Kvak.com

Hannah Mancini - zanika, da so jo nagnali iz glasbene skupine

torek, 3. september 2013
Hannah Mancini, Xequtifz, Maja Keuc
Hannah Mancini zanika, da so jo vrgli iz benda Xequtifz, kot se že nekaj tednov govori. Vlogo pevke je v zadnjem času namreč prevzela Maja Keuc, ki bo s skupino nastopala med svojimi obiski Slovenije. Letošnja zastopnica Slovenije na Eurosongu pravi: " ... Sprva tega sploh nisem želela komentirati v medijih, a ker je zdaj to postala prava senzacija in ker mi je smešno, da bi ljudje o tem razpravljali, sem se odločila, da pojasnim. Želim povedati, da sem skupino zapustila že pred šestimi meseci, ker sem imela vrsto drugih projektov." Hannah se zdi normalno, da so v skupini angažirali Keučevo, ki je bila pripravljena zgrabiti priložnost. (vir: Nova)
Komentarji:
  1. Anonimni pravi:
    4.9.13 ob 01.57

    stara jajca. hannah ni bila već v skupini že pred eurosongom. razlog so njeni solo projekti stella mercury itd. sicer pa je delo s kokoškami ala aleksandra čermelj, ki ni pripravljena ne bit v centru pozornosti, težko.

  2. seka pravi:
    4.9.13 ob 06.18

    Emzo,če ne spremljaš dogodkov v glasbi,se ne oglašaj!Veliko je bilo govora o njej,ko je prišla iz ZDA s svojim slovenskim možem,njen vokal je izreden,pa še pozitivka je!Kaj žališ,če si neveden?