Kvak.com

Marko Potrč zapušča Danes na Planet TV

torek, 24. junij 2014
Marko Potrč, Danes, Planet TV, Galileo Slovenija
Potem ko je Bojan Traven postal urednik informativnega programa na Planet TV, se je zamenjala tudi ekipa dnevnika Danes. Šušljalo se je, da bo moral oditi tudi Marko Potrč, ki je s Travnom sodeloval že pri Svetu na Kanalu A, menda naj se dvojica ne bi najbolje razumela, kar pa je Marko zanikal, obenem pa razkril da Danes zapušča, saj ni sprejel vodenja dnevnika med vikendom, kar mu je bilo ponujeno: "Vse dobro, Danes! Ne rečem, užival bi v vseh izboljšavah in nadgradnji oddaje Danes, ki jih s seboj prinaša nova ekipa. Sodelovanje v takšnih izzivih je res nekaj posebnega. Delal sem z Bojanom in vem, kako divje je to z njim. Prav zato ga cenim. Ampak doma imam dva čudovita mala pamžeka, ki me tudi potrebujeta." Marko na Planet TV sicer ostaja z oddajo Galileo Slovenija. (vir: Facebook)
Komentarji:
 1. resnica pravi:
  25.6.14 ob 11.12

  končno sta prišla dva nova obraza. BRAVO!
  Ali bosta uspela nadaljevati nadaljevanko Sulejman Veličastni .
  Obema veliko uspeha!

 2. ¨čvekaloblebvetalo pravi:
  26.6.14 ob 05.59

  kadar potrč se nam oglaša,
  to ni navadna
  ampak peta maša!

 3. Cinik pravi:
  26.6.14 ob 20.10

  Sulejman Veličastni bo kar Uroš Slak, besedilo mu bo po mikrofonu sproti prišepetaval Traven.

 4. Anonimni pravi:
  26.6.14 ob 23.15

  Traven in Slak precenjujeta svoje sposobnosti. To se bo hitro videlo, da dva obraza ne pomenita nič, če ni zadaj pravega tima in prave televizije.
  Poleg tega Slak ni več neodvisen. Ampak to niti ne preseneča, tudi na TV Slovenija nista delala za nizke honorarje.

 5. Seka pravi:
  27.6.14 ob 09.56

  Traven in Slak sta vedno delala neke "revolver" oddaje,od katerih ni blo prav veliko haska,razen,da sta zrevolterala narod.

 6. sonček pravi:
  6.7.14 ob 09.31

  Prava škoda, ker je bil dober v svojem poslu in ne vem zakaj je potrebno menjati ekipo. Najverjetneje je ta Traven fauš, ker je Marko simpatičen moški, ki ima zraven tega lepotico za partnerico in dva čudovita otroka. Slovenceljni so znani po faušiji in mu prav zaradi tega nagajajo na vseh koncih in krajih. Res si beden Traven