Kvak.com

Sanja Grohar - v želji po glasbeni karieri se je preselila v London

ponedeljek, 20. januar 2014
Sanja Grohar
Sanja Grohar se v Sloveniji nikoli ni uspela znebiti oznake misice in se uveljaviti kot pevka. Zdaj pa podjetna lepotička upa, da ji bo to uspelo v Veliki Britaniji. Sanja se je namreč s fantom Matejem in njunim psom preselila v London, za bivanje v pregrešno dragi britanski prestolnici pa imata menda denarja dovolj za tri mesece. Do sedaj ji je uspelo nastopiti v enem od tamkajšnjih gej klubov, ali bo tam uspela narediti tudi resno kariero, pa bo seveda pokazal čas ... (vir: Story)
Komentarji:
 1. Didi pravi:
  20.1.14 ob 12.32

  Se bojim, da je tam huda gužva pred golom!

 2. Anonimni pravi:
  22.1.14 ob 00.37

  Sanja bo 7. februarja stara že 30 let in ona še kar sanja. :) Nekomu, ki že od 15. leta dalje hodi na razne avdicije in lepotna tekmovanja, bi po vsem tem času lahko že postalo jasno kolikšen je njen domet. Nič kaj dosti višji ali daljši kot 14 let nazaj, ko je nastopila v videu pevca Sebastiana. Pa je vmes poskusila že vse živo, od slačenja za moške revije do lepotnih operacij, sprememb imidža, partnerjev, še s Špancem se je hotela poročit, zafrčkala ogromno denarja za ure petja … ma ni da ni. Konkretnega rezultata pa ni. Mogoče si bo enkrat morala priznat, da ni ne tolk lepa ne tolk nadarjena da dol padeš, še manj pa inteligentna in iznajdljiva, da bi s povprečnostjo prišla do uspeha.

 3. Seka pravi:
  24.1.14 ob 18.43

  Ravno povprečna res ni,ampak kar se petja tiče,pa čista katastrofa,podpovprečna...

 4. Urška pravi:
  24.1.14 ob 19.10

  Upam, da si je kdaj pogledala posnetek iz pred let,ko je v oddaji As ti tud not padu,neuspešno pela pesem od Rihanne Umbrella,sam očitno si ga ni,ker še kar vstraja,ampak če ji ni uspel v Sloveniji,niti v Španiji,nevem zakaj bi ji Zdaj v VB,tam imajo Adele in še druge kvalitetne pevke,Adele res ni manekenka ampak ima POSLUH,ki ga pa Sanja nima.

 5. heh pravi:
  26.1.14 ob 12.08

  Očitno tudi prijateljev nima. Ker ti bi ji že zdavnaj morali povedati, da pač nima posluha...oz glasu, da ne bom prekrut.
  Pa ne vem a je na pol gluha al se dejansko nikoli ni poslušala?
  Vsak človek, ki misli, da zna peti bi se moral posneti in poslušati. Po možnosti 5 minut pred poslušanjem pevca s katerim se primerja v glavi.