Kvak.com

Alja Krušič in njene gole fotke

petek, 7. junij 2013
Slovenija ima talent, Alja Krušič
Alja Krušič je letošnja favoritka za zmago v šovu Slovenija ima talent, vendar pa ima 16-letno dekle danes težave zaradi gole fotografije, ki jo je posnela, ko ji je bilo komaj 14 let in jo je sedaj v javnost očitno spravil nevoščljivec. Viri blizu Alje so potrdili, da je fotografija avtentična. Zaradi mladoletnosti je objava takšne fotografije kaznivo dejanje. Strokovnjaki ob tem primeru opozarjajo, da je internet neizprosen in takšni grehi ostanejo za vedno - najstniki se tega seveda pogosto ne zavedajo, zato jim svetujejo, naj nikar ne ovekovečujejo svojih intimnih doživetij, objavljajo in slikajo pa le tisto, kar bi brez skrbi lahko pokazali vsakemu mimoidočemu ... (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. b2 pravi:
  7.6.13 ob 07.47

  Če je to res potem nima šans za zmago. Pa tudi če zmaga bo potem konec z njo.

 2. Bernarda pravi:
  7.6.13 ob 08.48

  Ja, se je pač slikala, to pač počnejo mladi in ne razmišljajo nič, pač po vzoru revij! Ni pa dala slike sigurno ne sama na internet! A bo sedaj zaradi te slike ogrožen njen talent in prihodnost? Lepo vas prosim, zakaj neki, Alja, le pogumno naprej, ćudovit glas imaš!

 3. Anonimni pravi:
  7.6.13 ob 09.37

  bernarda ne samo glas tusi stas kot lahko vidimo

 4. bla,bla pravi:
  7.6.13 ob 09.52

  Posledice spornre fotografije bo morala nositi sama, zato res ne vem, zakaj toliko besedi o tem, dejstvo pa je, da to z njenim glasom in talentom nima nobene zveze. Če jo bo Slovenija sprejela naj zmaga, zakaj pa ne?

 5. Robert pravi:
  7.6.13 ob 09.56

  Spet en nepismen novinar ki govori o nevošljivosti ??? Pa kdo je kriv da se je slikala - ONA in samo ONA , če je bila tako zblojena in naivna (kot je sedaj večina najstnic) da se je slikala in pri 14 letih to pošiljala na naokoli, si je sama kriva.
  Saj sama ve komu je to pošiljala, verjetno bivšemu fantu - ali pa tudi vsem povrsti.
  Kaj bo ko bo imela otroke in bodo sošolci njene slike polepili po šoli in kazali slike njenim otrokom.

  Vse to pa tako ni važno, važno je samo kako ona poje.
  Tistega ki pa to moti, naj se pa obrne stran.

 6. Pepi pravi:
  7.6.13 ob 12.39

  bla bla, tvoj bla bla je OK. Koliko je nespametnih. Se bo tudi ona morala zamisliti, kaj dela. Morda bodo sprevideli tudi drugi najstniki. Sicer je tudi Helenca veliko govorila, danes pa berem o ločitvi. Ampak svet se vrti naprej.
  Ne odobravam golih fotk, mladi so res nespametni. Naj se na njenih napakah učijo vsi bodoči uspešneži. Ampak v neumnih letih ne vedo, kdo bo uspešen.
  In zakaj ne bi zmagala? Aja, dolina Šentflorjanska.

 7. An3gel vs De3mon pravi:
  7.6.13 ob 13.46

  Kje se vid to sliko

 8. 007 pravi:
  7.6.13 ob 13.57

  dajte link do slike

 9. Anonimni pravi:
  7.6.13 ob 14.17

  sliko je prepovedano razširjat po internetu oziroma jo objavljat v medijih. To je kaznivo dejanje.

 10. JJGOF pravi:
  7.6.13 ob 14.23

  Prosm dejte link

 11. gustl pravi:
  7.6.13 ob 15.08

  SMRKLJA NEVZGOJENA

 12. Robert pravi:
  7.6.13 ob 18.07

  anonimni - ne ni kaznivo dejanje, če je slika na spletu je to javna last - torej se jo lahko razpošilja kolikor se jo hoče

 13. Anonimni pravi:
  7.6.13 ob 18.12

  če je slika na netu se jo lahko brez zadržkov sname dol in drka na njo (čeprav ne vem zakaj bi to počel in gledal zraven 14letnico)

 14. Anonimni pravi:
  7.6.13 ob 18.14

  btw na google vtipkate "alja krušič gola" in evo se najde slikco. bi pa rekel če ji pevska kariera ne uspe jo bo pa playboy sliku ko bo 18. let

 15. Anonimni pravi:
  8.6.13 ob 00.17

  @Robert, če boš zavedno razpošiljal naokrog sliko gole 14-letnice, je to kaznivo dejanje. In jaz te bom prijavil.

 16. Robert pravi:
  8.6.13 ob 00.26

  anonimni - jaz ne razpošiljam nikamor,ker mi ni treba- ker je tako dostopno vsem na spletu. Potem bi mogli tudi prijavit vsakega ( tudi anonimni zgoraj, ko piše kaj naj vtipkamo v google) in tudi vse novinarje ki pišejo da so na spletu njene gole slike, ker to vse je isto kot da bi pošiljali njene slike.

  Za vse si je kriva sama, če je tako naivna in zblojena da se pri 14 letih slika - je njen problem

  Ljudje naj pa gledajo samo njeno petje , pa bo vse v redu.

 17. Ski pravi:
  8.6.13 ob 11.26

  ANONIMNI Robert ni nič kriv. Ta punca si je sama kriva. In slika je že itak dostopna na netu. Upam da jo vidi cela Slovenija, kdo ji je pa kriv - sama se je slikala. Upam da jo bo izučilo, če ne bo sigurno kaj kmalu še kakšen video dostopen. Presneta mula, sama se slika gola potem pa je kaznivo pošiljanje. Saj je slika itak vsem dostopna, je ni treba razpošiljat. Pa saj je nismo mi slikali. Za vse si je sama kriva, naj zdaj prevzame odgovornost. Če se mene vpraša se nobena punca ne bi slikala v takih pozah in razgaljena.

 18. joso pravi:
  8.6.13 ob 13.29

  Groza, da se slika sama naga in objavlja slike. Sram naj jo bo! Upam, da ne bo zmagala! S takim karakterjem NE SME ZMAGATI,

 19. Anonimni pravi:
  8.6.13 ob 14.26

  Joso, kdo je tvoj favorit?

 20. Lila pravi:
  8.6.13 ob 14.44

  Pa prava reč, če se je slikala...kot da je to kaj takega. Res ne vem, zakaj naj bi jo bilo sram Joso??? Tudi na svet pridemo goli. A naj bi bilo potem vsako žensko celo med rojevanjem sram??? Dej Joso ne bluzi tle, ker vsi vemo, da si se z največjim veleljem slinu tm po fotkah, tle pa zganjaš zdej eno gonjo proti njej

 21. Robert pravi:
  8.6.13 ob 15.22

  lila - če ni to nič takega, potem pa še ti slikaj svoje otroke in jih daj na splet- saj ni to nič takega,saj se rodimo goli

  Mene nič ne moti, jaz gledam samo na petje. Bi me pa motilo če bi imel otroke, ker to daje napačen zgled najstnicam - sedaj bodo one videle in si rekle, ja če se bom še jaz slikala gola bom pa še jaz popularna

  Če se že tako rada slika gola, bi počakala da je stara 18 let in bi se slikala za playboy - pa bi dobila ene 50,000€, sedaj jo pa zastonj vsi vidijo golo.

 22. Joso pravi:
  8.6.13 ob 18.12

  Lila, zakaj je normalno, da se 16-letnica slika gola? Tako, a se strinjam z Robertom, da je res drugače, če je polnoletna. Če je punčka, naj bo punčka - to je to!
  In potem je tej Lili logično, da se madoletnice slikajo goe in to primerja z rojevanjem?
  In kakšne bedarije ta Lila izjavlja, da sem gledal slike. Nisem in me ne zanima.
  MOJE MNENJE JE ŠE ENKRAT, DA SE MLADOLETNICE NE SMEJO SLIKATI GOLE. To je normalno mnenje!
  Njeni starši sigurno niso veseli, ko s to zvedeli!

 23. Mija pravi:
  9.6.13 ob 11.51

  Joj Lila - s čim ti primerjaš rojevanje - najbrž ne bi spodbujala svoje hčere,da njena hči kroži naokoli - kar je videno,ponavadi ni več zanimivo....tudi za v službo vnaprej nič kaj spodbudno - nagi se rodimo kot praviš - hodimo potem še zunaj nagi...saj tudi nekje hodijo-mar ne -lp

 24. nn pravi:
  9.6.13 ob 18.20

  smrklja jaz bi ji že dal slačiti se in slikati pri16ih,ne bo nikoli ničprida.

 25. Anonimni pravi:
  9.6.13 ob 18.52

  Punca si dela kariero :)

 26. ana pravi:
  9.6.13 ob 18.54

  jojo joj,pa tako nedolzno se je obnasala prvic.....ces,da jo je ata prijavil na talente,da pa si ni sama upala...gola pa se je upala slikat pa devat na internet slike....sram jo je lahko-tiha voda bregove dere...jaz bi mladoletnim osebam prepovedala internet,najbolj pa facebook....kajti ce dalje so vec otroci obsedani z racunalnikom...in to je zelo slaba navada

 27. abata pravi:
  9.6.13 ob 21.11

  ana, to si dobro napisala. Zgleda kot kakšen nedolžen angelček in takšna mamina punčka. Nato gole slike...groza /bila je stara 14 let, ko se je slikala/. Sramota.Kaj starši nič ne kontrolirajo svoje otroke, kaj vse počnejo na internetu. Meni gre kar na bruhanje.

 28. OO7 pravi:
  9.6.13 ob 21.26

  Se strinjam z Josotom, Robertom, Mijo, nn, anonimni, ana in abata .....
  Meni ni jasno kakšne starše ima ta Alja, da jih ni nič motilo, da je objavljala svoje gole slike pri 14 letih .... groza! To je res sramota. Naj se gre cela družina zdraviti na Psihiatrijo.
  In potem jo starši prijavijo na Slovenija ima talent! To bi morali takoj preprečiti, ko se je izvedelo za njene slike.
  JAZ SAMO UPAM IN ŽELIM, DA NE BO ZMAGALA!
  Tudi meni gre na bruhanje!

 29. Deteljica88 pravi:
  9.6.13 ob 22.00

  Naivna in otročja deklica, kakršnih je po Sloveniji veliko. Za storjeno neumnost zve cela Slovenija in to se ne da nikoli zbrisati. Zoprna zadeva! Boljše je otroke vzgajati strogo in "starokopitno", kot pa jih prepričevati, da je vse to normalno in da to delajo vsi.

 30. kar ena pravi:
  10.6.13 ob 15.52

  Kako, da ji statši niso prepovedali tega, da se je pri 14-ih letih slikala gola in javno objavljala sliko?
  In potem jo še prijavijo na Slovenija ima talent! V takem primeru bi jo morali odstraniti in ne bi smela nastopati.
  Torej, če nastopa kot pevka in želi, da jo vidijo golo, naj ko bo stara 18-let odpre najstarejšo obrt!
  U p a m, d a. n e. b o. z m a g a l a !

 31. Anonimni pravi:
  10.6.13 ob 16.41

  @kar ena, a misliš, da jih je vprašala? Starše namreč. :)
  Saj fotke ni objavila javno. Je pa očitno fotka prišla v roke nekomu, ki je izkoristil njeno otroško naivnost in neumnost in jo javno objavil. Upam, da je proti tej osebi že sprožen kazenski pregon. Vseeno je to kaznivo dejanje.

 32. Ski pravi:
  10.6.13 ob 16.56

  upam da ne bo kazenskega postopka proti osebi, ki je to objavila, saj je punca vedela kaj počne, ko se je slikala in če se slikaš gol in pošiljaš to fantom (ali prijateljicam, komurkoli) veš da obstaja možnost, da pride v javnost. Pač si je sama kriva, ker ni bila dovolj zrela. Veliko je 14-letnic, ki to počnejo, vendar pa jih je tudi veliko, ki jim še na misel ne pride kaj takega. Tako, da ni nihče kriv. Kazen si zasluži sama, ker se je mladoletna slikala gola in pošiljala okoli, ter starši, ki so odgovorni za svojo mladoletnico.

 33. Anonimni pravi:
  10.6.13 ob 17.38

  Tudi če se polnoletna ženska slika in pošlje sliko fantu in je to zasebna stvar, je ta človek lahko kazensko preganjan, če sliko da v javnost. Tako to je. Če gre za mladoletno osebo pa so tožilci še toliko bolj senzibilni.
  Komu je ona kaj pošiljala in s kakšnimi nameni jaz ne vem. Vem pa da zasebne fotke nimajo kaj delat v javnosti. Internet je pač internet, naredi veliko škode, običajno se pa tudi ve oziroma se lahko hitro ugotovi kdo stoji za tem in se to primerno "nagradi".

 34. Anonimni pravi:
  10.6.13 ob 17.49

  Tudi če odmislimo, da gre za mladoletno osebo, je sporno že to, da gre za njeno avtorsko fotografijo, torej poseg v avtorske pravice. Potem je pa tu še poseg v njene osebnostne pravice. Poseg v zasebnost, intimo itd. Na račun tega, da je mladoletna, pa lahko vsak tožilec napiše še cel kup očitanih kaznivih dejanj!
  Upam, da so starši že podali kazensko ovadbo na policijo.

 35. 123 pravi:
  10.6.13 ob 18.30

  alja je moja favoritkinja.in kaj potem če se je pač slikala. sej ima zelo lepo telo.

 36. mica pravi:
  10.6.13 ob 18.32

  mal naivna pa kolk je še takih naokol

 37. Robert pravi:
  10.6.13 ob 18.43

  anonimni - potem je treba zapret 1/3 moških, a veš koliko najstnic starih 13,14,15 let ima "fante" stare 30,35 let - da ne govorim da že pri 13 letih snemajo porno filmčke - je bilo že vse pri poročilih
  - pa kaj delajo starši da so 13 letnice zunaj do 3 zjutraj, kaj mislijo da igrajo človek ne jezi se

  Če je to pošiljala fantu , je pa sploh naivna in nevedna.

 38. jaz pravi:
  10.6.13 ob 19.23

  Tole smrkljo je treba poslat v vzgojni zavod starše pa na tečaj o vzgoji otrok,menda je denar služiti z ritjo najlažje fuj.

 39. Ski pravi:
  10.6.13 ob 19.36

  ANONIMNI ne filozofiraj. Si njen oče da jo braniš. Kar je zasebno imam samo JAZ in ne fanti/punce. Takoj ko ima nekdo tvoje gole fotografije je to zame javno, saj si jih delil (namerno) z nekom. Ni lepo to posredovati naprej, ampak se vsi moramo zavedati, da je možno. Poseg v intimo bi bil, da bi jo nekdo skrivaj slikal, ji podtaknil kamero, ne pa da se nastavlja pred ogledalom. In kakšen fant pri 14 letih, lepo te prosim. Kot je Robert rekel pri 13,14,15 snemajo že nekakšne filmčke in jih razpošiljajo "fantom" in kaj pričakujejo da bodo pogledali in zbrisali. Hahahaha. Niso te punčke tako naivne kot se zdi. Znajo se gole slikati, snemati in pri svojih mladih letih imeti starejše fante, ko pa kaj takega pride v javnost bi bile "očkove punčke".

 40. Ski pravi:
  10.6.13 ob 19.40

  In CSD bi moral podati ovadbo proti staršem, ker je dekle mladoletno in se na nek način "prodaja" in ponuja. Žalostno ampak resnično. In potem tako punco dobi v roke nek pedofil. Pa smo tam. Kaj je treba takih fotografij. Že tako je veliko bolnih ljudi oziroma moških. Je treba še privabljati z goloto. Punca bi se morala obnašati letom primerno. In če ste prebrali po drugih portalih je mala znana po provokativnih fotografijah na netlogu(nekoč). Torej to počne zavestno. In krivec je lahko samo ONA SAMA!

 41. Ski pravi:
  10.6.13 ob 19.42

  ANONIMNI po tvoje bi morali starši podati ovadbo, njo pa pohvaliti za lepe fotografije. Najbolje naj ji starši pomagajo, da bodo fotografije bolj profesionalne. Hallooooo. Naj se raje z njo pogovorijo in bolj potrudijo pri vzgoji pa ne bodo potrebne ovadbe.

 42. Anonimni pravi:
  10.6.13 ob 19.50

  Ne, po mojem bi starši morali ukrepat že ko so se pojavili čudni komentarji na čisto spodobne fotke na Netlogu. Že takrat se je videl velik kiks v vzgoji. In ne morem verjet, da so ti komentarji tako dolgo, nekaj let ostali tam "neopaženo". Ampak če je takrat niso znali zaščitit, naj jo vsaj zdaj! Tudi po pravni poti. Če ne pa naj ukrepa kakšen CSD. To niso heci. Punca je vseeno mladoletna, ta fotka ji lahko uniči življenje. Otrok je. Meni se gre za zaščito otroka. Ne goovorim o nobeni pohvali! Govorim o tem kaj je prav po zakonih! Vzgoja je pa druga plat te zgodbe. Ni problem samo njena vzgoja tukaj. Problem je tudi vzgoja tistega, ki je te slike dali na internet. Gre za več spornih vidikov. Tudi pri tistih, ki to sliko razširjajo po spletu, ne samo pri njej, ki je to fotko posnela.

 43. Anonimni pravi:
  10.6.13 ob 19.56

  Ski nimaš pojma. Če bi ti kot moj bivši fant recimo imel mojo golo fotko, to NI JAVNA fotka! To je moja fotka, na katero imam avtorske pravice, ki je bila posredovana nekomu v zasebni komunikaciji in ni bila namenjena JAVNOSTI! Tak primer lahko vsak, tudi najslabši odvetnih iztoži. Vprašanje pa vseeno ostaja koliko škode naredi ta fotka določeni osebi, ko pride v javnosti. No, tudi za to obstajajo odškodninske tožbe. Če nekdo posname fotko sebe v ogledalu in jo gleda magri 24 ur na dan in pokaže še nekomu, to ni sito kot če se nekdo slika za javno objavo! A si ti na glavo padel? Ona lahko reče, da se je slikala, da pogleda, kje vse ima pigmentna znamenja, če so se pojavila kakšna nova po sončenju v solariju. In kaj potem? Nekatere ženske se tudi iz takšnega razloga slikajo. A misliš, da vsako nago fotko, ki ti pride v roke od koga, lahko kar na splet daš? Lahko. Se pa moraš zavedat, da lahko za to tudi kazensko odgovarjaš! To je res preprosta logika, ki izključuje dvojno moralo. In toje vse.

 44. bivšega se toži! pravi:
  10.6.13 ob 20.02

  http://www.pravniki.info/viewtopic.php?t=3531

 45. Robert pravi:
  10.6.13 ob 20.08

  nič ne bo iz tega - ko se je ona slikala in sliko poslala njemu , on lahko naredi s sliko kar hoče.
  Saj ni bilo podpisane nobene pogodbe o lastništvu slik ipd.

 46. Robert pravi:
  10.6.13 ob 20.10

  @bivšega se toži! - slišala sem že, da je to vdor v pravico do zasebnosti in da to lahko rešim s tožbo.. - hahaha
  Pravici do zasebnosti se je odpovedala ko mu je poslala svoje nage slike, torej je sedaj on lastnik slik in lahko dela z njimi kar hoče

 47. @bivšega se toži! pravi:
  10.6.13 ob 20.17

  Robert, ti kar objavi fotko svoje punce. Lahko kar tukaj. Jaz ji bom pa dal zastonj pravni nasvet in jo z veseljem zastonj zastopal na sodišču. Vzel bom samo procente od odškodnine. Upam, da si zaposlen, da nisi kakšen socialni problem, sicer bo bolj švoh odškodnina.
  Upam tudi, da kmalu pred sodišče pride tudi kakšna tožba v zvezi s fotkami na sloreactorju.

 48. Anonimni pravi:
  10.6.13 ob 20.19

  @Robert, ker te imam na sumu, da si širil gole fotke kakšne svoje bivše punce, ti predlagam, da si najdeš odvetnika. Očitno pravo ni tvoja najmočnejša točka.

 49. Robert pravi:
  10.6.13 ob 20.22

  anonimni- nisem širil nobenih slik svojih punc, ker nisem nikoli imel takih zblojenih punc da bi mi pošiljala nage slike
  Kaj sta ko mu je poslala slike podpisala pogodbo - nista - torej on lahko dela s slikah kar hoče. Kaj še ne veš primere v tujini ko so slike zvezdnikov dali v medije, in kaj je bilo ? - nič, ker je ona samo poslala nekomu svoje slike

  Edino kar je tu kaznivo je da je mladoletna, pa še to ne bo nič - ker je sama pošiljala slike, drugo bi bilo - če bi jo fant slikal in dal slike na internet

 50. Anonimni pravi:
  10.6.13 ob 20.29

  @Robert, tudi če bi ti zasebno sam slikal svojo punco, te lahko toži, če te fotke daš v javnost. Kaj šele za fotke, ki jih je sama posnela. Ko dobiš fotko, ne pomeni, da lahko z njo počneš kar hočeš, če nisi njen avtor. Ni se ti treba do onemoglosti trudit pisat nasprotno, so bili že primeri na sodišču, ne gre za nek do sedaj neznan pravni problem. Problem je edino v tem, da veliko punc ne pozna svojih pravic, da bi svoje bivše udarile po žepu. Če nimaš nobene fotke svoje bivše in če nobene fotke svoje bivše nisi širil, pa se ti ni treba razburjat. :)

 51. Robert pravi:
  10.6.13 ob 20.40

  anonimni - saj je bojda imele podobne slike tudi na Netlogu ( ne vem če je res, tako se govori) , torej ne bo nič iz tožbe, če jih tudi sama iste dajala na splet.

  To je isto kot da bi se jaz slikal na eni zabavi, potem bi pa mogel od vseh ki so v ozadju dobit dovoljenje za objavo slike.
  Ona je samo slikala sebe in sliko poslala , torej je sama kriva - fanta oz. tistega ki je to dal "prvi" na splet, lahko kazensko ovadijo samo zaradi tega ker je dal nage slike mladoletne osebe na splet

 52. Anonimni pravi:
  10.6.13 ob 22.02

  @Robert, slike na Netlogu, ki so bile javno dostopne, sem videl, zato ni treba po nepotrebnem natolcevat. So čisto navadne slike navadne osnovnošolke, ki trenira odbojko. V družbi še nakterih drugih otrok ipd. Tisto, kar je bilo čudno pri teh slikah, pa je, da je bil pod eno od slik neprimeren komentart očitno k pedofiliji nagnjenega uporabnika Netloga iz Italije. Sporen je bil komentar in ta človek ne pa slika! Čudno je to, da je ta komentar tako dolgo ostal tam in da ni nihče ukrepal proti tej osebi. Slike, o kateri vi govorite, tam ni bilo. sporna slika je bila naložena na spletni strani shrani.si. Mislim, da policiji ne bo težko ugotovit, kdo jo je tja naložil in potem širil naslov te slike po internetu!

 53. Robert pravi:
  10.6.13 ob 23.47

  anonimni - jaz se napisal samo kar sem bral , videl jih nisem ker nisem prijavljen na netlog-u in tudi ne na facebook-u in podobnih straneh - ker se mi vse zdi bedarija

 54. Ski pravi:
  11.6.13 ob 11.42

  Robert imaš prav :) sama se je slikala in dajala okoli sliko, torej ni vdora v zasebnost. Upam da bo starše izučilo. Nikomur ne privoščim tega kar se je zgodilo njenim staršem, ampak tako je to ko so otroci na vseh družbenih omrežjih. Kar naj gre na sodišče in naj jim reče da se je slikala zaradi pigmentnih znamenj pa se ji bodo smejali.

 55. pika pravi:
  11.6.13 ob 14.31

  jaz sem sliko videla in ko sem jo videla sem si mislila :p zakaj ravno ona. po neki strani me je bilo sram ampak bi mporalo biti njo!!!!!!!!!!!

 56. sonca pravi:
  11.6.13 ob 14.33

  https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/943258_372156522890737_202332147_n.jpg

 57. Anonimni pravi:
  11.6.13 ob 17.33

  @Ski, kako pa ti veš, da je DAJALA OKOLI SLIKO? Si jo dobil in poslal dalje? In ne filozofiraj o (pravnih) stvareh, o katerih nimaš pojma. Upam, da zadeva pride na sodišče.

 58. tožit! pravi:
  11.6.13 ob 17.48

  Da je bila fotka shranjena na spletni strani SHRANI.SI in od tam "linkana" dalje, vemo. Verjetno lastnik portala TS Media zelo hitro ugotovi, kdo se je registriral pri njih in naložil gor sliko. Zadeva je iztožljiva na sodišču že če pogledamo samo pogoje, ki jih uporabnik sprejme na shrani.si ob registraciji. Kaj šele, da bi gledali še druge okoliščine. Torej:
  Uporabnik se zavezuje, da bo pri shranjevanju datotek spoštoval naslednja vsebinska navodila:

  vsebina datotek ne sme biti nezakonita, škodljiva, zavajajoča, sporna, moralno neprimerna ali žaljiva,
  vsebina datotek ne sme biti erotičnega ali pornografskega značaja
  vsebina datotek ne sme predstavljati avtorsko zaščitenega dela ali dela, na katerem ima tretja oseba druge pravice intelektualne lastnine, razen če ima uporabnik izrecno pravico, da takšno zaščiteno datoteko oz. vsebino objavi na spletnem servisu Shrani.si
  vsebina datotek ne sme predstavljati kršenja zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov
  vsebina datotek ne sme biti namenjena komercialnemu izkoriščanju.

 59. še to pravi:
  11.6.13 ob 17.55

  Uporabnik jamči družbi TSmedia, d.o.o. pod odškodninsko odgovornostjo, da za vse vsebine, ki jih objavi na spletnem servisu Shrani.si, razpolaga z ustreznimi materialnimi avtorskimi pravicami ter se zavezuje, da bo družbi TSmedia, d.o.o. povrnil vso škodo, ki bi mu zaradi kršitve te zaveze nastala.

 60. Anonimni pravi:
  11.6.13 ob 18.01

  Zdaj pa širite dalje fotko. In bom prvi, ki bom zoper vas podal kazensko ovadbo za namerno spolno izkoriščane mladoletnice.
  In ne, nisem sorodnik Alje.

 61. Ski pravi:
  11.6.13 ob 18.05

  ANONIMNI slika ni bila meni poslala in prav tako ne pošiljam takih slik okoli, saj se mi zdi to najbolj butasta stvar kar jo lahko oseba (M/Ž) naredi. Pa kaj imaš od tega da se slikaš nag. In niti ni pomemebno ali bo prišlo na sodišče, mala je totalno glupa in neprimerno vzgojena da se je pri 14-letih sploh slikala gola. Toliko o njenem karakterju. Upam da ne pride na sodišče, da se bo nekaj naučila iz tega in v bodoče prihranila trpljenje staršem. ANONIMNI ti se pa zamisli, da imaš hčerko in da se ti to zgodi. Bolje je da malo spametuješ hčerko, kot pa da se zanašaš na sodišče. Tudi če dobiš odškodnino, ne dosežeš ničesar. Slika je že videna in mala lahko to počne še naprej. Da se meni to zgodi se odselim iz Slovenije. Kako mora biti njenem fotru, ko ve, da so si vsi ogledali to sliko (mogoče tudi njegovi sodelavci). Bljakkkkk.

 62. Ski pravi:
  11.6.13 ob 18.09

  ANONIMNI - pa nihče ne širi slike. Kaj ti je. In očitno si Alja ali pa njen očka. Eni smo pametni in ne širimo take slike, niti se fotografiramo v teh pozah. Tko pač je če "intimnih fotk" ne zadržiš zase. In če mislijo starši, da lahko kaj dosežejo naj se obrnejo na sodišče. Nimajo kaj zgubiti. Tebi pa predlagam, da se slikaš nag in naložiš sliko, potem pa zahtevaš odškodnino in mastno zaslužiš.

 63. Ski pravi:
  11.6.13 ob 18.14

  Upajmo, da se bo mladina malo spametovala. Mislim, da bi bilo treba ukiniti ali vsaj cenzurirati določena družbena omrežja, ter nekako razviti program, ki bi zaznal neprimerne slike. Tako bi se prihranilo marsikatero trpljenje.

 64. Robert pravi:
  11.6.13 ob 23.49

  @ski - ja tako kot si ti povedal, pri takih stvareh ni odškodnine - se ne spomnite nagih slik Kate Midleton, princa Harry-ja itd. - edino kar lahko zahtevaš je umik slik ali prepoved objave - nič odškodnin, ker potem bi to vsi delali - X oseba bi objavila slike in ti bi dobil odškodnino.
  Bolje da nič ne tožijo ipd. ker bo samo še slabše in še več ljudi bo videlo slike, ker take slike nikoli ne izginejo.Počakajo naj eno leto in bo vse pozabljeno

 65. Anonimni pravi:
  12.6.13 ob 18.05

  a loh link

 66. Anonimni pravi:
  12.6.13 ob 18.13

  ja nej da en link gor

 67. Anonimni pravi:
  12.6.13 ob 18.13

  povezavo

 68. Ski pravi:
  13.6.13 ob 11.46

  Ne bo linka, ker nismo taki, da širimo neprimerne slike. (vrjetno si mislil, da bo kdo dal sliko gor in da lahko prijaviš-pa nismo neumni tu na kvaku)

 69. pancer pravi:
  14.6.13 ob 23.01

  in kje so zej te slike?

 70. lola pravi:
  16.6.13 ob 08.39

  joj jas ne navijam več za njo.na avdiciji je bila kakor neko milo dekle samo,da se bi jim smilila,sedaj pa je neko dekle ki gre v finale z skromnimi željami.

 71. OO7 pravi:
  16.6.13 ob 22.02

  Danes je Alja Krušić rekla: "jaz sem sramežljiva in trmasta ....." tako, da mi ni jasno, zakaj se ni raje opravičia in rekla, da ni sramežljiva, če sama kaže gole fotke.
  Upam, da ne bo zmagala lažnivka,
  NAJ ZMAGAJO POŠTENI IN DOBRI TEKOVALCI!

 72. janko pravi:
  16.6.13 ob 22.14

  gola??????? link od slike?

 73. senca pravi:
  16.6.13 ob 22.50

  vsi ste nekaj pametni u 3pm a da bi dal kdo link od slike al pa sliko da vidimo o čem se gre in zakaj taki halo pa ne duha ne sluha...GTFO! :/

 74. driska pravi:
  16.6.13 ob 23.56

  ka ste dosadni pac se je slikala itak pa nakonc sploh ne bo nic res

 75. nivazno pravi:
  17.6.13 ob 00.26

  samo to bom dejala alja je najbolša.. ima talent super poje in je dejansko najbolša zmagovalka useh podobnih tekmovan.. Demetra, Lina in Julija se lahko skrijejo.. za slike bom pa tako dejala.. punca je imela fanta kateremu je najbrs vrjela in bila slepo zaljubljena ker je kasneje spoznala da ni pravi zanjo ga je pustila.. in on ker je videl da je dekle prislo dalec in u zivljenju naredila marsikaj da bi uspela ji je ta fant pac moral ponagajati.. ker ga je vrjetno zelo prizadela da ga ne mara vec.. tk da punca glavo gor najjača si.. ne oziraj se na slike.. ta fant ti pac zavida tvoj uspeh.. in z tem je dokazal kako zelo si ga prizadela da ga ne maras.. ALJA NAJBOLŠA SI..;)

 76. soul pravi:
  17.6.13 ob 01.29

  slovenska scena.sram vas je lahko...zmagujejo povprečni pop pevci.hočemo NOVOSTI,ker smo 100 let za KOZAMI P.... vam M.....

 77. Anonimni pravi:
  17.6.13 ob 11.40

  še kšn link? mogoče plejbojev???

 78. ... pravi:
  17.6.13 ob 18.44

  kdo verjame v to fotko je slep to je photoshop al neki obraz so izrezali in prilepili aljinega to ni resnica budale.kako ste lah tko nevoščljivi do zmagovalke, zmago si čist zasluži!

 79. Anonimni pravi:
  17.6.13 ob 22.49

  Jaz sem tudi upal, da je fake, potem sem pa to videl:

  http://www.iphoneogram.com/p/437655773799033553_230138113/
  http://www.iphoneogram.com/p/422560659863022267_230138113/

  Na teh dveh slikah je njena sestra Sanja, se pa po ozadju lepo vidi, da sta nastali v isti sobi kot tista sporna Aljina gola fotografija.

  Kljub temu čestitam Alji za zmago (sam sem sicer bolj za Ano navijal), sem pa zdaj orenk razočaran, ko so šli vsi dvomi oziroma upi, da je bil na delu Photoshop.

 80. žiga pravi:
  1.7.13 ob 22.41

  al je sploh pomembno sliko so zbrisali

 81. gogo pravi:
  2.7.13 ob 13.40

  je pomembno

 82. roberto giovanni ultrasportnik faconar c pravi:
  15.7.13 ob 12.31

  pasmatr ste zabiti xaxaxaxa toj sam medijski nateg da bo gledanost vecja kure ene zabite aja najaci sm btk

 83. Anonimni pravi:
  27.7.14 ob 14.12

  A ma se kdo to sliko shranjeno? Da mi jo poslje

 84. Anonimni pravi:
  31.7.14 ob 00.43

  In kje je ta slika