Kvak.com

Slovenija kljub krizi tudi letos na Eurosong!

petek, 17. januar 2014
Eurosong, Evrovizija
Kljub gospodarski krizi, zategovanju pasov in lanski porazni uvrstitvi (Hannah Mancini je s skladbo Straight Into Love pristala celo na zadnjem mestu!), so se na RTV Slovenija odločili, da se bo Slovenija vseeno podala na letošnji Eurosong. Z nacionalke so sporočili: "Po preverjanju zanimanja za projekt Pesem Evrovizije 2014 med oglaševalci in na podlagi dejstva, da so programske vsebine, povezane z izborom Pesmi Evrovizije, visoko na lestvici priljubljenosti med poslušalci in gledalci, se je RTV Slovenija odločila, da se tekmovanja udeleži tudi v letu 2014. Podrobnosti o načinu izbora slovenskega predstavnika in udeležbi na Pesmi Evrovizije bomo sporočili naknadno." Slovenija bo tako ena od 37 držav, ki bodo svoje predstavnike letos poslale v Köbenhavn, zanimivo pa je, da doma ostajajo v Srbiji, Bosni in Hercegovini ter na Hrvaškem. (vir: rtvslo.si)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  17.1.14 ob 18.28

  Slovenci radi gledamo izbor za EMO, ki pa jo lani niste izvedli ampak izbrali kar sami. Torej ne gre za naše interese.

 2. enzo pravi:
  17.1.14 ob 21.48

  Prav res , ne prej, ne pozneje nismo nikoli več slišali za to pevko. Le v čigavem interesu je to bilo, da so jo poslali na evrovizijo ?

 3. Anonimni pravi:
  18.1.14 ob 04.23

  Hannah mancini je zelo uveljavljena pevka. Najbrž večina zanjo ni slišala, ker se bolj kakor v pop vodah giblje v jazzovskih. Ima pa za sabo tudi nekaj turnej na katerih je sodelovala z glasbeniki svetovnega formata ter posnela je kar nekaj soundtrackov za disney filme. Sodeluje pa tudi z kar nekaj glasbeniki iz sveta elektronske glasbe..od slovenskih sta najbolj odmevna umek in mike vale

 4. Anonimni pravi:
  18.1.14 ob 11.41

  Če smo pripravljeni samo sodelovat, ne pa tudi zmagat, vsaj po tem koliko denarja temu namenimo, je rezultat temu primeren. Recimo,d a je računica pobrat denar od sponzorjev ob spremljanju tv prenosa in to je v bistvu tudi vse. Ko bo to jasno tudi raji, ne samo televizijcem, bo vsem lažje. Predvsem pa glasbenikom, za katere imajo Slovenci povsem nerealna pričakovanja.Saj, na evrovizijskih tekmovanjih klasičnih glasbenikov, smo pa v samem evropskem vrhu. Pa tega nihče niti ve ne, kaj šele, da bi se s tem obremenjevali! :)

 5. emma pravi:
  18.1.14 ob 14.05

  saj pa ja ni problema sodelovat, ko jim mi bumbarji plačujemo naročnino.....tako je v naši ljubi državici

 6. gosevku pravi:
  18.1.14 ob 15.17

  Anonimni, raji je že zdavnaj jasno.

 7. Mnja pravi:
  18.1.14 ob 16.17

  Umek je tud uveljavljen ampak bodimo pošteni...padel je na 97 mesto in že nekaj let se govori o vseh drugih DJ-jih.
  Je pa očitno vsaka "prepoznavnost" dovolj dobra zato, da bi morali avtomatično vsi v Sloveniji ploskati od navdušenja in podpirati vsako bedarijo, ki jo ti "prepoznavni" pevci spacajo skupaj.
  Piše se leto 2014 in trenutno je od vseh naših izvajalcev/pevcev verjetno bolj znan vsak 5 letnik, ki je bil v zadnjih par mesecih na America's got talent.
  Časi preseravanja in slave na račun enkratnega uspeha so "žal" mimo.

 8. GAP pravi:
  18.1.14 ob 18.05

  RTV dela z našim denarjem (naročnina) kot svinja z mehom ... sami sebi so namen :(

 9. milka pravi:
  19.1.14 ob 15.45

  BRAVO RTV! kje je pa kakšna kriza? dokler bom plačevala naročnino hočem evrovizijo na RTV!!!

 10. Anonimni pravi:
  19.1.14 ob 18.05

  Ja, to je spet skuhala ta stara prdulja Miša Molk.

 11. .jest pravi:
  19.1.14 ob 19.13

  RTV lepo zapravlja težko prislužen denar državljanov. V sloveniji se pa res bogato zapravlja. Najverjetneje bo šla Miša spet na lep dopust.