Kvak.com

Erazem B. Pintar odgovarja na očitke, da je brezčutni playboy

torek, 29. oktober 2013
Erazem B. Pintar, Teja Jeras Pintar
Erazem B. Pintar je bil nekoč znan po svojem hedonističnem življenjskem stilu ter številnih ženskah, zato je bilo za marsikoga presenečenje, ko se je praktično čez noč prelevil v ljubečega očeta in partnerja svoji Teji. Svoji izbranki preko Facebooka celo pošilja ljubeča sporočila, češ da je ženska njegovega življenja, ki jo je iskal četrt stoletja. Poslovnežu, ki je pred dnevi še v drugo postal oče, pa ni vseeno, kako se na to odzivajo mediji in spletni komentatorji, zato jim odgovarja: "Vedno sem si želel biti oče, čeprav sem vedel, da bom to naredil malo pozneje. Zdaj vsi mediji, ne da bi se karkoli posvetovali z mano, pišejo, da sem se prelevil v nekaj povsem drugega. Čez nekaj tednov, ko me bodo na kosilu zalotili s kakšno ljubico, bodo spet vsi pisali, da je bilo prej vse laž. Bolno. Mediji pač želijo stvari prikazovati črno-belo, najraje pa imajo škandale. V Teji sem pač našel žensko svojega življenja, živiva skupaj, ljubiva in spoštujeva se, ustvarjava družino. Ker si tega želiva in ker takšna sva oziroma sva takšna vedno bila. Medijska perspektiva pa je in vedno bo: "Brezčutni playboy Erazem se je prelevil v družinskega moškega in očeta, vendar ni zdržal in smo ga znova opazili v družbi veliko mlajše ljubice."  Da bi človek kozlal, bebci, naj že vsi skupaj enkrat odrastejo!"  (vir: zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Didi pravi:
  29.10.13 ob 19.56

  A resen moški razlaga okrog take intimne podrobnosti? Erazem B. Pintar, še nekaj kilometrine rabiš, da te bomo resno jemali. Fotr je še vedno večji car kot si ti.

 2. Anonimni pravi:
  30.10.13 ob 00.44

  haha, kakšen kekec. On si je sam ustavril takšno medijsko podoobo. Pa niti ni to samo medijska podoba, ampak je dosti resnice na teh govoricah. A zdaj ko je očka postal, ga pa to moti? Še dobro, da ni ženska, potem bi šele videl kako je, ko se te po 40. letu drži sloves k... ice.
  Karkoli bo delal v bodoče, težko bo izbrisal imidž, ki si ga je ustavril do sedaj. Pa težko bo šel tudi iz svoje kože. Predolgo je načrtno ustvarjal to svojo medijsko pdoobo, da bi zdaj lahko čez noč zamenjal ploščo. In slej kot prej bo tudi njegovim otrokom, ko bodo malo večji, kdo rekel, da imajo za očeta enega kurb.irčka, ki je položil vse živo, od Tajske do Triglava.

 3. Seka pravi:
  30.10.13 ob 08.39

  Res je še pred parimi leti govoril,da se izogiba žensk med 30.+ 37.letom,ker,da si iščejo potencialne očete svojih otrok,ti pa so nepotrebni kričači...itd...Glavno,da bo dober očka,da je spregledal,kaj je pomembno v lajfu!

 4. hahaha pravi:
  30.10.13 ob 13.24

  Se strinjam z Anonomnim, starega osla ne moreš spreobrnit tako da se bo zgodba končala kot vse ostale, hočeš ali nočeš- zakaj pa je šla Danijela stran.Sam je povedal da ni hotela sprejeti njegovih pogojev, torej bodi z mano in boš princesa,pod pogojem da se jaz lahko jaham tudi z drugimi. Pametna ženska seveda to zavrne. Teja je pač sprejela. Ona že ve zakaj. Erazem, sam si to povedal.

 5. lady pravi:
  30.10.13 ob 16.32

  tale tip je tako poln sam sebe, da mi gre na bruhanje. za partnerico ima lahko samo veliko mlajšo od sebe, oziroma najstnico. zrela ženska bi iz takega kretena naredila masaker. da bi meni predlagal, da bo poleg mene imel še kurbe, mu utrgam tisto butasto glavo....

 6. nekdo pravi:
  1.11.13 ob 19.20

  ta plehek tip lahko obrne samo kšno socialno ogroženo najstnico k jo lahko fascinira s tem, da jo pelje en krog z mal bolšim avtom, pa da ji plača pijačo in pico. uspešne ženske in intelektualke se ga izognejo v velikem krogu. on dlje od konca svoje cigare sploh ne vidi, pa še te so zadnje čase low budget.