Kvak.com

Črt Slavec: "Iris Mulej je najboljše, kar sem imel"

petek, 12. julij 2013
Iris Mulej, Črt Slavec
Še lansko leto sta Iris Mulej in Črt Slavec govorila o skupnem odhodu na delo v tujino, a se je na koncu za odhod odločil le Črt, Iris pa je ostala v Sloveniji. Parček se je zaradi tega tudi razšel, vendar pa drug o drugem govorita le najlepše, puščata pa tudi odprta vrata za to, da bi bila še kdaj skupaj. Črt tako pravi, da so bila zadnja štiri leta skupnega življenja res lepa, Iris pa vsekakor najboljša punca, ki jo je kdaj imel: "Iris imam rad, v najinem življenju ni nič senzacionalnega in to je to. Skupaj sva preživela veliko lepega in morda bo še tako, a obožujem svoje delo in življenje, kot ga imam." Iris pa pravi: "S Črtom sva ves čas na zvezi, vsak dan se slišiva, pogovarjava, si pošiljava sporočila. Črt je najboljši fant, kar sem jih imela, in upam, da se bo vse lepo rešilo. Počakati morava. Črt ima delo v tujini, jaz veliko delam, očitno je res, da je težko živeti daleč od oči, čeprav ne morem reči, da sva daleč od srca, saj vem, da ne glede na to, kaj se bo zgodilo, bova s Črtom najboljša prijatelja." (vir: Nova)
Komentarji:
 1. katja pravi:
  12.7.13 ob 08.49

  vidiš to pa mi je všeč, da ne pljuva po njej,če sta se razšla in jo ceni, se vidi, da jo ima resnično rad, ne pa nekateri , ki radi mečejo polena bivšim-a res niso bili deležnih lepih trenutkov, ki vam jih je partner dal, jaz sem proti temu, da se bivša sovražita

 2. Oooo pravi:
  12.7.13 ob 20.54

  Upam in drzim pesti, da vama uspe. Ce bi bili vsi tako skolirani, si pomagali ob razhodu, bili prijatelji, bi bilo prav lepo ziveti na nasi ljubi Zemlji. Pac vcasih pride tako da tudi dva, ki se imata tako rada gresta vsak svojo pot. Moji zemljancki imejte se radi, cimvec smejte, ne berite in poslusajte bednih komentarjev.... Naredite si svoj raj na Zemlji.

 3. Anonimni pravi:
  13.7.13 ob 01.31

  Ta dva še na facebooku non stop kumunicirata. Mogoče sta samo iz previdnosti rekla, da sta šla narazen, da ne bi opravljivci kaj preveč opletali, ko bosta za dalj časa narazen. Ali pa je vse samo reklama, ki jo je pokvaril Avdić. :)
  Kakorkoli, sta lep par, upam, da bosta še kdaj skupaj. Pa tudi v takšnih letih sta že, da bi se počasi že lahko odločila kako in kaj. Ne vem če bo kaj boljšega prišlo mimo ne zanjo ne zanj.

 4. Anonimni pravi:
  13.7.13 ob 16.37

  kuzla, ne trudi se preveč za mojo pozornost. S takšnimi kot si ti se ukvarjajo res samo skrajno obupani in zavženi moški

 5. ej pravi:
  14.7.13 ob 14.07

  je AMPAK DONS JE PA PR NAS TAKA VROČINA. NE MOREŠ VRJET.

 6. grozni pravi:
  14.7.13 ob 17.12

  dons je pa taka fajn vročina.če si v senci.

 7. anonimni pravi:
  14.7.13 ob 18.05

  komuniste pobit-ti pa sploh ne ves kaj pises....ko je bil komunizam smo se imeli veliko boljse kot je to danes-ko je demokraccija....revscina in brez sluzbe,,,,krade se na veliko.nisi vec varen....zacele so se dogajati stvari kot v ameriskih filmih.....lepo te prosim-komuniste pobit kot si se tako podpisal-raje tiho bodi....

 8. jaz pravi:
  14.7.13 ob 19.14

  daj ni Iris,možki in ženska nemoreta biti dolgo najboljša prijatelja ,ker že prvo priložnost izkoristita in se data dol,zato ne seri.

 9. pik pravi:
  16.7.13 ob 13.33

  vse je ena sama medijska pozornost ostalo je bulshit