Kvak.com

Gre Kataya Sanji Grohar v nos?

četrtek, 27. februar 2014
Kataya, Katja Ajster, Sanja Grohar
Sanja Grohar si že leta in leta prizadeva, da bi uspela tudi kot pevka, vendar do sedaj misica pri tem ni bila prav prepričljiva. Ker se je pevka Kataya (na sliki) na svojem nastopu na Radiu Antena pokazala v podobnem stajlingu, kot si ga je pred tem omislila Sanja, znajo zanesljivi viri povedati, da je šlo Katayino "kopiranje" Sanji precej v nos. Morda tudi zato, ker je Kataya kot pevka precej uspešna in se Sanja z njo težko kosa: poglejte si le njuni priredbi znanih radijskih hitov. Can't Remember to Forget You. Tu je Sanjina verzija Shakirine Can't Remember to Forget You in tu Katayina verzija Rihannine uspešnice Stay. Jap, razlika je očitna. (vir: Slovenske novice)

Komentarji:
 1. Ski pravi:
  28.2.14 ob 08.34

  Sanja Grohar - Hahahahahahahahahaha, to je vse kar lahko rečem. Polom

 2. Anonimni pravi:
  28.2.14 ob 09.33

  o boooog,kako ima pa ta Groharca zoprn glas.

 3. Seka pravi:
  28.2.14 ob 12.11

  Groharica bi se morala nehati ukvarjati s petjem,naj bo model,manekenka,samo mikrofona naj več ne vzame v roke.Čudno,da še vedno vstraja...inteligenca pa taka...

 4. Micika pravi:
  28.2.14 ob 13.52

  Danes pa že vsak lahko poje, al zna al pa ne.

 5. what? pravi:
  28.2.14 ob 13.58

  men ma tud kataya zopern glas.rada bi imela močan glas,ima pa pretankega,da bi kopirala oz. bila boljša v coverjih od originalov.za sanjo se pa ve,da bolje da počne vse drugo,kot poje.:)

 6. Anonimni pravi:
  28.2.14 ob 18.35

  Hehe, ok, ampak nobena ni niti blizu originalu, niti Kataya. Groharca se že dolgo matra s tem petjem, da se dejansko počasi že da da zaznat nek rahel napredek. Ampak še vedno se predvsem matra in niti vse mašine tega sveta iz tega petja ne morejo naredit neke opazne kvalitete. Kataya je nedvomno velik talent,dobra pevka, ampak tudi ona se malo preveč pači. Karakterno počasi že stopa po Sanjinih stopinjah. Vsepovsod jo je vse polno, od botoksa dalje. Če potegnem črto... nobena od njiju mi ni všeč. Ne kot pevka ne drugače. Preveč vsiljivo je vse skupaj.

 7. Anonimni pravi:
  28.2.14 ob 18.42

  no, to mi je pa znosno
  https://www.youtube.com/watch?v=oAslN_wGEi4

 8. Urška pravi:
  1.3.14 ob 09.22

  Aja a sama pa ni nikoli kopirala stajlinga, sam naj se spomni kolikokrat je ona kopirala Osenarco, Rihanno(njo je še hotela kopirat v petju, žal neuspešno).