Kvak.com

Andrej Milutinovič - danes Sladko življenje, a ima za sabo težko življenje

sreda, 5. marec 2014
Sladko življenje, Andrej Milutinovič
Andrej Milutinovič v šovu Sladko življenje razkazuje svoje popolno mišičasto telo, vendar je bilo njegovo življenje nekoč težko - tudi dobesedno! Trener fitnesa se je v otroštvu namreč spopadal s kilogrami, otroci pa so ga zaradi tega zbadali, kar ga je zelo bolelo. Zaradi obilnosti je bilo ogroženo celo njegovo življenje: "Pri 176 centimetrih sem imel kar 140 kilogramov ter 220 krvnega tlaka, tako da mi je morala zdravnica dati nitroglicerinsko tableto pod jezik za znižanje tlaka in me ni hotela spustiti domov, ker bi me lahko kap. Po vztrajanju sem podpisal izjavo, da grem domov na lastno odgovornost, in takrat sem si rekel, da je tega in vseh prejšnjih diet, ki so dosegle le jojo učinek, dovolj, in še isti dan začel delati na sebi, enkrat za vselej." (vir: govori.se)
Komentarji:
 1. Seka pravi:
  6.3.14 ob 07.51

  Najbrž ga je mamica futrala do nezavesti,ampak je s svojo močno voljo premagal samega sebe.Karakter posnemanja vreden!

 2. Anonimni pravi:
  6.3.14 ob 08.28

  No, ja, koliko kilogramov ima pa sedaj, 100, 120? Na žalost je šel v tem svojem fanatizmu, da nekaj spremeni na sebi, v drugo skrajnost. Body builderji so daleč od tega, da bi bili zgled za zdrav način življenja. Niso redki, ki še pred 30 letom doživijo srčno kap. Le zakaj? si rajši ne predstavljam, kaj bi iz te gore mišic nastalo, ko bi za nekaj mesecev opustil trening in pravilno "prehrano".

 3. heh pravi:
  6.3.14 ob 10.49

  Se pravi če bi sedel na riti tako kot ti?
  Ja verjetno isto kot bi se zgodilo s tabo.
  Realno bi pa ob manjši hrani tudi mišice počasi izginile. Prvo grejo zaloge hidratov, potem špeh, potem pa telo pokuri mišice.
  Ni glih neka znanost.

 4. Anonimni pravi:
  6.3.14 ob 10.59

  Jaz se s športom ukvarjam od malega. In v bodybuildingu ne vidim ničesar koristnega, še manj zdravega. Pa lahko se Andrej trudi, ampak vsem mišicam navkljub, se na daleč vidi,da njegova genska zasnova ni ravnošportno, vitko telo. Zaradi tega mu je bilo lažje pridobivaat maso, s čimer ima veliko bodybuilderjev težave, je pa zato lahko tudi pot nazaj v debelost lažja in krajša. Lahko on nabija kako je delal kardio, pa kako je eksploziven in ne vem kaj, ampak videt na njem tega ni. Da skočiš meter visoko in si zadihan kot da bi tekel pol ure, meni ne zgleda ravno rezultat neke redne kardio vadbe. Še noben bodybuilder nejgovega kova ni bil sinonim za zdrav duh v zdravem telesu in ne verjamem, da je on. Čeprav se v tisti idiotski oddaji enenhno trudi, da nas prepriča o tem, akko on zdravo živi. Ja, seveda! Je Madžarovič odkrito rekel pred leti, da smao do paštetk ni takšnih mišic.

 5. Anonimni pravi:
  6.3.14 ob 12.03

  Anonimni s teboj se popolnoma strinjam.Fant si želi medijske pozornosti in se izpostavlja.Meni taki fanti sploh niso všeč,postava obupna,čudna glava,tanke noge trup pa,da te kap.

 6. me3 pravi:
  6.3.14 ob 23.22

  Zame je on navaden dolgoletni obiskovalec fitnesa.
  Mase sploh nima ne vem kok...zgleda tko, ker je že po naravi visok in širok.
  Za bodybuilderja bi moral met konkretno več mišic povsod(še posebej v nogah).
  Kar se tiče zdravja nisi z neko definicijo prav nič bolj ali manj zdrav od človeka z maso. On mora pač več pojest, da to ohranja. V špeh ti pa čez noč ne bo šlo nič. Ko enkrat maš mišice lahko tud po letu bluzenja hitro prideš nazaj v formo. Enako kot to velja za druge športnike.
  Mimogrede noben šport sam po sebi ni ne vem kako "koristen".
  Šprintanje in tek...pred kom točno mislim bežati celo življenje?
  Potem razne izjave tekačev, da bodybuilderji niso športniki, ker mogoče težje pretečejo 10 km.
  Naj si tekač, da na v nahrbtnik 40 kil pa da ga vidim pol gobcat.
  Isti argument radi uporabijo, ko jih šprinter pelje scat na 100 m pa potem mogoče omaga na 21 km.
  Vse je za nekaj dobro. Najslabše je početi čisto nič.
  Bodybuilderji, ki umirajo pri 40ih pa umirajo zaradi zlorabe drog NE zaradi samega pridobivanja mase.
  Vsako leto lahko z normalno prehrano(celo brezproteinskih praškov ampak z hudičevo trdim delom in dieto, ki si ga "športniki" še predstavljat ne morejo) pridobiš 5 kil mase.
  Pa recimo, da začneš pri 17ih. Naredte matematiko preden vsakega, ki ima več mase od vas obtožite neke zlorabe.

 7. Suria pravi:
  7.3.14 ob 08.22

  Vedno isti strupeni komentatorji a res ni malo pozetive v vas, Andrej z svojim psičkom je prav simpatičen fant, kaj kako, zakajin kdaj, pa je njegova stvar, strupeni jezika, rada bi vas videla in ugotovila kaj je z vami narobe....

 8. Anonimni pravi:
  7.3.14 ob 10.43

  Andrej ni navaden bodybuilder. Je profesionalni bodybuilder, ki tekmuje in tudi dosega konkretne rezultate na teh tekmovnajih. Kako je s tem, kako parirarš najhujši konkurenci v bodybuildingu danes, pa vemo. Ne bi se zdaj tukaj na zobe metal, da dokažem svoj prav, ker nima smisla. Poznam to sceno in vem kakšan je resnica. Ena misica lai en bodybuilder pri gromu ne bosta deležna enakega treninga. Še marsiakj bo pri njima drugače. Človek, ki doseže to: http://www.wff-international.com/BILD%20WFF%20World%202007%20web/Mex-2.jpg bo težko kogarkoli, ki ima vsaj malo pojma o pojmih, farbal, da je to vse naravno. Kaj šele zdravo.
  Vse ostalo je metanje peska v oči.

 9. Anonimni pravi:
  7.3.14 ob 10.44

  Bodybuilding bi lahko bil šport, če bi ti kekci pristali na doping teste. Ampak jim ni v interesu. PReveč denarja se v tem "športu" obrne po drugi poti, tako da niti ni interesa, da bi to postal ta pravi šport.

 10. Jaka pravi:
  7.3.14 ob 18.11

  A tko kot pri nogometaših, tekačih in kolesarjih, ki so vsi na dopingu, kjer vsako leto vsaj en umre?
  Mimogrede...pri bodybuilderjih imaš tudi tekmovanja, kjer so "steroidi" prepovedani ampak guess what.
  Tud če pride na test mu ti ne boš v krvi našel ničesar.
  To so zadeve, ki se jih uporabi med ciklom, ki traja par tednov potem pa konec. Se ti lahko poščije, pokata, pljune, da kri...in ne bo nihče našel ničesar...za razliko od "športnikov", ki uporabljajo doping, ki dviguje vzdržljivost in eksplozivnost in morajo pač zadeve žret oziroma se špikat kolikor se da bližje datumu tekmovanja, ker drugače so spet na isti ravni kot ostali tekmovalci.

 11. Anonimni pravi:
  7.3.14 ob 18.26

  Ja, Jaka, a veš una fora, a si na kuri ali na čiknu? :)

 12. ana pravi:
  7.3.14 ob 19.18

  kako pa je grd tale Andrej -ce bi bil edini ga nebi mela-soryi Andrej ne misli si da si lep

 13. Ursula pravi:
  10.3.14 ob 21.13

  Andrej je prijeten, skromen in izjemno preprost in simpatičen fant. Kot osebni trener je resnično strokoven in profesionalen. Glede tega, kaj mu je v življenju uspelo narediti iz sebe, je pa sploh car. Dvakrat svetovni prvak v fitnesu in enkrat Mr. Universum. Za razliko od nekaterih tukajle, ki so predvsem svetovni prvaki v pljuvanju in kritiziranju. Pa v zavisti seveda tudi. Jasno, ker grozdje je še (zelo) kislo ...

  Kolikor ga poznam, steroidov ne jemlje, saj živi zelo naravno. Ampak guess what. Tudi če bi jih na svetovnem prvenstvu jemal .... jemali so jih potem po isti logiki tudi vsi drugi. Pa niso vsi zmagali. Je pač tako, da eni kaj naredijo, drugi so pa pametni in vrtijo jezik in filozofirajo od "jutra do sutra". Ker so potem za dve sekunde relevantni.

  Nisem še videla, da bi se Andrej obnašal vzvišeno ali da bi bil zagledan vase. Tako da ne vem od kod ideja, da on misli, da je lep. Telo je nekomu lahko všeč lahko pa ne, vsekakor pa ni nastalo samo od sebe, od genov. Nastalo je od trdega dela. Ana, ti pa kar brez panike - ne boš se znašla v neravnosti, da bi ga mela.