Kvak.com

Nives Orešnik - ne bi se več slekla za Playboy

sobota, 9. avgust 2014
Nives Orešnik, Playboy
Nives Orešnik se je razgalila za slovenski Playboy, a bivša miss Slovenije tega ne bi več ponovila. Gole slike so namreč sprožile tudi odzive, ki Nives niso najbolj všeč: "Fotografiranje bi ponovila, projekta pa ne, in sicer zaradi stvari, ki jih je prinesel s sabo. Telefonske klice, intervjuje, negativen prizvok rumenega tiska, ki je projekt, ki mi veliko pomeni, spremenil v vulgarno razgaljenost ali ''rajcanje ljudi''. Sicer pa sem slovenske scene in naših medijev že navajena in me nič več ne preseneča. Zanima me odziv, vendar me negativnost ne bo prizadela. Če se bo našel en odstotek ljudi, ki bo stvar pravilno razumel, bom zadovoljna." In čeprav sta bila do fotografij kritična tudi njena starša, pa je pri tem nista omejevala, za kar jima je lepotička hvaležna. (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. abata pravi:
  9.8.14 ob 22.00

  Podobna je Tini Petelin, obe pa nista čisto nič posebnega. Bolj moška tipa, ha.ha

 2. Anonimni pravi:
  10.8.14 ob 01.39

  Da fotke v PLAYboyu PRAVILNO razumeš rabiš najmanj doktorat ali kaj?
  Govori pa kot da je bilo to v davni rpeteklosti in ne nedavno. Pa je rekel njen tip, da mu je všeč njen software. Se je treba vprašat kakšen je njegov. Če človek piše diplomo, to še nič ne pomeni. Tip, ki sodeluje pri tem, da za Playboy sleče dve svoji punci, tudi ne more bit čisto ok, če je fotograf ali ne.
  Playboy je moška revija in nagice v tej reviji se ve kakšen sloves imajo. Ne vem kdo našim puncam prodaja meglo, da je to art ali nekaj lepega, estetskega. To je rajc za moške. Če se lahko sprijaznijo s to interpretacijo, ok, če ne, pa naj ne jokajo,da jih svet ne razume. Mogoče one ne razumejo sveta. In medijev.
  Za Palyboy so pisala mnoga ugledna publicistična in novinarska imena (mislim ameriško različico). Med Playmatekami pa ni bilo kakšnih ultra uglednih bab. so samo bolj ali manj fukabilne. In to je edini kriterij po katerem jih sodijo moški, ki jih gledajo. Briga njih njihov software in art.

 3. mici pravi:
  10.8.14 ob 09.11

  Zelo dobro razloženo anonimni,čestitam in se pridružujem komentarju.

 4. b2 pravi:
  11.8.14 ob 23.05

  ne glede na to kaj pravi, je ful huda bejba.

 5. keptn obvijs pravi:
  14.8.14 ob 13.16

  za kaj pa je playboy drugega kot za rajcanje... ženska