Kvak.com

Kako sladko je življenje za slovensko estrado?

sobota, 15. februar 2014
Zala Đurić Ribič, Vesna Janković, Katarina Benček, Doroteja Premužič, Zvezdana Mlakar, Anđa Marić, Jasna Kuljaj
Na Planet TV pripravljajo resničnostno oddajo o življenju slovenskih estradnikov. Ustvarjalci obljubljajo, da bodo gledalci "videli ali imajo znani v Sloveniji res sladko življenje, kaj znani počnejo v svojem življenju, kako zanimivi so njihovi dnevi, kako glamurozen je njihov vsakdanjik." Med tistimi, ki jih bodo spremljale kamere, bodo Vesna Janković, kuharski velemojster Janez Bratovž, lepotički Katarina Benček in Doroteja Premužič, igralka Zvezdana Mlakar, pevka Anđa Marić, tv voditeljica Jasna Kuljaj in pevka Zala Đurić Ribič (na sliki). (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Neža pravi:
  16.2.14 ob 13.29

  O, kako fino je pri nas v Sloveniji!Vsak se lahko "okliče" za pevca, igralca.....Pošteni in talentirani naredijo fakulteto....drugi pa!!!??? Še NIKOLI nisem slišala peti gospodične Zale Đ.R.

 2. Pepi pravi:
  16.2.14 ob 18.39

  SEm predno sem prebrala Nežin komentar, hotela vprašati, kdaj in kdo koga proglasi za pevko. Jaz sem danes in včeraj ves čas pela vnučki. Pa so me sosedje verjetno poslušali.
  S tem ne sodim mlade gospodične, ker ne poznam njene dejavnosti bolj poglobljeno (sploh ne), da bi jo lahko sodila.

 3. Anonimni pravi:
  16.2.14 ob 20.51

  Haha, jaka estrada! Da te prime srat!
  Ena profesionalna lovača, dvakrat poročena, še en dvakrat ločena v postelji z drugim, ki razglaša, da bo v tujini delala doktorat iz POLITIKE. Res da se je od Jankovićev učila politike, ampak politologija nima dosti skupnega z ljubljanskim koruptivnim mešetarjenjem.

  Jan Bratovž, nadut in precenjen, vedno znova zbujajo dvom tudi tiste njegove zvezdice. Ne vem če si želim gledat njegov lajf.
  Rina in Doroteja! Diamantni spremljevalki. S čim me lahko razsvetlita? Mogoče s tem kakose prilima umetno trepalnico? Res velik domet ženske, ki je iz svojega neznanstvenega magisterija iz ekonomije naredila celo medijsko znanost. Na koncu pa se preživlja s tem da prodaja svoje telo. Mislim kot fotomodel. Njen globoki glas me vedno znova presune. Ob njenih obraznih potezah vedno pomislim, da gre za trasvestita. Ne morem si pomagat. Doroteja! Pridno kmečko dekle, ki se je v prestolnici Slovenije zapleteno z rapperjem in… no ja… good girl gone bad. Se zgodi. Kaj mi lahko pove? Kako prevrati fanta z njegovim frendom mogoče?

  Zvezdana Mlakar? 30 let prepozna, da bi me sploh zanimala.
  Anđa Marič? A ni ta že dovolj spodnjega perila oprala v medijih s svojim nekdanjim možem? Bogi njen sine!

  Jasna Kuljaj? Bliža se 40 in še vedno je samska. Mora pa imet res zanimiv lajf!

  Zala Đurič Ribič, največja najstniška wannabe v Sloveniji. Plastik fantastic še pred polnoletnostjo. Če to ne bo kariera za milijon dolarjev, potem res ne vem! Komaj čakam, da vidim, kako se pred vrstnicami pali, da njena dva prijateljujeta z Bradom in Angelino in kako je ona čuvala njune otroke. Jaz njej ne bi dal čuvat niti čivavo Katarine Benček. Tolikšno posiljevanje medijev z njo me pa tudi že sili na bruhanje. Mala nima talenta svojega fotra. In nima lepote in prefinjenosti svoje mame. Napovedujem ji takšno bodočnost: otrok slavnih staršev. In nič več.

  Še kdo? Ne? Evo, to ti je Slovenija!

 4. Anonimni pravi:
  16.2.14 ob 22.03

  Najboljša fotka Katarine Benček ever!
  Še po tacah spominja na muškarčino. LOL

  http://images.24ur.com/media/images/680x220/May2009/60292916.jpg%3Fd41d

 5. ida pravi:
  17.2.14 ob 08.12

  PREDVSEM SE MI SMILI MLADA ZALA. KAJ JI JE TREBA RITI V KRUTI SVET RUMENEGA TISKA. KAKO BO NJENA MLADA DUŠA PRENAŠALA VSE NEPRIMERNA KOMENTARJE. ZA BOŽJO VOLJO STARŠI PUSTITE JI OTROŠTVO. ZAVARUJTE JO PRED VSEMI STRESI,KI BOJO SLEDILI TEMU. TUDI ČE SAMA SILI V TO.STARŠI SMO ZATO ,DA USMERJAMO OTROKE. OMOGOČITE JI RAJE ODLIČNO IZOBRAZBO NE PA PRETIRANO ŠMINKANJE PRI TEH ROSNIH LETIH.

 6. kitty pravi:
  17.2.14 ob 09.48

  Pozabili ste na Nino Susnjaro, Janija in Tejo, 6 pack cukurja :)

 7. Vito pravi:
  17.2.14 ob 14.18

  planet tv se predstavlja s tako plitvimi šovi,ljubezen na deželi,zmenek na slepo,sedaj pa še s temi kvazi estradniki,res jim gre slabo.Škoda za Planet tv,ker imajo tud dober program,da se ukvarjajo s temi neumnimi oddajami,ki so na tako nizkem nivoju.

 8. Anonimni pravi:
  17.2.14 ob 14.42

  Planet TV ali nekdo na Planetu TV je očitno deležen ekskluzivnih uslug slovenskih Playboy zajčic, nekaterih povsem slečenih, drugih malo manj, pozneje pa zbranih okrog Diamantk madam Katarine Benček in madam Doroteje. Silijo jih vsepovsod, na vreme, šport, k Denisu Avdiću, zajčici Špeli Jereb so nedavno dali celo novo trač oddajo O, ki je poden od podna, zdaj bomo pa še beden lajf dveh hostes deklic za vse morali gledat v novi oddaji. Malo že spominjajo na Berlusconijeve veline. Kakšen sloves jih je spremljal, pa dobro vemo. Zgleda da se tudi Planet TV vse bolj spremenil v kurbiš TV.
  Zakaj so tako pogosto prisotne na kvaku? Najbrž iz istega razloga kot njihov prijatelj Omar Naber. :)

 9. nn pravi:
  17.2.14 ob 14.52

  bravo anonimni,res ta tv Planet gor forsira sam te playboyeve zajčice,tud ta oddaja O ni nič sam neki levi trači in leve osebe,nič zanimivega.Te slačipunce pa povsod zaposljujejo,sam da bi jim povečale gledanost.tud neki levi novinarji,saj jih sploh ne pokažejo,jih kar skrivajo,ker menda niso za v javnost.Sam kak,kurbirski je tist zmenek na slepo,kdo je urednik?

 10. JANEZ pravi:
  17.2.14 ob 15.12

  Fine DAME,ki dajo kaj nase,se ne izpostavljajo medijem in rumenemu tisku.SE ne rabijo izpostavljati in kazati svojih joškov in poljubljati s frajarji,da jih folk vidi.te DAME imajo druge kvalitete in da jih osvojiš,rabiš druga merila.Te slačipunce pa neznajo nič drugega,kot kazati svoje umetne atribute.Se mi kar smilijo.

 11. Anonimni pravi:
  17.2.14 ob 15.58

  a ta Igor Gajič je mož Janje Zupan,ki je tako lepo pozirala za Kvak sem to prebral in se fino nasmejal.

 12. Maja pravi:
  17.2.14 ob 16.04

  Jaz gledam odajo in mi je všeč,ni preveč rumena je pa zanimiva.Če je bila Špela playbojeva zajčica me ne moti,glavno,da je sedaj primerno oblečena in da ne povdarja preveč svojih atributov,pa če so naravni ali umetni.Tudi novinarji lepo govorijo,prispevki pa morajo bit malo mešani in aktualni.

 13. primorka pravi:
  17.2.14 ob 16.17

  Tud jaz gledam in mi je všeč,sam teh diamantk,res neb bilo treba v tej oddaji.Smo jih že siti,saj so vsak teden v medijih in res tako plastično in afnasto delujejo.Saj je mnogo ljudi,ki bi si zaslužili,da bi predstavili,nekaj novega,svežega.Špela pa lepo vodi oddajo,zato vse čestitke njej in celotni ekipi,samo tako naprej.

 14. Vikica pravi:
  17.2.14 ob 18.56

  Meni,pa je ta oddaja O še kar všeč,sam mam eno pripombo in sicer,ti njihovi prispevki so tako kratki,saj ne pokažejo in ne povedo,skoraj nič.Prispevek mora imeti zgodbo.Danes sem gledala prispevek o Plestenjaku,saj niso povedali prav nič,sam tisto Tino so kazali,da bi pokazali mal koncerta,nevem,kaj so šli ti njihovi novinarji v Maribor na izlet.Zgleda,da niso novinarji izkušeni in ne znajo prispevka pokazati,da bi bil zanimiv.

 15. Anonimni pravi:
  17.2.14 ob 20.53

  ja res,rajši manj prispevkov,pa tisti bolj zanimivi in,da ima prispevek neko zgodbo in nekaj pove,ne pa samo ,da je neki in še tisto napol,da na koncu neveš kaj je bilo povedano.

 16. abata pravi:
  17.2.14 ob 21.05

  No,Zala je še otrok. Ampak ne vem, kdo jo tako rine naprej. Jaz mislim, da hoče na vsak način biti popularna in pika.

 17. SOFIJA pravi:
  17.2.14 ob 23.10

  Pospravite si doma...poglejte okrog sebe...objamite nekoga..mogoce tudi vi to potrebujete...preklopite na drug program...samo ne obsojati..ker jih ne poznate!!!!


  ga ki to potrebuje...mogoce tudi vi...preklopite program ce vam ta ne odgovarja

 18. biba pravi:
  18.2.14 ob 12.52

  Ja res vse te ,ki so omenjene so res prave DIVE in velike slovenske estradnice,po njihovih dejanjih so zelo zaslužne in vsa Slovenija jih občuduje in zavida njihov položaj?Da ne dvomimo o sladkosti njihovega življenja.SREČNICE,res se mi smilijo,ker majo tako veliko meglo v glavi,da res ne vidijo prav NIČ.

 19. Anamarija pravi:
  18.2.14 ob 21.56

  Neumne oddaje bodo, dokler bodo trape pripravljene v teh oddajah sodelovat in vi jih gledat, sicer se pa podpišem pod komentar anonimnega - je vse povedal, bravo!!!

 20. Anonimni pravi:
  19.2.14 ob 05.17

  Ne vem če je to pametna poslovna predvsem pa starševska poteza, da mladoletna oseba svojo kariero začne s takšno oddajo. Zala je šele 3. letnik gimnazije, še niti do mature ni prišla. Če bi bil to moj otrok, bi ga še kakšno leto držal stran od teh umazanih "estradniških scen". Ampak če njeno mamo ne moti, da mala hodi na žure s starejšimi itd. potem je to tako. Je pa razlika sodelovat v neki tabloidni oddaji ali pa it s študenti žurat v Nebotičnik.

 21. kr pravi:
  23.2.14 ob 23.15

  Ta oddaja je dokaz, da v Sloveniji ni estradnikov in estradniskega zivljenja. V bistvu prikazan nacin zivljenja prakticno ni bolj monden od zivljenja delavcev Vegrada. Pogledam sem eno oddajo, na silo, in ne bom nobene vec.

  Za tiste, ki ste res lacni neke estrade: mtv cribs. Tole je pa samo vaski polizdelek. Za to so seveda krivi ljudje, ki mislijo, da so estradniki.