Kvak.com

Borut Pahor gara za svojo lepoto!

ponedeljek, 19. avgust 2013
Borut Pahor
Borut Pahor je že vrsto let znan po vzdevku Barbika, poučeni pa vedo povedati, da njegova lepota ni naključje, saj slovenski predsednik zanjo marsikaj naredi. Redno se poti v savni v znanem ljubljanskem Sunny Studiu, ki je priljubljen med slovensko elito. Kozmetičarke mu tam tudi populijo in uredijo obrvi, Pahor pa se menda rad nadišavi tudi z omamnimi parfumi. (vir: Lady)
Komentarji:
 1. seve pravi:
  19.8.13 ob 09.30

  Fejst je,zlo fejst...Zdaj,ko je predsednik in nima več toliko dela(?)se je pomladil,polepšal,shujšal,gubice so izginile...Bi si ga zbasala ke med nogice...

 2. Emzo pravi:
  19.8.13 ob 10.32

  Ne bo šlo! Borut Pahor je že zaljubljen - sam vase!

 3. grozni pravi:
  20.8.13 ob 18.34

  kar nerodno mi je ko,imamo takega šminkerja za prežidenta.malo spominja na onega palčka matoza.(pa ne po velikosti ampak po lepotičenju).vsako gubico nafilat z botoksom,petkrat na dan diamantni piling.in bognedaj da se kakšen lasek pokonci ali postrani postavi.ni čudnega če se ona šahovnjača jadranica tako pali na našog boruta.vse za ljepo našo.

 4. jaz pravi:
  20.8.13 ob 18.51

  Rad bi te videl grozni, al si lep kod Borut,al zategnjen kot Janez! Meni je naš Bori kar všeč,upam,da bi mi bil tudi ti pa nisem topel,da ne bo pomote lp.

 5. grozni pravi:
  20.8.13 ob 19.22

  jaz sem grozni.tebi pa kar naj bo tvoj bori všeč.jaz pa upam, da ti ne bi bil všeč.in če sprašuješ;bolj sem podoben zategnjenemu džoniju.