Kvak.com

Urška Bačovnik si zdaj želi še hčerko

petek, 23. avgust 2013
Urška Bačovnik, Janez Janša
Urška Bačovnik ima te dni polne roke, saj skrbi za nekaj dni starega sina Jakoba, dve leti pa je ravno dopolnil prvi sin Črtomir. Družinski prijatelji pa zatrjujejo, da se mlada zdravnica pri tem ne bo ustavila, saj si zelo želi tudi hčerko in upa, da jima bo to z njenim Janezom Janšo uspelo v tretje. Janša ima sicer iz prejšnje zveze že odraslo hčerko in sina. (vir: Lady)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  23.8.13 ob 23.12

  Spominja malo na Jerco Legan s tem sindromom druge žene in tolikšnim trudom, da bo ja rodila več otrok kot prva žena in obveljala za žensko nekogaršnjega življenja.
  Ampak vseeno, prva je le prva.

 2. Mimi pravi:
  24.8.13 ob 12.09

  Kot da je Janši kaj bilo do prve.

 3. pika pravi:
  24.8.13 ob 13.35

  joj urška tako izobražena pa tako butasta

 4. Demos pravi:
  24.8.13 ob 13.48

  @Mimi, seveda mu je bilo do nje. Je znal zelo odbro izkoristit njeno računalniško znanje. Ni ga pa bilo toliko v hlačah, da bi jo poročil. :)

 5. bla, bla pravi:
  27.8.13 ob 17.22

  koliko sovraštva premorejo nekateri, žalostno in zaskrbljujoče. Sicer pa, Št.Ilj, resnični velikan slovenskega naroda ,morda celo edini še živeči, obsoja vse totalitarne sisteme, eden med njimi mu je prepovedal govoriti materin jezik, privrženci tega sistema pa so poskrbeli da je moral v zapor.Kaj pa kaj na to porečeš? Morda bi se moral zgledovati po Pahorju,ne bo ti škodilo, vsem tistim pa , ki imajo s tabo opravka pa to lahko samo koristi.Ni se ti treba zahvaljevati za predlog,vse je za dobrobit naših ljudi.