Kvak.com

Neža Marolt - njen zdravnik jo je zaročil

sreda, 4. junij 2014
Neža Marolt
Neža Marolt je preko Facebooka sporočila, da se je zaročila. Lepotička, ki se je nedavno slekla za Playboy, s svojim izbrancem, ki je po poklicu zdravnik, že nekaj mesecev živi v Bakuju, ki je glavno mesto Azerbajdžana. Prvič je bila Neža sicer zaročena 2012, in sicer z rokometašem Igorjem Vujićev, a do oltarja nista uspela priti. (vir: govori.se)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  4.6.14 ob 11.55

  kakorkoli že Vujić je bil dedc in pol,ta sedanji,mu ne seže niti do gležnjev,pa ima lahk deset doktoratov.Tak izobraženec,pa se stalno vlači po rumenih medijih.Koga pa sploh briga,da sta se zaročila,kdo pa sta onadva.Dve puhli glavi,ki se želita izpostavljati medijem in biti wannabe zvezdnika.

 2. pik pravi:
  4.6.14 ob 12.09

  zaročil za ene 5 mesecev, potem bo pa konec pravlije...

 3. pik pravi:
  4.6.14 ob 12.09

  pravljice* :)

 4. Biba pravi:
  4.6.14 ob 17.23

  Kakšen zdravnik, tip je baje doktor športne vzgoje.

 5. voga pravi:
  4.6.14 ob 19.47

  Iz te moke ne bo kruha.

 6. Timotej pravi:
  5.6.14 ob 10.07

  Kdo je sploh Neža Marolt in Mitja Bračič??? Po čem sta onadva medijske zvezde??? Neža je znana po tem,da se je gola slikala za revijo Plavboy,on pa ,da je njen fant,ki jo je po par mesecih poznanstva zaročil in naj bi jo v kratkem tud poročil.Kot sem zasledil,naj bi bil doktor športa in ker želi biti znan,se meče po medijih.Kdor ima kaj v glavi in je inteligenten,se ne spušča na tak nivo,da se pojavlja v rumenem tisku.Res hočata bit na vsak način znana. Če sta šla v tujino,se ni treba tu medijsko izpostavljati,ker to nobenega ne zanima.

 7. nn pravi:
  8.7.14 ob 13.09

  Sedaj čakamo,kdaj bosta oznanila poroko???Neža je dala izjavo,da konec avgusta pa da vidimo ta krasen noro zaljubljen par.Neža je sexi bejba on pa kot en lolek zdraven nje.da si ni mogla dobit enga ta pravga dedca,zato jo je takoj zaročil in bi se rad poročil,ker ga verjeten nobena ni hotla.tud če se poročta dolgo nebo trajal,ona bo sigurn iskala kaj bolj šarmantnega,kam bo pa šla z njim?

 8. Anonimni pravi:
  11.7.14 ob 18.29

  nič bat njena prjatelca,bo vse objavla,kdaj poroka,kje s kom,obe sta tak butaste in neumne res prave puhle blonde.kmal se bo tud ona naga slikala za plavboy tud njen fant bo nanjo ponosen in srečen.morda pa se bota še na isti dan poročle.čakamo informacije in novosti.