Kvak.com

Denis Avdić -se že opravičuje Iris Mulej?

ponedeljek, 8. julij 2013
Denis Avdić, Iris Mulej
Iris Mulej je bila hudo razžaljena zaradi Avdićeve šale, da je po razhodu s svojim dolgoletnim fantom Črtom Slavcem rabljena plastična igračka. Manekenka je od radijskega voditelja in komika zahtevala javno opravičilo, v nasprotnem primeru pa ga bo tožila. Očitno je opozorilo zaleglo, saj je videti, da se Denis Avdić že opravičuje, seveda na svoj način. Tole je objavil na Facebooku: "Politiki v službi naroda morajo na svoj račun prenesti veliko več. Čeprav nimam osebno proti nobenemu nič. Nikoli pri meni ne gre za osebno žaljenje, gre samo za foro. Valič je na viktorjih zame dejal, da je bila edina slovenska stvar v meni mogoce Mark Žitnik. Ne gre za osebno žaljenje ampak za foro. Tisti, ki ste videli Udar po moško veste zakaj gre. Žal mi je, da je zapis tako zelo prizadel Iris Mulej." (vir: siol.net)
Komentarji:
 1. Manica pravi:
  8.7.13 ob 08.15

  Fora gor ali dol, to je preseglo vse meje dobrega okusa.

 2. heh pravi:
  8.7.13 ob 09.45

  Naj se opraviči še meni, ker mi bo zjebal tv daljinec.
  Vsakič, ko vidim njegovo faco začnem klikati po daljincu, samo da mi čimprej zgine izpred oči.
  Poslušat ga pa tudi ne morem. Izjave kretena pać niso "humor".
  No, razen če si preživel življenje v gostilni s pijanimi kreteni, potem je po litru cvička tako ali tako vse smešno.
  Verjetno je tam dobil občutek, da je smešen in idejo, da bi moral postati "humorist".
  Vsak petek, ko se mu je vaški pijanec smejal v ksiht, ko ga je moral obvestiti, da ga pelje "na hladno", ker je "cvička zmankalo".

 3. Mia pravi:
  8.7.13 ob 11.02

  To kar počne Avdić.presega vse meje.To ni noben humor,ampak žalitev vse počez.Antipatičen,nekulturnež,ki misli,da lahko dela vse,kar mu pride na pamet.

 4. Seve pravi:
  8.7.13 ob 14.16

  Malo je res pretiraval,drugače pa je izjemno duhovit in inteligenten...drugače verjetno nebi bil tam kjer je...

 5. hihihih pravi:
  8.7.13 ob 14.40

  Eden je mogel to povedat na glas. Kar je res je res

 6. Anonimni pravi:
  8.7.13 ob 15.48

  ma kakšen humor, lohks jst tud folku govorim žaljivke pa noben ne verjame da sem komik. avdič je pač tipičen čefur, glasen v hlačah ga pa ni nič, če ravno nima 5 kolegov zraven

 7. Itak pravi:
  8.7.13 ob 16.04

  Inteligenten kot vsak policaj. Duhovit pa tako, da tiste njegove oddaje ni za gledat. Tipičen fb zajebant. Še na tv rine slabe, prežvečene internet štose, ki se očitno samo njemu in njemu podobnim zdijo smešni. Vključno s to "foro" o plastični igrački.

 8. nera pravi:
  8.7.13 ob 19.20

  plastična igračka se pa je...
  avdič pa je tudi biser..

 9. maja123 pravi:
  8.7.13 ob 21.21

  pa kaj vsi zdaj pluvate po denisu pa saj nič grozljivega ni izjavil hallloo folk .to ima zdaj že vsaka druga ženska to ni več tabu tema .

 10. Mare pravi:
  8.7.13 ob 23.07

  Saj v tem je stvar. Tisti, ki smo gledali Udar po moško, smo si ustvarili svoje mnenje o Avdićevem "humorju". Ma daj spel se s temi svojimi forami, kot jih poimenuješ. Smešen nisi s svojimi žaljivkami na tuj račun. Pa tega Zokija zihr ne obrajtam, samo ti obrabljeni "štosi" pa res že malo presedajo.

 11. Nik pravi:
  8.7.13 ob 23.13

  Mare, če bi rekel Avdiću, da je bosanski prenapetež, ne, to ni žaljivka, to je po njegovo FORA.

 12. soncek pravi:
  9.7.13 ob 13.35

  Kuzla, ne vtikuj se non-stop v komentarje od Anonimnega in Groznega, ker se ti vedno vtrga film, ce ti odgovorita v tvojem stilu. Spij enega na eks in pojdi spat, da pridès spet k sebi. Nocko

 13. AJŠA pravi:
  9.7.13 ob 15.15

  VSAK IMA PRAVICO DO SVOJEGA KOMENTARJA--KAJ DRUGE MOTI KAJ DRUGI REČEJO...SAJ GOVORIJO RESNICO-PAČ NE NA FINI NAČIN -ODKRITO V SVOJEM ŽARGONU
  ENIM NE PAŠE

 14. Anonimni pravi:
  9.7.13 ob 17.11

  In še vedno čakamo na spodobni komentar naše drage kuzle. :)

 15. grozni pravi:
  10.7.13 ob 05.49

  ej bosanc,kaj se zdaj delaš finega?si se usrau,da boš moral iz žepa kaj dat?zdaj so pa to kar naenkrat nedolžne šale?saj ne zagovarjam te glupače,samo vidi se,da nisi karakter.če bi bil dedc(in ne pička),bi se odzval na to tako;kva se pizdiš iris?kar sem reku sem reku!