Kvak.com

Mark Žitnik - sin Tristan brez operacije ni imel možnosti za življenje

četrtek, 27. februar 2014
Mark Žitnik
Mark Žitnik in njegov mož Rok Strle sta pred petimi meseci postala starša Tristanu Karolu, ki ga je rodila nadomestna mati v Beogradu. A kmalu po rojstvu so ugotovila, da se je Tristan rodil s srčno napako, brez operacije pa ne bi imel možnosti preživetja. Dojenčka je operiral znani izraelski kirurg Mishaly in ima sedaj 50-70 odstotno možnost da preživi do petnajstega leta, ko bi ga znova operirali - takrat bi moral dobiti novo srce. Mark pravi: "Po tej operaciji bo, če bo uspela, Tristan lahko zaživel kot vsak drug normalen fant." (vir: Planet TV)
Komentarji:
 1. AM pravi:
  27.2.14 ob 21.44

  Držim pesti, da bo z vajinim fantkom vse ok.

 2. Seka pravi:
  28.2.14 ob 08.34

  Mark je rešil tega fantka in vsa čast mu,da je tako dober in ljubeč.

 3. Anonimni pravi:
  4.3.14 ob 11.26

  A ni izraz mož malo neumen v tem kontekstu? Kaj je narobe s partner, zakonski partner, če hočete?
  Drugače pa vse lepo in prav glede tega otroka, ampak ko sem videl Žitnika, kako na tisti nategunski televiziji ljudem po telfonu čisti čakre, me je pa vse minilo.
  Na nekaterih ljudem je tako malo pristnega in skoraj vse fejk.

 4. Jože pravi:
  4.3.14 ob 14.40

  Bravo anonimni,za dober komentar.Tud men gre ta Žitnik na kozlanje a mu gre tako slabo,da je začel lagati tem naivnim ljudem,ki zapravijo zadnje evre,da ti lažnjivci nakladajo in si izmišljujejo vse mogoče,sam da služijo.No saj res je na ta pravi oderuški televiziji,ki sam denar pobira od ljudi,jaz bi ji odvzel signal in dal eni pametni tv.

 5. Barbara pravi:
  4.3.14 ob 14.52

  Seka,kdo pa nem pomagal svojemu otroku,sam vsak nima te možnosti in denarja,da ga odpelje v tujino na operacijo.Zato se mi zdi tvaja pohvala neumna.Že to,da ga je rodila nadomestna mati mi ni všeč,otrok bo vedno zaznamovan,da ima dva atija.Če je gej naj bo in naj ima partnerja,sem pa proti,da imata otroka.Če ima denar,lahko vse doseže in sedaj se stalno vlač po medijih in to samo on njegova žena se pa noče izpostavljati medijim.A si ne delita vsega?

 6. Anonimni pravi:
  4.3.14 ob 16.10

  @Barbara, a nisi prebrala, da ima Mark Žitnik MOŽA Roka Strleta?
  Njunega fantiča je pa rodila nadomestna mati v Srbiji.

 7. Barbara pravi:
  4.3.14 ob 16.25

  Anonimni vem,da ima kao za moža Roka Strleta,ampak zame ne obstaja zakon moški z moškim,zato sem napisala njegova žena.

 8. Seka pravi:
  5.3.14 ob 07.35

  Barbara,malo se razglej,preberi še kaj več kot trače,da ne boš pisala takih kozlarij!Če ga nebi posvojila,fantka nebi bilo več!Glede zaznanovanja pa tole:Ljubezen edino šteje,živimo v 21.stoletju!