Kvak.com

Jurij Zrnec - prišel na intervju in ni hotel odgovarjati na vprašanja

sobota, 30. november 2013
Jurij Zrnec, Regina Kogoj, Aleš Vovk - Raay, Dragan Bulič, Miša Molk, Vinci Vogue Anžlovar
Jurij Zrnec je v zadnjem letu stolpce medijev polnil predvsem s svojim zasebnim življenjem, saj je hudo zbolel, menda se ločuje, obtožen je bil celo varanja s poročeno sodelavko, slednje se je izkazalo le za novinarsko raco. Priljubljeni igralec je v enem zadnjih intervjujev celo potarnal, da vidi stvari le še črne. Pred kratkim pa je razbesnel znano slovensko novinarko, ki se je z njim dogovorila za intervju: Jurij je na intervju prišel, nato pa izjavil, da na vprašanja ne bo odgovarjal. Novinarka je trdila, da se je vedel kot da bi ona morala biti vesela že, ker ga vidi v živo. V debato so se vključili tudi drugi slovenski estradniki. Aleš Vovk - Raay je tako cinično zapisal: "Biti v medijih je hud stres v Sloveniji, strašen napor." Pevka Regina Kogoj je bila do igralčevega odnosa prav tako kritična: "Zelo nezrelo in ni fer ... Kar koli doživlja in preživlja, spoštovanje je nekaj, kar bi moralo ostati, in tukaj ga ni niti za pokušino, pač en sam velik egoizem." V bran pa so ga vzeli režiser Vinci Vogue Anžlovar, ki je okrcal slovensko "mrhovinarstvo" od novinarstva ter Miša Molk, ki je spodbudila k razumevanju Zrneca ter Dragan Bulič, ki je povedal, da gre Jure skozi težko obdobje in da je še vedno, kadar sta se srečala, deloval pozitivno in prijazno. (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Seka pravi:
  30.11.13 ob 18.58

  Mu že niso odgovarjala vprašanja in ima vso pravico zavrniti intervju!Prav je naredil,zakaj bi potem spet tračali o njegovem privatnem lajfu...

 2. Anonimni pravi:
  30.11.13 ob 22.29

  Zakaj je potem sploh prišel?Tako domišljavih igralcev, kot so nekateri v ljubljanski Drami ni daleč naokoli. Izjeme so kakšna Saša Pavček, Barbara Cerar, Marko Mandić, Saša Tabaković in še akkšen. Večinoma pa sami vasezagledani egiči.

 3. Anonimni pravi:
  1.12.13 ob 11.08

  oh buhu, jok, jok, jok biti znan je težko sploh ne veste kakšen je to pritisk, če jim je tolk težko pol pa naj grejo delat za 500 evrov v eno fabriko pa jih ne bo noben poznal. samo jokice so ki iščejo pozornost

 4. Pepi pravi:
  1.12.13 ob 11.34

  Ja pa tud hudič, dejte mu že mir. Jurij, ti pa ne zezaj novinarjev, ker boš takratko potegnil. Na katero stran se bo pa javnost nagnila, je pa jasno.

 5. Anonimni pravi:
  1.12.13 ob 14.08

  Ja res jim je težko bit znan v Sloveniji. Paparaci na vsakem vogalu, ma ni da ni, same holivudske zvezde vsepovsod. Hahahaha. Naj že odrastejo in se spustijo na realna tla. Še posebej tisti, katerih slava se financira iz davkoplačevalskega denarja. Samo tarnanje, pa niti niso slabo plačani. Jim pa dušni mir zmoti že en novinar. Poleti pa dopust par mesecev, seveda s "pripravami" avgusa na novo sezono. Ampak oni samo mislijo, kaj bi oni bili s tako prepoznavnostjo v Ameriki. Kelnarji v najbolj zakotnem baru v Los Angelesu.

 6. . pravi:
  1.12.13 ob 19.02

  Pa pustite ga malo pri miru. Vsak ima pravico konzumirati poživilne oz. osvežujoče pijače za svoj denar.

 7. opa pravi:
  3.12.13 ob 07.16

  pač ni bil v feelingu =)
  To si lahko privoščijo športniki in estradniki, vsi ostali pa pač ne dobijo plače. A si predstavljate da kuhar niv feelingu, pa frizer, kirurg...
  Želim mu hitro okrevanje, po nasvet kako iz krize gre pa lahko kar h trgovkam in vsem, ki delajo na normo, pa bo izvedel kaj jih motivira. (PREŽIVETJE)