Kvak.com

Gostilna išče šefa: nihče ni presenečen, da je na vročem stolu pristal "zmešana kura" Tilen Deško

ponedeljek, 28. oktober 2013
Gostilna išče šefa, Tilen Deško, Bine Volčič, Lidija Zebec
Bine Volčič se je ta teden hudoval, da je Tilen Deško kot kura brez glave: "Tilen hoče biti povsod, pa ga nikjer ni." Nad Tilnovim šefovanjem niso bili zadovoljni niti njegovi sotekmovalci, pa tudi gostje Gostilne pri šefu. Slednji so namreč zavračali njegove jedi, na steklo kuhinje pa celo z rdečim napisali, naj ga burja odnese nazaj na Primorsko. Danes bo jasno ali bo Tilen tisti, ki bo moral zaradi svoje raztresenosti in neorganiziranosti zapustiti oddajo ali pa ga bodo gledalci želeli gledati še naprej. Mnogi so mnenja, da bo Tilen na vroči stol poleg sebe postavil Ireno, nad katero se je pritoževal: "Kok ta p*** žere živce." (vir: Slovenske novice, zurnal24.si)
Komentarji:
 1. Pika pravi:
  29.10.13 ob 07.21

  Hvala bogu je šel ven!!! Nikoli ne glasujem, ampka včeraj pa sem. In to za Ireno. Pove tko kot je, on pa sam sebe daje v oblake. In prav je da so komentatorji povedali naj se že neha izgovarjat. Pa freni je lepo rekel, da bo Irena čez dva dni na nivoju Tilna....sem prepričana d že prej in da bo znala več.

 2. nikolaj pravi:
  29.10.13 ob 08.26

  No, Tilen je izpadel, kar je prav. Bil je res pravi samovšečnež,v resnici pa nesposoben. Irena bi se rada česa naučila, a to dejstvo zavira ostale tekmovalce, saj nimajo časa pojasnjevati. Sašo je lenuh na kvadrat in bo slejkoprej zunaj.

 3. vinko pravi:
  29.10.13 ob 08.28

  Šef Bine bo moral iz črne skupine nekoga dati v rdečo, ker so zdaj re oslabljeni.

 4. anonimna pravi:
  29.10.13 ob 08.38

  Tocno tako Nikolaj se popolnoma strinjam stabo.....saso pa je tapravi lenuh-ko je delo se je treba oreng obrnat,ne pa samo po luftu gledat in cakat da drug kaj naredi,pa tudi interesa tapravega nima.....res zalostno-letosnji tekmovalci so zelo slabi-kapo dol dolocenim-najbolj mi je vsec lidija-martina pa mi ze malo gre na zivce z tem ko kar naprej kvoca kako bi se rada naucila -kaj nihce ni prisel zaradi denarja?sama komoflaza-bodimo realni