Kvak.com

Bine Volčič: ne spomni se, kdaj so doma nazadnje skupaj jedli

torek, 15. julij 2014
Gostilna išče šefa, Bine Volčič
Bine Volčič septembra nadaljuje z že tretjo sezono resničnostnega šova Gostilna išče šefa. Znani kuharski mojster pravi, da je oddaja bonus, ki mu je bil v življenju podarjev in kljub temu, da ga družina pri karieri podpira, je dejstvo, da to pomeni tudi veliko odrekanja. Bine namreč dokazuje, da je kovačeva kobila res bosa: "Ne spomnim se, kdaj smo nazadnje skupaj doma jedli … Če smo vsi doma, ponavadi jaz kuham. Moja boljša polovica pa dela zelo dobre solate." Letos bo tekmovalec prejel nagrado kar 100.000 evrov, Bine pa se bo verjetno že tretje leto spopadal z govoricami, da je z zmagovalcem ali enem od tekmujočih v sorodu: "To me ne gane. Očitno so to ljudje, ki ne znajo živeti brez škandalov. Sumim, da si takšne stvari nekdo v šali izmisli, drugi pa to negativno novico takoj pograbijo in povedo naprej. Zame so vsi tekmovalci enaki. Od vseh zahtevam maksimalno, tudi strokovno napredovanje. Moj edini cilj, je da je gost zadovoljen." (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Vid pravi:
  16.7.14 ob 11.40

  upam da letos ne bo "namještalka" ko bodo spet dali notri same hobi, amater kuharje in enega iz profi nadstandard gostilne kjer delajo take jedi vsak dan.

  Ker tekmovanje potem ni pošteno, če ima nekdo 15let izkušenj in tekmuje s tekmovalci ki nimajo nobenih izkušenj z nadstandard kuhinjo ali še sploh s tistimi ki so hobi kuharji.
  Tekmovanje bi moralo biti 6/6 - 6 profi kuharjev in 6 hobi/amaterskih kuharjev in ne kot lansko leto eden iz Zemono in drugi iz navadnih gostiln ali hobi kuharjev. Je pa prejšni zmagovalec zasluženo zmagal ,tekmovanje pa ni bilo pošteno ko se je že tedne prej vedelo kdo bo zmagal.

 2. Anonimni pravi:
  16.7.14 ob 12.09

  Oddaja mora bit, sicer mu bo tista gostilna propadla. :)