Kvak.com

Maja Čretnik Sodja - govoric o krizi v zakonu noče komentirati

nedelja, 9. februar 2014
Maja Čretnik Sodja, Maja Sodja, Tomaž Čretnik
Maja Čretnik Sodja se je odzvala na govorice, da v njenem zakonu škriplje. Govori se namreč, da bo novinarka in voditeljica komercialne televizije Pop TV kmalu uporabljala le še dekliški priimek Sodja. Maja, ki bo kmalu pričela z vodenjem oddaje, ki jo je zavrnil Slavko Bobovnik, pravi: "O svojem zasebnem življenju nikoli nisem javno govorila. Ne zamerite mi, a tega res ne bom komentirala." Vendar na Žurnalu poudarjajo, da to ne drži. Leta 2010 je namreč medije brez težav "povabila v svojo spalnico", ko je reviji Obrazi dovolila objavo svojih poročnih fotografij in spregovorila o podrobnostih svojega razmerja s Tomažem Čretniko, ki ga je spoznala na delovnem mestu ...  (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  10.2.14 ob 00.17

  Kakšne bedne fore, par dni nazaj so pa še pisali, da se bo posvetila naraščaju, ko se bo poslovila z mesta voditeljice t apoznih poročil. Brezveze. Kr neki. Naj dela kar hoče, njej lajf. Popularizirat na ta način voditeljico NOVE oddaje je pa smešno in bedno!

 2. nekdo pravi:
  10.2.14 ob 18.30

  ena izmed najbolj antipatičnih napovedovalk,ki imaš občutek da moramo tv gledati zaradi nje,in da ni ona tam zaradi nas,enako je z ANO v jutranjem programu,kot bi obe pojedli vso znanje in takoj občutiš kako delati z interjuji razliko med ljudmi,nobena ne bi smela delati pred kamerami,pač pa za kamerami.

 3. nekdo pravi:
  10.2.14 ob 18.32

  Ana je iz TV1

 4. Anonimni pravi:
  11.2.14 ob 02.42

  nekdo,
  Maja ni napovedovalka. Niti ni samo voditeljica. Je novinarka.
  Za novinarja pa ni najpomembnejše, da je pred kamero oh in sploh vsem všeč in manekenskega videza,ampak predvsem da svoje delo opravlja korektno.
  Za lepotičke gledat so druge oddaje in drugi filmi. Prešaltaj.