Kvak.com

Mark Žitnik po Facebooku razkazuje svojega dojenčka

torek, 5. november 2013
Mark Žitnik, Rok Strle
Mark Žitnik, nekdanji lastnik propadle TV Paprika, svoj Facebook preplavlja s fotografijami dojenčka Tristana Karola, ki ga vzgaja s partnerjem Rokom Strletom. Par, ki naj bi se lansko leto tudi "poročil" v Piranu, je Tristana dobil 16. septembra v ljubljanski porodnišnici, rodila pa naj bi ga "nadomestna mati" iz Beograda. Pri tem je zanimivo, da Žitnik fotografij ne objavlja le za svoj krog prijateljev, temveč so fotografije dosegljive kar širši javnosti. (vir: pozareport.si)
Komentarji:
 1. Seka pravi:
  5.11.13 ob 11.23

  Prav zadovoljen je videti Mark,lepo dejanje,da sta posvojila otročička,saj bo imel srečnejše življenje,kot v Bg...nisem pa prepričana,da ga ne bodo drugi otroci šikanirali,saj SL je preveč konzervativna za take zadeve...

 2. ixs pravi:
  5.11.13 ob 11.25

  vse čestitke in srečo naprej

 3. mamica pravi:
  5.11.13 ob 12.44

  ubog otrok,ki bo mel dva očka in brez mamice.kakšna je ta ženska,ki rodi otroka in ga nekomu da in pri tem zasluži velik denarja.res narobe svet.nič nimam proti gejem,otrok pa jim nebi dala.otrok potrebuje mamico in očeta. kako se bo počutil,ko bo šel v šolo in ga bodo vsi zafrkavali.

 4. Anonimni pravi:
  5.11.13 ob 12.53

  Spomnim se ga osem let nazaj verjetno, ko sem ga po ljubljani videl z mercedes cls, takrat je se bil njegov cas, ko je imel splosen ugled, z ajso sta bila zelo simpaticna v tistih oddajah, ceprav je bila kvaliteta slike in zvoka slaba, ajsa je bila tolk simpaticna, da je vse zdrzalo. Potem je sla paprika v maloro, izkazalo se je, da ne placuje ljudi, razglasil se je za geja, danes se ve, kako je zivel medtem ko folka ni placeval in tako je sel ves ugled.

 5. Pepi pravi:
  5.11.13 ob 13.22

  Slovenceljni se bodo že morali navaditi. A bi bilo bolje, da živi z obema staršema alkoholikoma, agresivneža, da raste v družini brez ljubezni? Le uživajte in vzgojite ga v strpnega, prijaznega dečka!

 6. Anonimni pravi:
  5.11.13 ob 13.41

  bravo nn budala se samo s tem izgovarjajo,da je boljše met dva očeta,kot, da sta starša alkoholika in ,da otroci rastejo brez ljubezni.Kdo pa lahko garantira,da bosta onadva najboljša starša.Večinoma,je oče alkoholik in je zaradi njega največ nasilja v družini.Zelo malo primerov je,da je mama nasilna in alkoholik.To jim je samo izgovor,da se opravičujejo.80 procentov je nasilja v družini zaradi alkohola moških in zelo malo zaradi žensk.Nobeden moški ne more nadomestiti mamine ljubezni.

 7. Anonimni pravi:
  5.11.13 ob 16.52

  Ni zgolj POSVOJIL otroka, nekega ubožčka, prepuščenega samega sebi, ampak jima ga je rodila nadomestna mati. Načrtno. JIMA- dvema, ne zgolj Marku. Ni pa težko predvidevat, da bo tega otroka vzgajal predvsem Mark. :)
  Osebno nisem najbolj naklonjen tovrstnim družinam, bo pa čas najbolje pokazal svoje kako bo to vplivalo na te otroke, ki po mojem niso nič drugega kot neke vrste testni zajčki in "žrtvovani" za nekakšen "družbeni napredek".
  Primerjave z družinami alkohoikov pa tukaj niso na mestu! Tukaj gre za en čisto drugačen problem!

 8. Anonimni pravi:
  5.11.13 ob 19.18

  Vsi neki jamrate kako ga bodo v šoli zafrkavali zaradi tega. Koga pa v osnovni šoli niso??Res,da zaradi drugih stvari,ampak vseeno...

 9. Anonimni pravi:
  5.11.13 ob 21.02

  zafrkavanje je še najmanj

 10. Didi pravi:
  5.11.13 ob 21.53

  Seka, kaj si hotela povedati s to globokoumno mislijo: "...saj bo imel srečnejše življenje,kot v Bg..."? Si ti sploh kdaj bila v Beogradu? Kje misliš, da je več samomorov in kje misliš, da so ljudje bolj nezadovoljni, pri nas, ali v Beogradu? Daj stara, zapelji se malo čez mejo, pa boš videla. Oni se znajo iz svoje bede vsaj zafrkavat in si ne pustijo vzeti humorja, kaj pa mi?

 11. Seka pravi:
  6.11.13 ob 09.26

  Didi,narobe si razumel moje mnenje,hotela sem povedati,da bo malček srečnejše živel s človekoma,ki si ga zares želita,kot pa z mamico,ki ga kar odda v posvojitev.Imam kar nekaj prijateljev v Bg.in vem kako velikodušni in veseli ljudje so Srbi,za razliko od nas.

 12. hmm.. pravi:
  6.11.13 ob 16.54

  slej ko prej bo ta otrok hotel svojo mamo, pa mu bosta očkata mogla razložit, da sta ga naročila iz kataloga. bo že čas pokazal, kaj bo ratalo iz takih otrok.

 13. Anonimni pravi:
  6.11.13 ob 21.28

  Sramota.

 14. ana pravi:
  7.11.13 ob 01.51

  Ko berem določena mnenja o vzgoji otroka mi postane naravnost slabo. Za otrokovo vzgojo in razvoj sta nujno potrebna oče IN mama? Ni res!
  Stara sem 28 let in od svojega drugega leta sem odraščala samo z mamo. Z očetom nisem nikoli imela stikov. Pa vendar, nikoli nisem bila problematična, v šoli sem bila vedno odlična, doštudirala sem na faksu, ki me je zanimal, si našla službo (na srečo ravno pred zaposlitveno krizo) in si danes sama, pošteno služim kruh. Zrasla sem v odgovornega, sočutnega in svobodomiselnega človeka brez predsodkov, rada imam vse dobre ljudi, ne glede na spol, vero, spolno usmerjeno ali katerekoli druge »etikete«, ki jih danes tako zelo radi uporabljamo. In ponosna sem nase, da se odrasla v tako žensko, kakršna sem. Mislim, da nisem edini tak primer, ki izhaja iz enostarševske družine. Pa vendar se mi naravnost gabi mnenje nekaterih »strokovnjakov« in laikov, ki kar naprej trdijo, da dobra vzgoja brez mame IN očeta ni možna. Ni res! Za vzgojo je potrebna samo ljubezen. Kdor je zmožen otroku nuditi ljubezen, je zmožen otroka vzgojiti. Sicer se ne obremenjujem s tujim mnenjem, a se mi zdi žaljivo mnenje teh, ki trdijo, da se brez očetovske in materinske figure ne more vzgojiti zdravega (v vseh pomenih) otroka. Žaljivo se mi zdi do mam in očetov, ki so sami opravili tako dobro delo, kakor ga je moja mama.

  Sin Marka Žitnika bo zagotovo imel težave, ker prihaja iz družine z dvema očetoma. Osebno zelo podpiram poroke in možnost potomstva za istospolne partnerje. Žal bo imel probleme, ker še vedno mnogi starši niso sposobni it preko tega in naučiti otroke kaj je res pomembno in kaj ne. Je pa zagotovo to dober začetek in upam, da bo kmalu čim več otrok iz istospolnih družin, ker samo tako, bo družba sposobna preiti na tisti višji nivo, kjer so pomembne neke druge stvari – poštenost, solidarnost in čut za sočloveka - ne glede na to koga ljubi, v katerega boga veruje, od kot izvira,…

  Čestitke mladi družinici ter obilo radosti in lepih trenutkov jim želim

 15. kom pravi:
  7.11.13 ob 03.24

  Dva deca in otrok? Ne rabite bit verski fanatiki, ampak po bibliji je to ze zelo na koncu neke dobe in na koncu cloveskega razuma. Cloveka s skisano pametjo primerja tudi z zivaljo in ugotovi, da he zival boljsa.

  Toliko o tej vasi pofukani napredni druzbi in sprejemanju vsega bolanega, samo da je drugace in novo. Cedalje vecji oacienti ste nekateri.

 16. nekdo pravi:
  7.11.13 ob 08.42

  Met eno mamo al pa samo enga očeta je eno, met dva očeta je pa nekaj drugega. Jaz ne bi primerjala vzgajanje samohranilke z vzgajanjem dveh gejev.

 17. Anonimni pravi:
  7.11.13 ob 09.52

  kom: Upam, da bo tvoj sin gej oz hčerka lezbijka...

 18. Didi pravi:
  7.11.13 ob 12.00

  Ana, čestitke tvoji mami. Opravila je odlično delo!

 19. Anonimni pravi:
  7.11.13 ob 12.17

  Če doštudiraš in imaš službo, še ne pomeni, da je enostarševska vzgoja idealna. Ne gre za to, da je tak otrok nevzgojen. To so malce drugačne posledice, ki se jih ti @ana niti ne zavedaš, ali pa se jih nočeš zavedat. Povej, imaš poleg faksa in službe tudi dolgoletnega partnerja in z njim otroka ali boš rajši kar samohranilka, ker je to itak super?
  Otrok načeloma potrebuje oba starša, moško in žensko figuro v svojem življenju. Izjeme so vedno obstajale in bodo in tega ne gre obsojat. Načrtno delat izjeme je pa neumno in rizično.

 20. Anonimni pravi:
  7.11.13 ob 15.09

  Žal je za povprečno slovensko mentaliteto za vzgojo primernejša hetero-družina, četudi disfunkcionalna ali celo nasilna, kakor pa kakršnakoli, še tako še tako ljubeča homo-družina.
  Ne pravim, da so vse homo-družine perfektne, prav tako kakor niso vse hetero-družine. Ampak še zdaleč ne pomeni, da homo družina ni sposobna ustvariti ustreznega okolja za otrokov razvoj in vzgojo

 21. inminona pravi:
  7.11.13 ob 15.53

  Ana, verjetno slepiš samo sebe, globoko v sebi pa si nesrečna, ker nikoli nisi imela očeta.Žal mi je zate.

 22. Mona pravi:
  7.11.13 ob 16.41

  Inminona, a zase ti ni žal?

 23. tim pravi:
  8.11.13 ob 02.21

  @inminona, me veseli, če si ti odraščal/a v "popolni" družini. jaz prihajam tudi iz enostarševske družine. oče je odšel preden sem se rodil. pa vendar nisem nikoli čutil želje ali potrebe, da bi z njim navezal stik. mama mi je nudila vse kar sem potreboval
  po tvoje sem verjetno en faliran izrodek, ki ga je otroštvo v enostarševski družini pustilo tako čustveno zakrnelega, da si ne želi stika z očetom, a?

 24. Vid pravi:
  8.11.13 ob 12.03

  administrator pa kaj je s tabo ???? Zakaj tega umskega bolnika ki grozi s smrtjo ljudem, da jih je treba pobit ne blokiraš iz strani in prijaviš policiji ????

 25. Seka pravi:
  8.11.13 ob 14.39

  Nikjer ni rečeno,če imaš obe figuri(oče,mama),da boš pa kao normalen,brez "posledic"...Jaz sem imela oba,pa nista imela ne volje ne želje po meni...Najvažnejša je ljubezen in želja po otroku,pa naj bo to kakršna koli družina.Gejevska,lezbična ali "normalna"!

 26. lady pravi:
  8.11.13 ob 15.25

  bravo Seka! tudi jaz bi raje imela dve dobri družini, kot pa eno slabo. oče kurbir in pijanec, pretepal me je ko je imel 5 minut časa, mama mladoletna, doma iz vasi, z nizkim iq. posledica, do konca življenja me bodo spremljale posledice....

 27. GAP pravi:
  8.11.13 ob 16.40

  Ana, zelo lepo napisano ... imela si čudovito, MAMO!

 28. gustl pravi:
  8.11.13 ob 16.51

  Pišite kar koli hočete filozofirajte sto na uro resnica je ena sama,da sta za dobro otroka potrebna OČE IN MAMA.

 29. Anonimni pravi:
  8.11.13 ob 18.16

  bravo gustl,sem enakega mnenja kot ti.jaz gejem neb dala otroka,potem bo postal tud on gej,fuj fuj.

 30. Anonimni pravi:
  8.11.13 ob 18.26

  Ja itak..ker se bo otrok "okužu" gejestva. Kire bedne imate eni
  Spolna usmerjenost ni stvar vzgoje. Zakaj se potem rojevajo otroci geji in lezbijske v hetero družinah?
  Dejte mal razmislit preden bleknete neumnost...

 31. ponee pravi:
  8.11.13 ob 21.42

  Vse lepo ob rojstvu otroka! :) Da se razumemo, nepizplačevanja plač pa ne podpiram.

  Je pa v Slo že več mavričnih družin, ki so se predstavile v medijih:

  http://www.narobe.si/stevilka-13/najboljsa-druzina

  http://www.dnevnik.si/slovenija/v-ospredju/dve-rojstvi-in-ena-posvojitev

 32. heh pravi:
  9.11.13 ob 03.30

  Rajši ga dam 2 gayema, kot pa da ga v roke dobi musliman in se odloči, da bo fanta brez njegove privolitve obrezal.
  Konec koncev lahko otrok vse bebce izven družine preživi in zraste v močno osebnost če ima dovolj podpore doma. Imeti zamero poti kretenom, ki te fizično pohabijo je pa verjetno malce hujše. Pa kakšne žide lahko tud not vržemo.
  Če se že gremo neke butaste pogovore o veri in bogu, ko bi se morali pogovarjati o vzgoji otroka.
  Mogoče pa dejansko verjamete, da so "pedri" vsekani in te zaradi njihove spolne usmerjenosti že v otroštvu poskušajo "homoseksualizirati"...z bogve kakšno prakso :)

 33. kdo je mama?? pravi:
  9.11.13 ob 11.36

  Otrok ima dva očeta in mamo, ki ga je rodila. Pa kaj ti tukaj ni jasno? Starš je pa tisti, ki otroka VZGAJA in SKRBI zanj.

  Nikjer nisem zasledila, da bi Goran Višnjić in njegova žena ne bi starša, ker je njima otroka rodila nadomestna mati.

 34. Ski pravi:
  10.11.13 ob 11.02

  HEH boljše je da se otrok rodi muslimanom kot pa da ga dva pedra kupita. Tudi otrok ki ga gejevska druzina kupi je lahko obrezan, saj se ne obrezuje samo iz verskih razlogov, poznam veliko obrezanih, ki sploh niso muslimani ali židje. Bolje biti obrezan in imeti MAMO IN OČETA kot pa GEJ STARŠE. Me prav zanima ali bi vi ki ste tako pametni in jih zagovarjate zamenjali svojo mamo ali očeta za gej starše. Sigurno ne bi. Vsak nekaj v prazno govori, sam bi pa imel normalno družino in starše. To je zame trgovanje z belim blagom-nakup otroka. Naj si ga naredijo in rodijo, če jim je to dano. Ampak ne gre (spermij + spermij = 0, jajčece + jajčece = 0) Veliko je tudi hetero parov brez otrok. Tako pač je. Ni vsem dano biti starš.

 35. emzo pravi:
  10.11.13 ob 11.45

  Če je priznal, da je peder, kdo lahko garantira, da ni tudi pedofil?

 36. za uporabnika emzo pravi:
  10.11.13 ob 15.33

  Kdo pa garanzira, da nisi ti?

 37. Anonimni pravi:
  10.11.13 ob 16.05

  Kaj ima veze homoseksualnost s pedofilijo???

 38. Anonimni pravi:
  10.11.13 ob 18.06

  Razvrednotenje otroka in družine na nivo cucka iz pasjega zavetišča. Pa še pri cuckih bolj komplicirajo komu in v kakšno okolje ga oddajo.

 39. Seka pravi:
  11.11.13 ob 09.25

  Anonimni,mejdun kako si nestrpen,bi ti navila usrana ušesa in te fajn u guzo brcnila.Kako žleht oseba si!!!

 40. Dara54 pravi:
  27.2.16 ob 10.46

  Zanima me samo to, kako lahko /je to v skladu z našo zakonodajo, kot vem, ne!!), nadomestna mati v Ljubljani rodi otroka, ki ga potem posvojita 2 moška; še par ga ne more/sme na tak način ??? Če pa bi bilo to res, ne bi bilo toliko čakajočih parov v SLO, ki ne morejo imeti svojih otrok.