Kvak.com

Tanja Ribič: šla "malo zadihat" ali dobila odpoved?

torek, 29. april 2014
Tanja Ribič
Tanja Ribič je v nedavnem intervjuju izjavila, da se od gledališča odmika. Igralka Mestnega gledališče ljubljanskega je povedala: "Prosila sem za nekaj časa, da se lahko delno umaknem. Verjetno to niso leta, da bi šla delat kariero v tujino, enostavno grem malo zadihat in stvari pogledat z razdalje." A malce drugačen pogled ponuja pozareport, v katerem viri navajajo, da gre za posledico tega, da se je Ribičeva premalo posvečala matičnemu gledališču, preveč pa svojim drugim poslovnim angažmajem. To menda ni bilo povšeči direktorici MGL Barbari Hieng Samobor, ki je igralko postavila pred dejstvo, temu pa je sledila "sporazumna" odpoved. Sedaj naj bi se zaposlila v zasebnem podjetju Ritem, studio za avdio in video storitve d.o.o., ki se ukvarja s podnaslavljanjem risank, sicer pa je tudi direktorica podjetja Orangel filmska, televizijska gledališka produkcija d.o.o, ki ga vodi z možem Brankom Đurićem Đurom. Lansko leto je sicer odmeval njen konflikt z režiserjem Diegom de Breo okoli predstave Ženske na robu živčnega zloma: Tanja je bila mišljena za glavno vlogo, a ker se z režiserjem nikakor ni strinjala glede vizije predstave, je na koncu na vajah ni več spustil na oder, proti koncu vaj pa ni smela niti več sedeti v dvorani, njeno vlogo pa je na koncu odigrala Viktorija Bencik. (vir: pozareport.si, zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  30.4.14 ob 07.35

  zadihat?
  ne šla je mal odprdet.
  služba v mgl je plačana iz našga dnarja,
  tam ni delala nič,
  ampak lepo fušala.
  še ena voluharica na plečih davkoplačevalcev.

 2. pevka pravi:
  30.4.14 ob 13.19

  Zakaj bi sploh šla!? Saj ima hčerko "pevko"in, kot smo videli v oddaji Moja Slo, jo je Mario oznanil, kot znano slovenko..in taka " znana" oseba in ji bo preskrbela dinarčke!!!!!!!

 3. nera pravi:
  1.5.14 ob 05.43

  kura ena,misli če je đurina žena da je bog in batina

 4. naja pravi:
  1.5.14 ob 09.28

  Dejte se umirit,babe zakompleksane. A vas ze dolg ni noben prtisnu, da tukaj trosite negativno enrgijo?

 5. nera pravi:
  2.5.14 ob 06.34

  kaj pa ti naja nimaš kaj pametnega za delat...

 6. bla pravi:
  2.5.14 ob 20.09

  kura zmešana, enkrat sem jo v živo vidla, spušča se na raven razvitosti svije hčerke, zgleda ne toliko slabo, lepa pa tudi ni.....ampak ko usta odpre, te pa srt prime....njeno obnašanje je pa pod kritiko
  jaz svoje otroke poljubim ngonsko in iskreno, če se pa srečata zala in tana je pa vse v naprej zrežirano kot v amerika

 7. Manica pravi:
  7.5.14 ob 11.15

  Saj za pogledat Tanja kar lepo izgleda. Ko pa odpre usta in ko se kar nekaj tja v en dan zadere, te pa res vse mine.

 8. Ecka pravi:
  8.5.14 ob 16.14

  Tanji je vse preveč stopil v glavo,misli,da je ah in oh najboljša,najlepša,v bistvu pa je zakomleksana Trboveljčanka,poročena z bosancem,ki režira ene poceni zadevšne,kratkega roka in sape.Tudi preveč plastična je že,pretirava pa itak z vsem,česr se loti.