Kvak.com

Neža Marolt v veselem pričakovanju

ponedeljek, 4. avgust 2014
Neža Marolt, Mitja Bračič
Neža Marolt, ki se je pred meseci s partnerjem Mitjo Bračičem preselila v prestolnico Azerbajdžana, pričakuje njunega prvega otroka. Oba sta si v Bakuju našla novi službi, tam pa nameravata ostati leto ali dve, saj je možnosti zaslužka tam veliko, za izobražene pa sploh. Parček se je pred kratkim sicer zaročil, še letos pa načrtujeta poroko. (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. b2 pravi:
  5.8.14 ob 11.21

  Ta je tista iz Playboya, huda je ful

 2. heh pravi:
  6.8.14 ob 00.04

  Huda?
  Cas za spegle kolega.
  V tujini se takim rece butterface...

 3. Micika pravi:
  6.8.14 ob 10.51

  Ja res kdo je? A je prva nosečnica, da je deležna pozornosti?

 4. Anonimni pravi:
  6.8.14 ob 20.49

  Prav moja mat včeraj, ko jo je vidla na TV, ko je govorila o poročni obleki: "Kdo je ta?" Sem rekel: "Ne vem. Sem pa videl njene nage fotke. :)" Potem ni več spraševala naprej.

 5. Timotej pravi:
  8.8.14 ob 12.49

  Res se ima s čim hvalit,z tako neokusnimi golimi pozami.Koga pa briga ,če je ona noseča,verjeten ima poznanstva v novinarstvu in jo kar naprej mečejo z neumnostmi v medije.nevem,če je ta čuden njen fant očka njenega otroka,če je noseča.Verjeten ga je fasala kje na snemanju golih fotk.Ta njen fant pa nima vse poštimano v glavi,da si želi tako k.....p.... za mamico svojih otrok.Kako jih bo pa vzgajala????'

 6. štajerski slavček pravi:
  9.8.14 ob 12.27

  Neža se je s prvim fantom zaročila,nato ga pustila in mu zaročni prstan vrnila.Takoj si je drugega ljubimca dobila,se z njim zaročila in takoj zanosila.V kratkem se bo piročila in nato rodila.Neža je vse to v enem letu in pol naredila, vmes pa še sexi nage fotke za moške naredila,ker se je tako odločila.

 7. Anonimni pravi:
  10.8.14 ob 13.39

  No jaz sem mislil,da je ta njen fant šiptar,ki dela fasade,saj tako izgleda na zunaj.Pa tudi karakterno ni kaj prida,če si je izbral tako punco.Bodo mogle vse žene trdo paziti na svoje može,ki živijo blizu Neže,da jih nebo speljala.Sodeč po njenin nagih fotkah in položajih,ki jih je snemala,je baba huda in vsega zmožna.Ta nima pameti,niti sramu,saj se stalno hvali po medijih in misli,da je super zvezda,samo v kakšnem pomenu.Kešpička.

 8. Anonimni pravi:
  14.8.14 ob 13.55

  Neža najboljše,da se poročiš naga, to bodo res umetniške fotke.Zdraven pa tist tvoj bimbo,bota oba pozirala,fotke prodala in fajn zaslužla.Kva glumiš in se hvališ po medijih,kot da si največja dama.V plavboyu si pokazala kaj si ti in tvoj bimbo.Ti ne boš znala vzgajati otrok,jih boš peljala kar v bordel.

 9. mačo pravi:
  15.8.14 ob 16.02

  A ta je tista,ki je snemala te nage fotke,ki rajcajo moške.Joj,joj,kakšen je pa ta njen,ki je ponosen,da si ga mečejo ob gledanju njenih fotk.Vsa žlahta srečna,da je noseča,kakšni pa so ti žlahtovci,ki se veselijo take dekline.

 10. nn pravi:
  21.8.14 ob 14.48

  sodeč po tvojih nagih fotkah si res dobra pička.nevem kje si najdla tega opankarja zgleda kot en lizoritnik.vse porivače,ki si jih mela so bili in ič.a ni blo nobenga slovenca.pa ne glumi,kak te ma rad pa kak te razvaja,boš vidla čez par let.take ste hude in vam je en premal kmal se boš nastavljala drugim.

 11. Anonimni pravi:
  23.8.14 ob 13.48

  take mrhe neb smele imeti otrok,ki jih bo sram,da majtako mater.v šol jih bojo otroc zajebaval,naj si pogledajo njene nage fotke in bo otroke sram.to kar si posnela ostane za vedno.k.....p...

 12. Sebastjan pravi:
  26.9.14 ob 12.42

  Nevem,kolk plačuješ medijem,da sedaj stalno poročajo o tebi.Kar naenkrat se stalno pojavljaš v medijih in vso svojo intimo deliš s celo Slovenijo.Lahko se hvališ in vse stvari napihuješ,kak si srečna.Mislim,da ti nisi,da bi živela v nekem zabačenem kraju,ker si mestna deklina pa tud ta tvoj možiček ni kak fajn dedec,sploh ne pašeta skupaj.Ko pa vidim tiste tvoje nage fotke,ki te bodo spremljale vse živlejne,zgubiš vse dostojanstvo in se ve v kakšen rang spadaš.Fuj,fuj.

 13. nn pravi:
  14.10.14 ob 14.21

  Ja zanimivi komentarji,tud jaz se samo nasmiham,temu hvalisanju,kak si srečna s tvojim dragim.Moje mišlenje,da noben normalen dedc,nebi bil ponosen na svojo ,sedaj ženo in mamico svojih otrok.Tvoje slike,namigujejo na poželenje moških,saj si slikana čisto naga in tud v takih pozah,da rajcajo moške.Čakam še,kdaj boš objavila v kakšnem položaju si sexala,ko si zanosila,ker ostalo si itak že vse objavila.Čakamo naslednje javljanje.

 14. nn pravi:
  27.10.14 ob 15.23

  Mislim,da se stalno mečeš po medijih sam zarad tega,da bi videl vujić kak si srečna.on jih ma na vsak prst lahk deset,tega tvojga pa neb niti nobena stara mama pogledala,ker res zgleda bedno.škoda,da boš mela deklico,ker bo šla sigurn po tvojih stopinjah,ker kakšna mati taka hči.od malega jo boš vzgajala v tem stilu poziranja. in slačenja.ubog otrok.

 15. Anonimni pravi:
  21.12.14 ob 14.32

  No plavboyeja slačipunca,čakam kakšno golo fotko,sedaj ko si noseča.lohk bi posnela golo fotko in jo pokazala medijim,da vidmo,kak si lepa.pa ne,da te je sram in si tega ne upaš al ti tvoj možek ne pusti,te ma že pod kontrolo in moraš delat kot on ukaže

 16. Anonimni pravi:
  9.1.15 ob 14.19

  Neža tud,če si slačibejba in sponzoruša,si lepa deklina in bi si res dobila enga lepšega poba.Sem te videl na poročni sliki,si prava krasotica ta tvoj možek,pa kot en revež poleg tebe.Res si pobrala prvega,ki si srečala,mislim da veza nebo dolgo trajala,ket ta tvoj tip bo upravičeno ljubosumen,ko te bodo pubeci osvajali,ker si baba za pogledat in poželeti,tako da boš mela vedno dost osvajalcev.

 17. Anonimni pravi:
  18.2.15 ob 17.51

  nagravža s tistim napihnjenim trebuhom se hvališ po medijih res prava nagravžna pizdurina saj drugo ne znaš kot da se naga razkazuješ po medijih.verjeten to delaš za denar.

 18. Anonimni pravi:
  6.3.15 ob 15.46

  upam,da to vašo deklico ne bota z očkom vzgajala tako,da bo šla po maminih stopinjah.ker kot zgleda je očka še bolj neumen kot mamica.škoda deklice,ki ma take starše.

 19. meho pravi:
  11.3.15 ob 16.43

  maca a veš kako si dobra mačka na nagima fotkama mi si svaku večer vsi u sobama drkamo ko gljedamo tvoje nage fotke,a bo kaj kmalu kaj novega kaki pornič stvarno si dobra pička samo da te vidimo se nam dignei treba drkati.

 20. Anonimni pravi:
  27.3.15 ob 17.31

  slačibejba,že razkazuješ vsem medijem to svojo deklico verjeten jo že sedaj vpeljuješ v te posle, da se bo slačila.kot ti.sram te je lahko kakšna mama pa si.pametni,si svojih dojenčic ne izpostavljajo po medijih in facebocu.jabolko ne pade daleč od drevesa.ubogi otrok.

 21. Anonimni pravi:
  31.5.15 ob 14.31

  kva je zdej starleta si nič več ne staviš v medije in ne objavljaš svoje hčere in švoh možička.a tvoja prjateljca nima več odaje,da bi te stalno kazala in hvlila.tud ona je nekam podmukla in se nič več ne hvali s svojim mladim fantičem al ni več take velke lubavi.prej se je stalno hvalila in ga kazala v medijih.ljubav se je ohladila in sta se že naveličala.bo pa sedaj od obeh kaj zanimivega objavljeno in na velko hvalisanje.