Kvak.com

Tuji mediji o Tinkarini pesmi: "Zagotovo najbolj podcenjena skladba letošnjega izbora."

torek, 6. maj 2014
Po drugi vaji, ki jo je slovenska ekipa opravila v dvorani, kjer se bo Evropi predstavila 8. maja, so se o Tinkari Kovač in pesmi Round and Round razpisali tuji mediji. Čeprav je eden od novinarjem menil, da se Tinkara na vaji vokalno ni najbolje odrezala, so nekateri navdušeni. Na Eurovisionary.com so zapisali: "Zelo prepričljiva druga vaja za Slovenijo. Evropa, si pripravljena na finale Slovenije?" Na Wiwibloggs pa: "Zagotovo najbolj podcenjena skladba letošnjega izbora. Če vam iskreno povem, bom zelo jezen, če se Slovenija letos ne uvrsti v finale." Na Oikotimes.com pa so bili bolj realistični: "Skladba Round and Round bi se iz prvega predizbora v veliki finale uvrstila brez težav, iz drugega predizbora pa bo malo težje. Vsekakor moramo priznati, da se slovenska delegacija zelo trudi, in če smo iskreni, bi si nedvomno zaslužili finale." (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Lonza pravi:
  6.5.14 ob 14.24

  men je čist hud komad in že zdej držim za dobro uvrstitev!!! Tinkara pokaži kaj znaš.

 2. Anonimni pravi:
  6.5.14 ob 18.16

  Zakaj pa podcenjena? A ima ceno? Še nič se ni zgodilo. Da Slovenija v promocijo ne vloži nič, pričakuje pa čudeže, pa itak že vemo.

 3. nn pravi:
  6.5.14 ob 19.24

  še eno sranje

 4. nera pravi:
  7.5.14 ob 06.41

  miša molk spokaj že enkrat

 5. Didi pravi:
  7.5.14 ob 09.48

  "nn", ti si pa duh poznavalec dobre glasbe! Tinkara, srečno!

 6. tanja pravi:
  7.5.14 ob 09.50

  Tinkara nas bo zagotovo lepo predstavila,glasovanje pa je itak ena sama kuhinja-ti meni-jaz tebi,mi pa smo majhni in nimamo nobenega velikega zaveznika.Pa kaj nas briga glavno da je naša pesem lepa in melodična in brez vsakega cirkusa.Tinkara je zelo suverena pevka in smo lahko nanjo ponosni.Včeraj sem gledala kakšna sklopucala so nekatere države poslale na izbor in so se uvrstile naprej-samo zaradi glasov ki so jim jih namenile prijateljske države in ne zaradi pesmi.

 7. Robert pravi:
  7.5.14 ob 10.20

  @tanja - točno tako, Tinkara je suverena pevka in izvrstna glasbenica in nas bo lepo predstavila in smo lahko nanjo ponosni.

  Druge države pa gredo naprej samo zaradi kuhinje in podelovanja glasov iz prijateljskih držav. Sploh pa evro(song) sploh ni več "evro" ker so notri države ki tja sploh ne spadajo.

 8. pik pravi:
  7.5.14 ob 11.34

  tok o izvirnosti...prilagam link, pa presodite o podobnosti melodije...

  http://www.youtube.com/watch?v=-AWoZmAxKxg&feature=kp

 9. Robert pravi:
  7.5.14 ob 17.22

  @pik - niti malo ni podobna