Kvak.com

Zala Đurić Ribič: "Ne želim komentirati pisanja Požarja"

ponedeljek, 24. februar 2014
Sladko življenje, Vesna Janković, Zala Đurić Ribič, Teja Perjet, Jani Jugovic, 6Pack Čukur, Nina Šušnjara, Andrej Milutinović
Zala Đurić Ribič se ne želi odzivati na pisanje novinarja Bojana Požarja, ki se je v članku obregnil, da še ne mladoletna Zala za 1.000 evrov razgalja svoje zasebno življenje za potrebe resničnostnega šova Sladko življenje. Mlada pevka, katerega starša sta Branko Đurić Đuro in Tanja Ribič, meni, da bo šov zanjo predvsem lepa nova izkušnja, na pisanje Požarja pa se je kratko odzvala: "Ne želim komentirati pisanja Požarja. Naj ljudje verjamejo, kar hočejo. Se mi pa zdi nesmiselno, da se vtika v te zadeve." (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Zal pravi:
  24.2.14 ob 15.10

  Vrnite mi otroštvo!

 2. Anonimni pravi:
  24.2.14 ob 15.44

  Punco promovirajo na vseh področjih,nevem,kam jo bo to pripeljalo?Res škoda,da je prikrajšana za najlepša najstniška leta,ki se nikoli več ne vrnejo.Pač punca znanih staršev in tud ona mora biti slavna,pa tudi če na najbolj nizkoten način.Škoda,škoda,slava ne prinaša sreče,sam poglejte,kaj se dogaja z bogatimi,slavnimi,vsi končajo na zelo žalosten način.

 3. mira pravi:
  24.2.14 ob 17.30

  Tudi jaz se čudim, da tej deklici ne stopijo starši v bran. Dovolijo ji, da se spušča v kruti svet prepoznavnosti.Vsaj otroštvo naj bi normalno izživela.

 4. nina pravi:
  24.2.14 ob 20.25

  eno pesem je oddeklamirala,pa je že slavna pevka.Kakšna merila so za nekatere.

 5. neža pravi:
  24.2.14 ob 21.29

  punca sploh ni lepa,prava južnjakinja.

 6. miko pravi:
  24.2.14 ob 22.27

  zelo simpatična in prijazna ;)

 7. Didi pravi:
  25.2.14 ob 08.49

  Strinjam se s komentatorji, ki menijo, da je ta poseg v otroštvo velika napaka staršev! Neža, ti si pa butara!

 8. Ski pravi:
  25.2.14 ob 09.01

  Neža ti nimaš ne notranje, ne zunanje lepote da tako pišeš. Zala je prav lepa in kulturna punca. In ni važno ali je Slovenka ali ne. Pri lepoti to nima vpliva. Ali si lep ali nisi.

 9. Miha pravi:
  25.2.14 ob 10.34

  Anonimna, potem se loči takoj! Ne vem kaj čakaš. Že tako nas je malo, pa še taki bebci, kot si ti, namesto, da bi čuvali slovensko raso, pa takile komentarji. Fujjjjjjjjjjjjjj. Sram naj te bo. Jaz sem ponosen Slovenec.

 10. Robert pravi:
  25.2.14 ob 10.36

  anonimna - juznakinje veliko lepse kot slovenke-veliko lepsega obnasanja in karakterno so pravicne - hahahahaha - kaj ti to resno, večina ni niti približno takih, sem imel sošolke in 90% ni bilo niti pribl. takih
  Saj jih vidim vsak dan kako se obnašajo, da se samo za glavo držiš

 11. tista pravi:
  25.2.14 ob 10.45

  No comment.kaj jenaredial ona v življenju??? Rodila jo je Tanja ...to je pa vse

  sinhronizirala risanke.smešno, ko pogledaš priimke otrok...sami kuntner,đurić..eni in isti..da vas ni sram. Otroci, ki se trudijo , imajo talent pa niti na avdicijo na morjo.
  Naj sama kej naredi potem pa nasopa

 12. heh pravi:
  26.2.14 ob 01.07

  Kako samovšečen moraš biti, da greš na oddajo z naslovom "Sladko življenje", ko pa cela Slovenija ve, da jih ima večina čisto povprečen zaslužek oziroma je tista razlika tako majhna, da si se spodnjih hlač najbolj nesposobnega politika/tajkuna ne morejo privoščiti?
  Velja od prvega do zadnjega v tej oddaji.

 13. Hja... pravi:
  26.2.14 ob 09.40

  Zgleda kot Đuro, glas ma pa čisto po Tanji.

 14. Ski pravi:
  26.2.14 ob 19.37

  Pa kaj vam je ljudje božji. Povsod so lepi in "manj lepi" - pri južnjakih in pri Slovencih. Ni ga naroda, ki bi imel same lepotice. Tako, da se ne kregajte brezveze. Lepota ni povezana z narodnostjo. Res pa je, da našim slovenskim dekletom ne bi škodilo, če bi se malo bolj rihtale ( in s tem ne mislim, da morajo biti našminkane kot klovni in druga pretiravanja). In preden me napadete, nimam v mislih videza npr. Urška Čepin. Moti me predvsem to, da se dekleta po mestu sprehajajo v preveč običajnih oblačilih (npr. kavbojke in ohlapna športna majica, super bi bilo kavbojke in oprijeta majčka ali bluza ki poudari obline). Ampak na žalost je to posledica, da na sploh ne veljamo za modno državo. Ampak vseeno, vrnimo se na temo. Povsod je veliko lepih in grdih punc. Tako pač je. Sploh pa vsake oči imajo svojega malarja.

 15. Anonimni pravi:
  27.2.14 ob 18.29

  Jo je ze kdo slisal peti? Mogoce poje samo v Bosni?

 16. Bolek pravi:
  1.3.14 ob 22.55

  Pač sama se je tak odločla. Itak je ona tut sam člouk pa živi tak ko hoče glih tak ko vi, sam da ona je bol prepoznavna. Enim je všeč, enim ni. Meni osebno je zelo všeč. Zdi se mi pa nesmiselno da tak komentirate ko mate tak al tak usi skupi dost za pod svojim pragom pomest :)