Kvak.com

Ema 2014: na Dansko gre favoritka Tinkara Kovač

sobota, 8. marec 2014
Tinkara Kovač, Ema 2014, Spet/Round and round, Muff
Tinkara Kovač se je po svojem že četrtem nastopu na festivalu Ema tokrat prvič veselila zmage. To si je priborila v superfinalu Eme 2014, v katerem se je pomerila s skupino Muff. Pevka bo s spremljevalno ekipo v danskem Köbenhavnu nastopila 8. maja.  (vir: rtvslo.si)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  9.3.14 ob 00.23

  kolk našga dnarja (naročnina tvs) je pokasirala ula
  za težko poslušat nakladanje?
  ogabno.
  pa svojo mat je vikala? a sta obe na prašku?
  o ula, ulala,
  koko sva skupi lulala!

 2. XY pravi:
  9.3.14 ob 01.01

  Pri nas ne znamo ene normalne pesmi poslat na Eurosong in tak je tud rezultat. Še takrat pred 16. leti, ko je imel Magnifiko Silvio je mogu Resnik zmagat pa je Silvia še danes ok. Maja Keuc bi bila spet super ampak ne, mi bi najraj Fredija Milerja poslal. Saj Tinkara je v red punca, samo glas je pa čisto povprečen in ne bo z nobeno stvarjo prepričala. Ostala bo neopažena, ni nič posebnega.

 3. Anonimni pravi:
  9.3.14 ob 01.13

  pesmem mi sicer ni ravno po duši, ampak je tinkaro potrebno pohvalit, ker ima res zanesljiv vokal, brez fušanja in EDINA, ki je sposobna svojo pesem odpeti tako, da ni razlike med živim in studijskim posnetkom (autotune).

  tinkara je mnogo predobra umetnica za naše tržišče

 4. lojze pravi:
  9.3.14 ob 03.27

  Tinkara res nima kaj prida glasu, pa tudi pesem je povsem povprečna.Sicer pa nobena ni bila ravno biser.Na evrosongu bomo predzadnji.

 5. nera pravi:
  9.3.14 ob 07.30

  ne vam zakaj zapravljamo denar za ta sranja,če sami vemo da ne bo nič iz tega,

 6. Špela pravi:
  9.3.14 ob 08.56

  Kar se pa tiče vodenja prireditve je bilo pa KATASTROFALNO.Joj kako pogrešam voditeljice,ki so bile včasih kot so bile Ajda Kalan,Nataša Dolenc,in še par drugih.Ula je bila tako zmedena,da je celo rekla da neve kaj mora zdaj povedat pa roke so se ji tresle.Mama jo je postavla za voditeljico, zato ker sama ne more več odpirat ust,čeprav priznam da ima Molkova lep in čist glas za vodenje,ampak jo je pa tudi težko gledat.

 7. Robert pravi:
  9.3.14 ob 09.43

  glejga zlomka, spet glasujejo tisti ki nimajo pojma o glasbi in pišejo kako nima dobrega glasu, sami pa poslušajo kozjo glasbo iz juga ko pojejo kot da bi žabe regale v praznem sodu.

  Tinkara ima čist dober vokal, je tako zanesljiva pevka da bo na eurosongu kvalitetno odpela. Malo si poglejte od nje koncertne posnetke in pesmi na albumih - isti glas !!! in to je dokaz da je zelo dobra pevka.

 8. awe pravi:
  9.3.14 ob 09.48

  tinkara -čestitam -ne pa tista umetna rdeča spaka -ki je pela kot drugi favorit....

 9. Robert pravi:
  9.3.14 ob 11.08

  popravek !!! Hotel sem napisat, spet komentirajo tisti ki nimajo pojma o glasbi

 10. heh pravi:
  9.3.14 ob 11.50

  Glas ma čist soliden ne vem kaj vam je...pesem bo pa pomojem lepo spodletela, ker ni na njej čisto nič "eurovizijskega".
  Pa preden bo kdo spet pameten...za eurosong tudi "dobri" komadi niso primerni. Tam taki komadi ne zmagujejo in če se že zapravlja naš denar bi bil že skrajni čas, da najamejo nekega tujega strokovnjaka, ki bi našim izvajalcem razložil kaj tam laufa in kaj ne.

 11. Ajda pravi:
  9.3.14 ob 12.48

  čestitke Tinkara,tvoj glas je čudovit,tudi pesem je kvalitetna,slovenska fovšija je pa vsak dan večja.Evrosong pa vemo,da je kuhnja in če bi poslali nevem kakšno pesem,se neb nikoli uvrtili visoko,saj vemo,kako se glasuje.Tudi tvoje obnašanje je bilo kulturno tist separe ,kjer je bil tist transvestit Tomaž je bilo obnašanje ,kot da bi bili v kakšni beznici,res primitivno.

 12. Robert pravi:
  9.3.14 ob 12.53

  Ajda - ne to ni foušija, to je balkanski nacionalizem
  Oni svoje cigumigarje hvalijo s svojimi bizantinskimi ritmi, pa četudi je zanič,če je pa nekaj slovenskega pa takoj uničit.
  - če bi pa isto pesem pela Desanka Rukić bi jo pa hvalili da je naj od naj. Isto je bilo ko je Severina zmagala s tisto debilno pesmijo
  Cupa, cupa, zumba, zumba, sjeno, slama, sir, salama
  rizi, bizi, teca, veca
  cikla nikla, cikla rikla
  Afrika, paprika

  Če bi pa isto pesem pela slovenka, bi se pa vsi smejali in komentirali kako je slovenska glasba zanič.

 13. Anja pravi:
  9.3.14 ob 13.22

  Bravo Robert.Ne vem ali so bili vsi prejšnji vrhunski kritiki z glasbeno izobrazbo in predavatelji na prestižnih glas,prireditvah,šolah...če bi poslali mi Pavarotija,na žalost ga ni več - bi rekli,da je zanič.-LP vsem

 14. ena pravi:
  9.3.14 ob 14.30

  Tinkara je odlična pevka. Škoda edino to, da je pozabila na svoj rockerski stil. "raay" ali že kdo je ta spaka, napačno pesem si izbrala, tip nima pojma!!!! drži se svojega stila in ne nasedaj neumnim kvazi glasbenikom.

 15. Anonimni pravi:
  9.3.14 ob 14.46

  Robert, glede severine...moja štikla je mogoče na prvi pogled neumna pesem, dejstvo pa je, da je poklon hrvaškemu ljudskemu izročilu, tako glasba kakor besedilo. Inspiracija pa je prišla oz ljudskih pesmi, npr. Lepe ti je Zagorje zelene itd.

 16. Didi pravi:
  9.3.14 ob 15.52

  Tinkara je odlična in ni se ji potrebno dokazovati na nobeni pasji procesiji. Res pa je, da mora človek plačevati položnice in živeti. Kar se Ule tiče: meni je simpatična a mati jo ubija. Zaboga Miša Molk, ne sili punce v nekaj, kar ji ne leži!

 17. anonimni pravi:
  9.3.14 ob 17.16

  Ocitno robert ne mara juga,se manj pa juzno glazbo.....berem komentarje,in opazam da non stop omenja severino pa ceco in ostale da ne nenastevam....ne vem zakaj te to toliko skrbi dragi ROBERT-ocitno vsak poslusa taksno muziko kot mu je vsec....in ni komentarja da nebi omenjal severino......saj ti jo nitreba poslusat,jaz jo tudi ne....me pa niti malo ne moti pac pa je popularna,uspesna...kapo dol....pa ne bodi toliko pameten,kajti ze posteno gres na zivce vsem kvakarjem.....nic ne gre mimo tebe,,,pa kaj ce si visoko izobrazen,tako kot sem ze zasledil-a si mogoce zato bol pameten?tinkara pa je zagotovo izvrstna glazbenica,in jih zelim cimbolkso uvrstitev na EUROSONGU.....pa srecno....

 18. anonimni pravi:
  9.3.14 ob 17.21

  Res je Ajda-samo poglej tele komentarje,sama sinfarija-namesto da recemo-bravo tinkara uspelo ti bo,ze vnaprej obsojamo kar se se ni zgodilo...en komentar sem prebral zgoraj,ces predzadnja bo.....koliko negative je v nas---seveda kaj razmisljas tudi to se zgodi......zakaj vedno razmisljamo negativno....saj ni cudno da smo tam kje smo.....zafustrirani....

 19. anonimni pravi:
  9.3.14 ob 17.55

  Vidis Maja,pravis hudobija fausija slovenska-muslim da si ti tudi enaka-pises neumnosti...ali se kaj drugega poznamo kot to,naj se odselijo na jug....kaj bodo potem za nas povedali avstrijci,pa svicarji-koliko nas je ze v njihovi drzavi-kako bi se ti pocutila?se vedno menim,razmislimo kaj bomo izrekli,da ne zalimo ostale,ker nikoli ne vemo kaj nas se pravzaprav caka...juzni vsaj skupi drzijo,in niso tako pohlepni kot smo mi ...zal resnica je taksna

 20. Robert pravi:
  9.3.14 ob 18.42

  Maja - kako pa veš da so ti ki pljuvajo slovenci ??? taki so samo balkanski nacionalisti in ne slovenci, nobena slovenca ne poznam ki bi kaj rekel čez Tinkaro Kovač. To delajo samo zafrustrirani balkanci.

  anonimni - zato omenjal ker nekateri pacienti tu gor stalno pljuvajo po slovenski glasbi kako je zanič, ker nimajo pojma o glasbi in tako ven mečejo svoj balkanski nacionalizem.

 21. anonimni pravi:
  9.3.14 ob 19.08

  Oprosti Robert,sinfajo samo slovenci-po pisavi se tocno pozna ker noben balkanc ne pise pravilno slovenski....tako da ne se izgovarjat.....pa ne spukaj spet po balkancih-poglej sebe,in sebo podobne...prvi si ki samo sinfas jug...pa si slovenc.....balkanci smo mi tudi...ce se tega ne ves

 22. anonimni pravi:
  9.3.14 ob 19.14

  nn-samo pravicen sem...in me jezijo taksni kot si ti pa robert in doloceni pacienti....vsi smo krvavi pod kozo...ni vazn od kod si pa kaj si.....karakter cloveka ti vse pove....ce bi bili juznaki na tem kvaku,pa nebi bilo toliko nacionalizma....saj ga je pri nas ce dalje vec....tako dolgo sem na tem svetu da tocno opazujem in vidim kaj se dogaja.....pa kaj potem ce zagovarjam jug....so pravi prijatelji v pravem pomenu.....to sem dozivel na lasni kozi....

 23. Anonimni pravi:
  9.3.14 ob 19.19

  Pa naj Tinkara že neha posiljevat vsak komad s to njeno piskajočo flavto, proooooooooosiiiiiiiiiim!!!

 24. pepi pravi:
  9.3.14 ob 19.28

  Nikoli vam ni prav - če izbira komisija ali pa če izbira ljudstvo. Pa res ne vem, koga bi vi poslali!! Nehajte sam šifat in malo poglejte pozitivno. Ji bo na songu šlo bolje, če bo pospremljena s pozitivnimi mislimi. Al nam je všeč al pa ne. Zdaj smo jo izbrali IN JE PRAV, DA JO PODPREMO!!!

 25. boogo pravi:
  9.3.14 ob 20.30

  BRAVO IN ŽELIM JI DOBRO UVRSITEV

 26. Vauu pravi:
  9.3.14 ob 22.10

  Meni je ta pesem lepa, ampak je neki pesmi podobna, pa ne vem kateri pesmi je podobna?

 27. abata pravi:
  9.3.14 ob 22.13

  Robert se strinjam s Teboj.

 28. Robert pravi:
  9.3.14 ob 23.50

  vsi ki ste anonimni- sovraštva in nacionalizma je proti sloveniji in vsega kar je slovenskega vsak dan več in več. Saj vsak dan berem po raznih forumih in spletnih straneh od 24ur do rtvslo in tako naprej stalno pljuvanje in sovraštvo do vsega kar je slovenskega – tudi tu na kvak

  Pa tudi komentar "Tinkara že neha posiljevat vsak komad s to njeno piskajočo flavto" je še en dokaz da nimate pojma o glasbi , še niste slišali za Ian Anderson-a in svetovno znano skupino Jethro Tull ?? pevec skupine Ian Anderson je Tinkaro Kovač nekaj let nazaj povabil na svoje koncerte. 

  Tako da ne pišite da ona ni dobra, ker je izvrstna pevka in izvajalka.

 29. heh pravi:
  10.3.14 ob 00.04

  Glej. Če smo siti pošiljanja komadov, ki pač ne bodo uspelli še ne pomeni, da smo proti slovenski glasbi(btw na pol angleško besedilo ni slovenska glasba).
  Dejstvo je, da je za Slovenijo Eurosong zguba ča in denarja(ki ga baje nimamo).
  Torej...al skupaj zberejo denar in napišejo eurovizijski komad(večina zmagovalcev je najela profesionalce, ki znajo pisat besedila, ki uspejo na eurosongu) al pa se pač nehajmo blamirat.
  Važno je sodelovati velja takrat, ko te to ne stane ničesar oziroma ti ni težko vreči stran denarja.
  Glede na to, da gre tole iz proračuna je pa počasi čas, da se ta tragikomedija konča.
  Jutri bomo spet pametovali, da smo zgubili proti sosedom, ker so si potalali glasove. Tko kot vsako leto.
  Žal od Regine naprej pošiljamo tja čisto povprečne pesmi in imamo zato čisto povprečen(podpovprečen) rezultat.
  Edini napredek vidim v temu, da smo mogoče nehali kopirati(in to slabo) lanskoletne zmagovalce.
  Mogoče nam je vsaj tle "potegnilo".

 30. xx pravi:
  10.3.14 ob 08.21

  ja,res ni besed,in ni čudno da smo tam kjer smo,vedno zadaj,res se ne čudim več.

 31. Robert pravi:
  10.3.14 ob 09.47

  xx - smo tam ker smo ker v sloveniji pač obstajajo taki, ki bi radi uničili vse kar je slovensko - če je pa nekaj z juga ga je pa treba podpirat in hvalit.

  heh - je slovenska glasba ker poje slovenska pevka in jo je treba zato podpret. Ma daj no, veliko pesmi smo že poslali ki so bile bolj kvalitetne od zmagovalne pesmi.

 32. ana pravi:
  10.3.14 ob 15.08

  Robert,nehaj trosit neumnosti....sami sebe bomo unicili z taksno politiko ki jo imamo...in nehaj ze enkrat jug obtozovat....povn si sovraztva do drugacnosti-in zaradi taksnih kot si ti je cedalje vec nestrpnosti....sami sebe ne maramo...dajmo si to priznat ze enkrat...a mi ne spukamo jug-tako pa oni nas.....in ne zagovarjam jug,da se razumemo....samo pravicna sem....pa lep dan robi....

 33. sonce pravi:
  11.3.14 ob 22.16

  :-)

 34. Anonimni pravi:
  12.3.14 ob 15.47

  Odpela bo dobro. To je vse, kar mene zanima. Sramote nam ne bo delala, tudi če bo zadnja. Slovenceljni takšno logiko težko razumejo. V Sloveniji se začne vzgoja slovenceljnov že od malega. Učiš se ne za znanje, ampak za ocene, za točke. Nekaj ne delaš zato, da boš užival v tem, da bo dobro narejeno, ampak da boš zadovoljil (slab) okus raje. Službe ne iščeš in en podvomiš v svoje sposobnosti az določeno mesto, zato da bi na tem emstu dejansko dela, ampak zato, da boš prejemal (dobro) plačo. Itd.

 35. Anonimni pravi:
  18.3.14 ob 06.40

  a nehate prosim hoditi na Eurovizijo.Za moj denar, ki ga RTV Slovenija MORAM plačevati, ker imam svoj števec za el. energijo!!!!!!!!!! A bo imela katera stranka v programu ukinitev RTV naročnine.......dobi moj glas na volitvah!!!!!!