Kvak.com

Sladko življenje: Vesna Janković kršila pogodbo s Planet TV?

nedelja, 2. marec 2014
Sladko življenje, Vesna Janković, Jure Janković
Manekenka in voditeljica Vesna Janković je resničnostni šov Sladko življenje snemala le tri dni, čeprav je v pogodbi s Planet TV opredeljeno da snemanje poteka pet dni. A Jankovićeva je snemanje po treh dneh zapustila, kot razlog pa je navedla: "Enostavno mi časovno ni zneslo snemati več kot tri dni." Kakšne težave si bo zaradi tega nakopala, še ni znano, ve pa se da se v šovu pojavita tudi otroka, ki jih ima z Juretom Jankovićem, kljub temu da ji bodoči bivši mož tega ni dovolil ... (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Robert pravi:
  2.3.14 ob 23.12

  ne razumem kako ji časovno ni zneslo ?? če je to kar so snemali njena dnevna rutina oz. to kar vsak dan počne

 2. ida pravi:
  3.3.14 ob 07.38

  Mislim, da se Vesna res neprimerno izpostavlja po razpadu zakona.Kakorkoli je preživela nekaj bogatih let v Jankovićevi družini.Tudi v slabših časih je treba ostati karakter. Ne pa se takoj zaplesti v novo zvezo.

 3. Mira pravi:
  3.3.14 ob 07.51

  Predvsem bi pa morala znati molčati.Kakorkoli, bila je v tej družini, verjetno z razlogom. Najenostavneje je pobegniti. Vendar tudi v tem primeru ohrani dostojanstvo.Že zaradi otrok.

 4. kkk pravi:
  3.3.14 ob 07.56

  Ja, Robert, to so resničnostni šovi za bedake... Kaj moreš... V resnici počne še vse kaj drugega, oz. nekaj čisto drugega... Sicer pa njena "kariera" pove vse.

 5. Seka pravi:
  3.3.14 ob 07.56

  Sama ne ve kaj hoče.Rada bi kakala in rito skup držala!

 6. Didi pravi:
  3.3.14 ob 12.12

  Žaljivo je, da nas v teh časih, ko ima vsaka družina kakega brezposelnega, si ne more plačati popravila zob ali še kaj hujšega, davijo z "uspešnimi" ljudmi tipa Vesna Janković! Je pa že bolje, da ljudstvo gleda španske nadaljevanke. Tam je vsaj happy end zagotovljen, pri teh "uspešnežih" pa le moralna beda in duhovno uboštvo.

 7. Anonimni pravi:
  3.3.14 ob 13.29

  Ta Planet TV ima sam neke leve in brezvezne šove.A niso sposobni narditi,kaj bolj pametnega in zanimivega.Sam kakšni ljudje nastopajo v teh njihovih šovih.Ta šov sladko življenje,je tako nezanimiv,res brezvezen in dolgočasen.Ti nastopajoči,so res ZNANE OSEBE,oziroma PRAVE ZVEZDE.

 8. SURIA pravi:
  3.3.14 ob 14.35

  Vsi zgoraj napisani komentarji mi dajo misliti, da so iz klana, Jankovič.

 9. BABI pravi:
  3.3.14 ob 16.20

  VESNA ti pa res nisi za šov za SLADKO ŽIVLJENJE mislim da veš kaj mislim

 10. jooooj pravi:
  3.3.14 ob 18.22

  ... "Manekenka in voditeljica Vesna" .... neprivlačna za manekenko, obraz ima grozno obliko, štirioglat obraz, široka in ozka usta in nenaravne lase .... kdo je izbral tako grdo osebo za manekenko in vodieljico? Verjetno nekdo, ki je imel slab vid in bil brez očal.
  Zato se ne čudim, da je kršila pogodbo s Planet TV? Neprivlačna in nepoštena. Zato je tudi iskala bogatega drugega moža!

 11. Neza pravi:
  3.3.14 ob 18.40

  Mene pa matra firbec, kje je ta zenska v sluzbi, da si vse, kar smo videli v prvi oddaji, lahko privosci in se vozi v takem avtu, gre v trgovino in zbere kup oblek... Imam fakultetno izobrazbo, odgovorno sluzbo,delam po 10 ur na dan....in nimam nic !!!!No, ni res! Imam umirjeno zivljenje. In to steje.

 12. abata pravi:
  3.3.14 ob 20.59

  Kje je vse to dobila ? Še sprašujete. Odgovor: Pri jankovičevih. kaj konkretno ona dela, kar naj pove. Al je pri frizerju, ali pa na fitnesu. Skoz " zrihtana" v nulo. Otroci so pa itak en teden pri Jankovičevih, en teden pa pri njej. In pol je super mama !!! ha, ha. Sama hvala jo je. Nihče točno ne ve, s čem se ukvarja.

 13. Seka pravi:
  4.3.14 ob 08.29

  Ne razumem,kaj bi rada dosegla s tem hvalisanjem,s temi dragimi nakupi,frizeranji,fitnesi,masažami?Bi se rada prikazala v luči pametne,izobražene ženske,pa dobre mame?To mi res ni jasno!

 14. Suria pravi:
  4.3.14 ob 08.51

  Gledam komentarje in vsi udrihate po Vesni, sama faušija, bog da se je rešila pakta z hudiči, ki so nam pokradli denar, naj uživa, če pa ima otroke en teden, ne vem kaj je tu narobe, saj obstajata oče in mama in imata iste pravice, otroci pa so itak pri starih starših, pa ne udrihate po očetu, ki je itak zguba, ki živi na račun staršev, še vedno mislim da komentarje dajejo Jankoviči ali pa njegovi privrženci, ki na njegov račun dobro živijo vsi vi pa ste njegovi dolžniki.

 15. mici pravi:
  4.3.14 ob 09.06

  nevem da si 2krat ločen pa imaš sladko življenje kak si se sploh prijavlja na takšen šov

 16. Seka pravi:
  4.3.14 ob 09.13

  Veš kaj Suria,vsi vemo kakšen nesposoben tepček je Jure,kakšen lopov je Zoran,pa tale tema s tem nima nobene veze!Ona čist po nepotrebnem izziva,pa hkrati zapravlja Jankovićev denar.Svojega sigurno ne!Treba je bit karakter, ane SURIA?

 17. Anonimni pravi:
  4.3.14 ob 10.46

  Vesni Janković pa res ne more bit nihče fouš. Rada bi se vrnila tja, kjer je bila preden je postala Janković, a to že zaradi let ni možno. Rada bi živela tako kot je ko je bila v družini JAnković, pa tudi to ni možno. Da ostalega niti ne naštevam.
  Lagodno življenje brez razmišljanja kaj in kako jutri, pusti svoje posledice.
  Malo me spominja na osrednjo vlogo iz filma Blue Jasmine. Amak oskarjevka Cate Blanchett je to vlogo IGRALA, Vesna jo živi. Če drugače ne gre, naj si ogleda ta film Woodyja Allena in v njem prepozna kje ga je v življenju pokronala, vključno z resničnostnim šovom Sladko življenje. Saj vsi vemo, da je njeno življenje trenutno daleč od sladkega. Koga s tem v resnici farba, nas ali sebe?

 18. b2 pravi:
  4.3.14 ob 11.59

  Takšne ženske mi grejo na kuzlanje. Fuj!

 19. Anonimni pravi:
  4.3.14 ob 13.05

  No saj vidmo.kdo vse nastopa v tem šovu.Sami taki,ki se želijo izpostavljati s svojimi neumnostmi.Take bedarije in oslarije mečejo,da ti gre res na kozlanje.

 20. Anonimni pravi:
  4.3.14 ob 14.28

  Uspešna podjetnica!??? A lahko vrli novinarji napišete v katerem podjetju? Bomo preko spleta pogledali bilance tega podjetja in videli kako uspešna podjetnica je!

 21. kosefsere pravi:
  4.3.14 ob 23.58

  merda po južnem sadju

 22. make pravi:
  5.3.14 ob 03.14

  Ona se meni zdi zaigrana. »Mnogi me sprašujejo kako sem uspešna podjetnica, uspešna mama...« Lastna hvala se pod mizo valja. Po moje ji res ni lahko, zato se je pa prijavila, da si dvigne samozavest z razkazovanjem in hvaljenjem pred »rajo«.

 23. abata pravi:
  5.3.14 ob 13.53

  točno anonimni. No, ko je že izdala svoje sladko življenje, pa naj pove, v katerem podjetju dela in kako se imenuje njena firma !!
  Saj sama rine v medije, da ne bi slučajno kdo napisal, da udrihamo čez njo.

 24. taprava Mici pravi:
  5.3.14 ob 18.36

  Komentarji super men je tale auša čist mim,kaj vse naklada,dobra mama,podjetnica itd,še Zokija bo spufala(nakradenega denarja).TUDI ODDAJA JE ZAKOZLAT S TAJANIJIMA VRED.

 25. Seba pravi:
  7.3.14 ob 14.45

  Ta ženska je pa res živa groza. Podjetnica da te vrže..še za bencin ne zasluž...da o super mami ne govorim..nima pojma kaj je družina. Preverjeno

 26. pika pravi:
  7.3.14 ob 19.33

  prava mama se ne hvali da je dobra mamakar sepa afnanja tiče si je naredila blamažo , izadla navadna zaffnana babnica po oje j mamica kuha še v oddaji jo vpraša kaj bo jedla tolk o dobri mamici

 27. pika pravi:
  7.3.14 ob 19.36

  prava mama se ne hvali da je dobra ma kar se pa afnanja tiče si je naredila blamažo , navadna zaffnana babnica po moje ji mamica kuha še v oddaji jo vpraša kaj bo jedla tolk o dobri mamici