Kvak.com

Neža Marolt se seli v Azerbajdžan

ponedeljek, 14. april 2014
Neža Marolt
Neža Marolt je med številnimi Slovenci, ki odhajajo v tujino. Manekenka in TV voditeljica, ki sicer že dlje časa dela v marketingu, se v drugi polovici aprila odpravlja v daljni Azerbajdžan: "Fanta že več kot leto dni azerbajdžansko ministrstvo za šolstvo in šport vabi k sodelovanju pri projektu, in sicer gre za delo na inštitutu za medicino dela, specifično športno diagnostiko in rehabilitacijo. Po letu dni sva se skupaj odločila, da sva za stvar, in postal je njihov strokovni vodja." Neža pravi, da je Azerbajdžan pravi novodobni Las Vegas, saj gre za državo, ki je izjemno bogata z nafto. Tam bosta a fantom, ki ga ne želi izpostavljati javnosti, ostala najmanj leto dni, tudi tam pa bo delala kot tržnica. (vir: Story)
Komentarji:
 1. Blaž pravi:
  14.4.14 ob 11.43

  Hitro pozabila Vujića in skočila v objem drugega,saj sta bila z Vujićem že zaročena,no po šestih mesecih poznanstva,se že seli k njemu v Azerbajdžan,zgleda da je ljubezen na vrhuncu.Upajmo,da bo to trajalo dlje.Vso srečo,pa velik dnarja.

 2. Anonimni pravi:
  14.4.14 ob 12.22

  kdo je to za ena,kaj je pa vodila,če je voditeljica,nikoli videl,niti slišal,deklica želi biti slavna,pa se da v medije,koga briga kam gre ona in s kom.Zgleda,da je huda na dnar.

 3. tihler pravi:
  14.4.14 ob 16.58

  Anonimni, ne vem ti odgovorit, ampak prepričan pa sem, da bo to vedela Seka.

 4. Anonimni pravi:
  14.4.14 ob 17.42

  Prvič slišim zanjo.

 5. tiko pravi:
  14.4.14 ob 18.26

  Kdo je pa ta?Ne poznam,sklepam pa,da ima rada denar.

 6. Anonimni pravi:
  15.4.14 ob 08.22

  Je ena " avsa".....

 7. abata pravi:
  15.4.14 ob 13.03

  Ja, na vsak način " hoče bit lepa in znana",ampak ni ne eno ne drugo. Mimogrede, bla je " lepa soseda", ha ha, ne vem katerega leta že.
  Te " znane slovenke kar tekmujejo med seboj, katera bo bolj znana, lepša....., katerga bo prej omrežila bogatega. Ampak Vam povem, da če jih zbereš vse na kupu, so komaj za eno normalno žensko.

 8. leonardo pravi:
  15.4.14 ob 14.18

  Neža, Neža ustav konje.

 9. neža pravi:
  16.4.14 ob 11.49

  res odhajam v tujino k fantu,sam jaz se ne izpostavljam medijem.Sam sedaj sem objavila kam grem ,s kom grem in kaj bom delala.Moj fant Mitja Bračič,je doktor znanosti in športa,po šestih mesecih poznanstva sva se odločila,da greva v zelo bogato državo Azerdbajdžan,kjer se cedita mled in mleko.Sva zelo zaljubljena in srečna, no jaz pa delam tud magisterij,ker sem študij končala s samimi desetkami,no sam to sem vam hotla povedati.

 10. Anonimni pravi:
  16.4.14 ob 13.20

  Ja, "tvoj" fant je dr.znanosti!! Kaj si pa ti??? Znas povedati stavek, ki ne vsebuje besede SAM ?

 11. Anonimni pravi:
  16.4.14 ob 13.23

  Ja, Neza,"tvoj" fant je dr.znanosti!! Kaj si pa ti po poklicu?Znas povedati stavek, ki ne vsebuje besede SAM ?

 12. Anonimni pravi:
  21.4.14 ob 14.06

  Neža a si nisi mogla dobit enga bolšega dedca,ta je preveč navaden zate,tud če je doktor.Mislim,da boš kmal prišla domov,ampak samska,ker stare ljubezni se neda kar tako hitro pozabiti.prehitro si našla drugega in zdaj ti on celi zlomljeno srce.vsaka stvar rabi svoj čas,nič ne gre na silo.

 13. rajc pravi:
  22.4.14 ob 13.12

  a to je una,ki se je sedaj slikala za Plavboy in pokazala vse svoje čare.verjetn je ta njen doktor ponosen,da ma tako sexi dekle,da se naga slika za časopis in ,da jo vsi občudujejo.Zgleda,da je res slavna,saj vsi pišejo o njej in njenem fantu.kot je sama napisala,se tam cedita med in mleko.verjet bosta ogromno zaslužila in postala bogata,pa zelo sta zaljubljena in se mata rada,dnar pa še rajši.

 14. voga pravi:
  22.4.14 ob 20.11

  Neža, iz te moke ne bo kruha. Tak je moj občutek.

 15. tehtnica pravi:
  23.4.14 ob 19.47

  Ja Neža res bi si lahk dobila enga boljšega dedca,ti si prava sexi mačka,ta tvoj je pa kot en kmetavzar.

 16. Lea pravi:
  24.4.14 ob 10.23

  Ja ko to berem,se lahko samo nasmejim.Neža pravi,da se ne želi izpostavljati medijem.Sedaj je pa v vseh medijih in se hvali,kam gre in s kom in kaj ji je fant kupil,res sama plehkost.Na vsak način hoče biti zelo uspešna in prepoznavna,še za Plavboy se je slikala,da bi pritegnila večjo pozornost.Res sama reklama,hvalisanje v glavi pa slama.

 17. Anonimni pravi:
  25.4.14 ob 06.45

  Še ena pametna...tud jaz grem ven iz te lopovske države!!!

 18. Mija pravi:
  26.4.14 ob 13.37

  Jaz mislim,da če bi bil ta njen fant navaden,s srednješolsko izobrazbo,ga neb niti povohala,ker ni nič posebnega,nič privlačnega ni na njem,prav mrko gleda.Ker ima doktorat in dobro službo in se tud njej obeta bogata kariera,je to izkoristila.O kakšni veliki zaljubljenosti in ljubezni,pa ne duha ne sluha.Za koga se je pa slikala v Plavboyu,za tega njenega fanta verjeten ne,saj jo lahko gleda vsak dan golo.Tudi on ni kaj od moškega,drugače,svoje punce neb razgaljal po golih časopisih,al sta tako huda na dnar.Tu res ni nobene čustvene ljubezni,ampak ljubezen samo za en čas in,da imata oba korist od tega.

 19. Frenk pravi:
  27.4.14 ob 12.46

  Ja še ena,ki išče medijsko pozornost.Te goske,ki jih ni malo,se stavijo v medije,da bi videli prejšnji fanti,kako so srečne in zaljubljene.Oni pa se ob branju,verjetno samo smejijo in so srečni,da so jih zamudili,kaj bi s takimi avšami.Malo je še pametnih punc,ki so težko dosegljive in imajo vrednote,se pa zanje splača potruditi,ne padajo dol ,kot smreke in vedo,kaj je prava ljubezen.Te prazne kure pa gledajo sam na dnar in trenutne užitke.

 20. Nenad pravi:
  2.5.14 ob 12.05

  Joj kak si sexi mačka sem kupu plavboj in vedno ko te gledam uživam.srečen tvoj momak ki lahk u živo s tabo uživa.ko te jaz tak gledam mi vedno pride bi bla pa še bolja če bi mela mal frizurce spoda.a bo še kak pornič saj nisem jedini ki bi to želeo.imaš vrhunsko tijelo svak si želi take bejbice da se malo poigra z njo.

 21. Tilen pravi:
  3.5.14 ob 13.09

  Frenk,odlično napisan komentar,s teboj se popolnoma strinjam.Tud jaz včasih iz radovednosti pogoglam kakšno bivšo ljubezen ali simpatijo in sem srečen,da sem jih zamudil.Kaj vse mogoče objavljajo na fb ali dajejo izjave za medije.Res,so nekatere brez pameti,ko pa objavljajo še napol gole fotke,pa tiste globoke podložene dekolteje,se res lahko samo smejim.kot si napisal.plitke kokoške,ki rabijo medijsko pozornost.