojan Traven, O magazin, Zvezde Danes
Bojan Traven je ob svojem prihodu na Planet TV poskrbel še za eno menjavo: oddaja O magazin bo dobila novo ime, pa tudi novo voditeljico. Odslej se bo imenovala Zvezde danes. Nejc Simšič, ki se je ekipi pridružil pred dobrim mesecem, ostaja voditelj, ob njem pa ne bo več Špela Jereb, temveč se pred kamere vrača Urška Pirš, ki je nekdaj vodila Pop In. Na vprašanje ali to pomeni, da Jerebove ne bo več, na Planet TV odgovarjajo: "Špela Jereb ostaja voditeljica oddaje O magazin do nadaljnjega, ko bomo štartali nov koncept oddaje, pa bo del tudi oddaje Zvezde Danes." (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  24.8.14 ob 18.25

  haha Urška Pirš. Že pred leti je bila katastrofalna, zdaj pa dvomim, da je kaj boljša

 2. ..... pravi:
  24.8.14 ob 21.48

  Traven samo pizdarijo dela in fura neke bedarije, lesene voditelje itd. Ta čvekasta oddaja je prepoznavna sam zarad te luštne Špele in ne vem, zakaj bi jo menjali, ker paše tu not. Škoda.

 3. Anonimni pravi:
  25.8.14 ob 10.43

  Ti kekci so zda prišli na Planet tv, pa mislijo,da bodo tukaj lahko furali takšno tv kot so jo pred 10 leti nekje drugje, v drugačnih pogojih in z drugačnim budgetom, ki je kril njihove muhe. Do zdaj bi jim lahko postalo jasno, da vse, kar so kdaj naredili, ni bilo tak uspešno kot si mislijo, smao srečo so imeli, da so bili na gledani tv in da so takrat Slovenci prežvečili vse. Zdaj pa generacije, ki prihajajo, sploh več ne gledajo tv. Televizijska "mafija" pa z oglaševalskimi lobiji vred, same sebe in druge prepričuje, da ljudje še anjveč oglasov vidijo an tv, zato morajo bit vsi oglasi tam. Ljudje sploh ne gledajo več tv, vsaj ne toliko kot včasih. Tisti, ki jo gledajo, pa prešaltajo med oglasi. To je resnica. In danes že lahko gledajo kar hočejo, tudi z zamikom in niso več obsojene na neke bedne oddaje stricev, ki mislijo,da vedo kaj delajo in tet, ki nikoli niso vedele, zakaj so na tv.

 4. heh pravi:
  27.8.14 ob 00.41

  Nejca ven, Špelo pa pustite pri miru.
  A vam ni jasno, da poženščenih tipov nočejo gledat ne ženske ne moški?

 5. butl pravi:
  29.8.14 ob 09.15

  In kdo bo to Staro pirševo gledal ? pa simšiča oba negledljiva