Kvak.com

Besna pevka modno mrho Manjo Plešnar poslala k psihologu

petek, 31. januar 2014
Manja Plešnar, Anja Baš
Glasbenica Anja Baš je pred kratkim proslavila predstavitev novega videospota za pesem Nimaš kej. Pevko, ki se je predstavila tudi v resničnostnem šovu X Factor, pa je očitno opazilo tudi budno oko modne kritičarke Manje Plešnar. Modna mrha je Anjino garderobo v celoti popljuvala in ji očitala celo, da je namesto hlač na svoj lasten dogodek oblekla plenice. Medtem ko večina estradnikov Manjine kritike jemlje dobronamerno, pa se je Anja preko svojega Facebooka razpisala:

Draga Manja Plešnar.

Zahvaljujem se ti za tvoj strokovni komentar na moj stil. Prepričana sem, da res obvladaš svoje področje. Jaz tudi svojega! A moje področje je glasba, ne moda. Zato tudi vlagam denar v svoj glasbeni razvoj, ne v stilista.

Posebej pa ti želim povedati tole:

Moje "Pamperske" so imele poseben namen (tega nisem mislila obešati na veliki zvon, ker je precej osebno. Ampak če že izzivaš...), in sicer: "Pamperske" mi je kupil pokojni stari ata, ki je močno podpiral moj glasbeni razvoj, žal pa ni dočakal tega, da bi me videl na samostojni glasbeni poti. To je bil nekakšen tribute njemu, če ga že ni bilo z mano...

Super, da si modna kritičarka, saj jih pri nas res potrebujemo, in veselim se še kakšnega tvojega komentarja na moja korita za rože, finančno sposobnost in državo porekla...

Predlagam pa ti okulista (plenica?), in mogoče naslednjič tudi pogovor s psihologom, preden se spet spustiš na tako oseben nivo in žališ na tako podel, primitiven način.

Na zdravje in srečno,

Anja Baš
"Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  31.1.14 ob 00.52

  jah..glede na lastne številne modne kikse in vrste neuspelih poskusov pretegovanja na vsak način "uspeti", biti opažena in postati del "estrade" (od pevke, do voditeljice, kolumnistke, komentatorke itd.)...je res zadnja ki lahko komentira druge...

  draga manja, pometi najprej pred svojim pragom...

 2. Seka pravi:
  31.1.14 ob 08.05

  Manjini modni komentarji me včasih res upravičeno nasmejijo do solz,dostikrat je pa res žaljiva,ampak saj je ni jemati za resno.Manja Plešnar pač!

 3. Didi pravi:
  31.1.14 ob 13.49

  Pri frizerju preberem kar ima povedati Manja. Dobivam občutek, da punca nabira samozavest s cinizmom in zasmehovanjem vseh, ki niso njena številka. Ubogo je tako življenje!

 4. Anonimni pravi:
  31.1.14 ob 20.31

  Modna mrha se je nekdaj preizkušala tudi kot pevka. Strokovnjakinja za vse in nič. O modi definitivno nima pojma. :) To pa še ne pomeni, da so bile tiste pamperske ok. :)

 5. Anonimni pravi:
  31.1.14 ob 22.44

  Anja Baš je srčk :)

 6. Anonimni pravi:
  31.1.14 ob 22.50

  Najlazje je kritizirat druge in se norcevat. Tezje je kaj nardit. Kdo sploh je ta kao modna mrha? Ena glupa baba ki z ponizevanjem drugih, fila svoj ego. Bom jo jaz mal ocen: frizura tako oblika kot barva niti mali ni v skladu z modnimi smernicami, konjski zobje, oblaci se kot vecina zens. Ampak najbrz dobro nastavlja da so jo mediji povzdignili v modno kriticarko.

 7. Anonimni pravi:
  1.2.14 ob 01.20

  Mrha kot pevka http://www.youtube.com/watch?v=Er2eoQc9fEE

 8. Ski pravi:
  1.2.14 ob 09.46

  Kratek komentar za Plešnarco - KONJSKI zobje. Dokler je tako grda naj pusti druge pri miru.

 9. Anonimni pravi:
  1.2.14 ob 19.16

  je pa treba priznat tudi to, da je v tem prispevku "mrha" izkoriščena za promoviranje neke noname pevke. Ki ji niti mečkanje z Omarjem Naberjem v spotu ne prinese tistega, akr si tako močno želi. Mogoče bo postala bolj prepoznavna, če jo bo "pomečkala" modna mrha. :)

 10. Anonimni pravi:
  1.2.14 ob 19.20

  Modni podvigi Anje Baš: http://www.radiocelje.com/upld_images/anja_bas.jpg

  http://images.24ur.com/media/images/original/Mar2013/61174709.jpg?c488

  Naj se že sleče, pa da mir. O tem stajlingu bi lahko še kdo kaj povedal, ne samo modna mrha. :)

 11. lili pravi:
  2.2.14 ob 09.58

  a mi lahko kdo pove od kje pravica nekemu kvazi osebku se oklicati za modno mrho? Kaj to sploh je? Kje se dobi ta diploma? V Parizu,Milanu ali Londonu? A se je ženska kdaj sploh dobro pogledala vogledalo ne samo,da je primitivna,zahojena in zaostala je tudi nagravžna.Podeljujem ji diplomo kmetica leta.

 12. Pika pravi:
  2.2.14 ob 10.51

  Lili ne žali kmetic!

 13. soul pravi:
  3.2.14 ob 11.18

  meni osebo je najbolj smešno,kako anja nikoli ne sprejme kritike.tudi na x factorju,ko je pogorela,so bili za vse krivi drugi in ze s tem,da se ukvarja z manjo dokazuje,da se spusca na njen nivo.ne samo manja,anja bas je zaljubljena sama vase in s svojo samohvalo kvari ze njen tako povprecen glas.nasa ''estrada''-bruh!

 14. Neža pravi:
  3.2.14 ob 23.35

  Lili, dobro si to napisala! Škoda le, da si žalila kmetice.No, morda si pa mislila tiste -"kmetice brez zemlje".?
  Plešnarjeve niti enkrat nisem videla lepo urejene, barvno usklajene...itd...Druge pa res največkrat nesramno komentira.
  Kdo je pa Anja Baš, žal ne vem.Sem pač že v letih...

 15. what? pravi:
  6.3.14 ob 15.40

  anja preprosto ne prenese negativne kritike...boga naša ušesa ob njeni glasbi