Kvak.com

Nejc Simšič prestopil s Pop TV na Planet TV

petek, 4. julij 2014
Nejc Simšič, Pop In, Pop TV, Planet TV
Nejc Simšič je bil nekoč eden bolj prepoznavnih obrazov rubrike Pop In v okviru oddaje 24ur na Pop TV, od 14. julija pa bo novinar postal voditelj oddaje O magazin na Planet TV. Nejc, ki je v zadnjem letu tudi izjemno shujšal - za kar 34 kilogramov! - se prestopa na konkurenčno televizijo veseli: "Do zdaj sem bil pred kamero le kot novinar, se pa napredovanja v voditelja veselim. O magazin sem spremljal že prej, ko sem bil še pri konkurenci, oddaja je zanimiva, imela je veliko ekskluzivnih zgodb. Slovensko estrado tudi sam dobro poznam in vem, da bomo skupaj z ekipo oddaje dnevno gledalcem prinašali sveže in zanimive zgodbe o slovenskih in tujih estradnikih."  (vir: Planet Siol)
Komentarji:
 1. nera pravi:
  6.7.14 ob 06.25

  pop tv si bo odahnil...

 2. Tia pravi:
  6.7.14 ob 19.23

  Joj kolk je pa meni tale Nejc antipatičen! Nisem ga mogla gledat na Popu in tut na Planetu ga ne bom. Se mi zdi en tak luzer, ki se vedno sili povsod in se dela kuker hud tip, ki vse šteka. Groza. Me sploh zanima, če ima dečko sploh kakšne šole, deluje že bolj bogo.

 3. heh pravi:
  8.7.14 ob 03.06

  k da noben v Slovenini ni videl, da skriva pidbradrk s salom. Dve leti nakladanja o tem, da je to modni dodatek pklpol vrze par kil dol in puf "modnega dodatka" ni vec. I.Q. primerljiv s temperaturo vode na antarktiki

 4. Anonimna pravi:
  8.7.14 ob 20.11

  Joj, kako fajn!!! Super zanj in za vse gledalce POP TV! Meni je tip tako zeloooo zoprn!

 5. b2 pravi:
  9.7.14 ob 09.19

  Men pa je bil s tistim šalom res čuden, kr neki. Zdaj vsaj normalno izgleda, ko je brez šala.