Kvak.com

Mama Urške Čepin: "Kdaj bo medijem dovolj? Ko bo moja hči klonila?"

sreda, 12. junij 2013
Urška Čepin, Tatjana Hočevar
Urška Čepin se je na novice, da se zopet ukvarja z erotično masažo odzvala z grožnjami s tožbami in precej nedvoumno sliko na Facebooku, kjer kaže sredinca. Nad poročanjem tabloida Nova, ki je zgodbo objavil, pa je ogorčena tudi Urškina mama Tatjana Hočevar: "Danes je za nami spet en težek dan. Kot že tolikokrat. Sprašujem se, kje so meje človečnosti, meje človeške zlobe. Ni jih. Ne navzgor in ne navzdol. Kdaj bodo rumeni mediji siti in potešeni?! Ko bo moja hči ali kdo od nas klonil pod težo manipulacij, laži in tračarskih zgodbic. Kdo bo takrat nosil odgovornost? Kdo se bo podpisal pod zgodbo?!" Tatjana pravi še, da resnica očitno nikogar ne zanima, saj je preveč nezanimiva ...  (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  12.6.13 ob 07.26

  Draga gospa mama, vaša hčerka je sama odgovorna za vse trače. Spomnimo se njenega obnašanja v velikem bratu, da ne bi omenjali resničnostnega šova v Srbiji. Konec koncev je izvajala tudi masažne storitve. V čem je sedaj problem. Verjamem, da ni lahko, posebno otroku ne, ki ni nič kriv, bo pa večna tarča posmeha. Ampak na to bi Urška morala pomisliti prej, sedaj je malo pozno za vse skupaj.

 2. kkk pravi:
  12.6.13 ob 08.14

  Takšnih mam je na žalost preveč.... V bistvu živi od žute štampe, obenem pa po njej pljuva... Morala??? Etika???? Teh besed Hočevarjeva ne pozna... In kdo je oče Urške Čepin??? Ga kdo sploh pozna? A sploh Hočevarjeva ve, kateri je? In kako se ta oče počuti, ko gleda svojo hčerko??? Hočevarjeva, vsaj enkrat se zamisli, kaj počenjaš z hčerko in vnukom....

 3. Anonimni pravi:
  12.6.13 ob 13.08

  prvič je urška sama kriva za vse, kaj se je pa vlačila po medjih ker je hotela biti slavna, masažoje tudi izvajala.
  glede otroka pa bi bilo boljše da bi bil pri očetu,čeprav tudi on ni zgleden oče ampak bolji kot kurbica urška pa je

 4. Anonimni pravi:
  12.6.13 ob 17.02

  Vsi pametni kot vedno, še posebej tabloid Nova. Jaz Urške ne poznam in ne morem sodit. Mi pa takšno pisanje medijev ni odraz ne neke hude inteligence ne kakšnega visoko zastavljenega profesionalnega nivoja. Tudi medij, ki živi od takšnih zapisov, ki pogosto niti resnični niso, se na nek način samo prostituira.

 5. Pepi pravi:
  12.6.13 ob 17.15

  Pa pustite Urško že enkrat pri miru. Pa kaj potem, če se ukvarja z masažo. Na stotine se jih. Pa kaj drugega. Zakaj pa nasedate njenim praznim provokacijam. Pustite jo, pa ne bo mogla živeti od rumenega tiska. Jaz bi slišala kaj novega, ne pa mi pogrevat vedno isti golaž z Urško. Sploh mi ni simpatična.

 6. jaz pravi:
  12.6.13 ob 19.23

  Sama je kriva za vsa svoja dejanja,kakšne fotke pa fakiči krožijo okrog,sedaj pa gaspa mama joka. Tako ste jo vzgojili in jo vedno zagovarjali in rezultati so tu.Kdo ji je napumpal gofljo,menda je nismo mi prisilili v plastiko,sicer pa tudi taki morajo živeti imamo vsaj kaj debatirat.

 7. vengus pravi:
  12.6.13 ob 20.05

  Draga mama prej bi pomislili na to,če bi jaz imel tako hčerko se ji odpovem,pa jo imam in sem ponosen na njo,vi pa verjetno niste nič drugačni,da vas ni sram.

 8. vejica pravi:
  12.6.13 ob 23.51

  Kako že rečejo .... TAKA KOT JE MAMA, TAKA JE TUDI HČI ....

 9. pika pravi:
  13.6.13 ob 09.44

  ja mati a se niste vprašali kdo je kriv da rumeni tisk piše o vaši hčeri? sama si je kriva, nihče je kot prvo ni silu da iz sebe naredi spako (žalostno), nihče je ni silu da jo imajo moški za (po uporabi odvrzi), v glavnem sama hodi po napačni poti in ji že paše ta pot, medijem pa še bolj

 10. ona pravi:
  13.6.13 ob 09.48

  pika tako je!!! ji že odgovarja da mediji pišejo o njej in ji že odgovarja da se "tako obnaša" ampak glede na njena leta bi lahko bila že malo bolj pametna oz. razgledana a ne Urška

 11. pik pravi:
  13.6.13 ob 12.39

  tako je če imaš vakum v glavi...

 12. Anonimni pravi:
  13.6.13 ob 13.27

  Normalne mame pozitivno podpirajo svoje hčerke in sinove!
  Tako da taki primeri kot je od te Urške je zelo nenaravno in zelo nenormalno.

 13. Ooo pravi:
  13.6.13 ob 13.33

  Draga mama Hocevar, mislim da je cas da vasa druzina prevzame odgovornost za vsa dejanja. Premlada , naivno dekle je nasedlo gospodu Cepinu, Nani..., medijem... Lepo vas prosim. Mediji objavljajo kar jim ,,nasi estradniki( seveda nekateri) sami posilajo. Da je vasa hci najivna , bogo dekle, take zal nimajo casa spati do 12 ure, masirati moske organe, ampak studirajo, hodijo v sluzbo, so odgovorne mame....to da igrate zrtev se celi Sloveniji ze bruha ko vidi naslove vase hcere. Naj ze enkrat postane odrasla in odgovorna mama.

 14. pity pravi:
  13.6.13 ob 17.21

  po toči zvoniti je prepozno.
  Odgovarjajte za svoja dejanja, hči naj pa za svoja.
  Zdej vam pa res ni treba skakat v luft.
  Ko ste vzgajala bi mislila na to, v kaj se bo vaša hči razvila.
  Vsakemu svoje, pa srečno

 15. grozni pravi:
  13.6.13 ob 20.35

  spoštovana gospa mama od čepulje;nikar zganjat take patetike glede vaše hčere.vaša hči je navajena klonit.ona kloni, če ji kdo ponudi 100 evrov,da jo lohk nategne.

 16. vejica pravi:
  14.6.13 ob 00.23

  Torej njeno mati moti to, da javno pišejo in objavljajo slike njene Urške, kjer je dokaz, da se ukvarja z najstarejšo obrtjo!
  Saj, če se samo zgornjo sliko pogleda, kako si sama slika umetne joške in umetno nafilan obaz in pa rit. Groza .... A tej materi je to normalno? Še enkrat groza.
  Vsem normalnim ljudem so take osebe odurne!

 17. abata pravi:
  14.6.13 ob 20.18

  ooo, tako je. Ona ni privlačna,ampak ko pogledaš sliko in še malo povečaš, če dobro ne vidiš ( tak kot jaz), ha. ha, res gre na bruhanje.
  S takimi stvarmi bo služila celo življenje. Denar, dragi avtomobili itd.ji zelo dišijo.
  Druga kot masirati .......preprosto ne zna. Take mame ne bi smele imeti otroke

 18. Anonimni pravi:
  16.6.13 ob 00.51

  Kravi zarukani sta obe: mati in Urška Čepin.

 19. verica pravi:
  21.6.13 ob 19.02

  samo ena beseda bogi sinek ,ki v šoli na cesti mora poslušat grde stvari od mamice to je grdo .

 20. mimoza pravi:
  23.6.13 ob 01.33

  Kje je socialna, da pošlje otroka v urejeno in normalno družino?!

 21. robert pravi:
  10.10.13 ob 07.50

  tvoja hči je že klonila in pokleknila samo otrok bo trpel lahko jo je sram da svojo potrebo po seksu daje v javnost