Kvak.com

Oriana Girotto odgovarja TV3 Medias: "Revčki ste, res"

sreda, 5. junij 2013
Oriana Girotto, Sol in poper, TV3 Medias, Boris Cavazza
Oriana Girotto se je besno odzvala na trditve TV3 Medias, da je za deset dni dela prejela 7750 evrov. TV voditeljica pove, da je v resnici posnela 31 in ne 10 oddaj, poleg tega pa narediti oddajo ne pomeni, da jo zgolj posnameš, ampak so tu še priprave, organizacija, promocija in še marsikaj. Po lastnih izračunih je tako zaslužila 250 evrov na eno oddajo. Spor med njo in TV hišo se je začel, ko je v javnosti opozorila, da ji še niso izplačali vseh honorarjev, direktor Bojan Umer pa je odgovoril, češ da je bila v resnici plačana bajno, kljub temu da je bila oddaja porazna. Na svojem Facebooku je Umerju in njegovemu svetovalcu Tomažu Borsanu zabrusila: "Mene pustita pri miru, z mano sta zaključila ... In se RAJE ukvarjajta s tistimi, ki na svoje plačilo še čakajo. Njim dolgujete veliko več denarja ... Ker ste meni morali toooooliko denarja v vseh teh mesecih dati ... Revčki ste, res."  (vir: Slovenske novice)
Komentarji:
 1. Anonimni pravi:
  5.6.13 ob 10.49

  revčki so že zato, ker so hoteli narediti oddajo z njo namesto kakšno bolj primerno voditeljico

 2. Anonimna pravi:
  5.6.13 ob 11.04

  Joj no, kako so bedni... naj že nehajo s tem obračunavanjem v medijih. če ima Oriana kaj za terjat, naj čivka pred sodiščem, ne pa da čivka vsem okoli....

 3. Anonimni pravi:
  5.6.13 ob 11.24

  Placilna nedisciplina je rak rana nasega gospodarstva.

 4. gustl pravi:
  5.6.13 ob 12.10

  Kura plastična,denar rabi samo za svojo samovšečnost.

 5. pik pravi:
  5.6.13 ob 13.05

  ker ona je pa res nek višek novinarstva in voditeljstva, ne vem zakaj pol vodi take nisko proračunske oddaje.....

 6. Pepi pravi:
  5.6.13 ob 15.41

  Pa res ne vem, zakaj njo kritizirate. Je takšna, kot je. Jezite se na tiste, ki so jo najeli. In bodite pošteni - vsi, ki delamo, hočemo plačilo. Tudi če kdaj kaj slabo naredimo. Od nečesa mora tudi ona živet, če je samostojna. Bori se za svoje, kot se vsi drugi borimo. Da pa ima naročila, je pa tudi na nas, ko vsa "sranja" gledamo.
  In da smo si na jasnem: NISEM njena fenica. In ne verjamem, da kdaj bom. Če bo spremenila svoj nastop.

 7. Anonimni pravi:
  5.6.13 ob 15.42

  Kaj je zdaj res???

 8. ixs pravi:
  5.6.13 ob 16.23

  Gotovo se kaj tao neumnega dogaja tudi z RT ki jo plačijemo vsi,moramo jo plačevati,oni pa se igrajo z denarjem.

 9. gonzales pravi:
  5.6.13 ob 16.31

  še rada se bo pojavljala za manj denarja,če jo bo še sploh kdo hotel gledati,saj je dosti voditeljev,ki so boljši od nje.Njen čas je potekel in naj se že enkrat zaveda,da ni več mlada.

 10. nekdo pravi:
  5.6.13 ob 16.37

  revica bo ona, ko je noben več ne bo hotel najet, pa bo mogla cheap reklame za prehranska dopolnila snemat.

 11. 99i pravi:
  5.6.13 ob 17.10

  pa tej girotto še ni potegmilo.. z vsake tv jo skenslajo.. pa je bla na a kanalu, pa rtv, pa pop tv pa pink pa bivša tretja tv.. ona pa prvo zateži da ni dobla gnara... nato ga dobi pa reče da je kao blo premalo.. nato se ljudstvo zbuni in lepo oriana spusti velino/medijsko bombo in pozornost preusmeri drugam, ker je ugotovila da je šla predalaeč....kaj pa tisti, kateri sploh niso dobili plačano pa so delali več kot 10 dni za pink?

 12. skenslat pravi:
  5.6.13 ob 19.46

  TV Pink bi morali vzeti frekvence. Še pri čisto vsaki oddaji, ki so jo naredili, so se ustvarjalci potem pritoževali, da jim niso plačali.

 13. heh pravi:
  5.6.13 ob 22.13

  Vsi pametni ampak v bistvu noben nima dovolj pameti, da bi podpisal tako pogodbo s katero te ne morejo nategniti.
  Od prvega do zadnjega na pinku...in grem stavit, da tudi tale "talent" ni podpisal nic bolj pametnega.
  Niso krivi lastniki postaj...oni majo žal dovolj soli v glavi, da jim očitno uspe nateniti slehernega "estradnika".
  Meni se prav nič ne smilijo.

 14. smeh pravi:
  5.6.13 ob 22.33

  bravo 99i. revica je sla preračunat na oddajo koliko je dobila, da se manj in lepše sliši. pa sej je dobila jumbo plakat, ki je reklamiralo vse prej kot oddajo. pa naj zdaj preracuna koliko bi jo prislo, če bi si ga sama narocila (tok se je hvalila)

 15. Anonimni pravi:
  5.6.13 ob 23.04

  Najlažje je srat po Oriani. Da te firme ne plačujejo svojim delavcem - ja, delavcem, tudi ljudje v medijih niso nič drugega kot delavci - pa sploh ni pomembno? določenim ljudem v Sloveniji bi morali prepovedati izdajati vse vrste medijev, od radia dalje!

 16. Anonimni pravi:
  5.6.13 ob 23.09

  @heh pogodbe so že v redu v marsikaterem primeru, ampak če ti nekdo ne plača, če ne izpolnjuje sovjih pogodbenih obveznosti, greš lahko samo v tožbo ali v izvršbo recimo, če gre za neplačane račune. Hkrati pa to pomeni,da se lahko po izterjanem denarju posloviš od dela za ta medij. In to lastniki medijev vedo in jim je jasno, da bodo lahko marsikoga zelo dolgo nategovali, če bo kaj zinil, ga bodo pa nagnali in poiskali novega sužnja. Tega je v Sloveniji OGROMNO! Včasih nekateri smao čakajjo, da bo nekdo šel, ko se bo naveličal čakat na neizplačane honorarje. Potem jih odpravijo s kakšnim drobižem, pogosto niti vsega ne plačajo. Z zastonj delavci, ki te praktično kreditirajo, se gre pa lahko vsak medijskega magnata.

 17. Teja pravi:
  6.6.13 ob 00.19

  Anonimni, res je to, da je bila oddaja katastrofa vseh katastrof.

 18. Anonimni pravi:
  6.6.13 ob 01.08

  Pa tudi če bi bila oddaja katastrofa, kaj potem? Ona je svoje naredila po pogodbi in za to mora bit plačana. Če televizija kot naročnik ni zadovoljna s tem kar je dobila od neke produkcijske hiše ali kdor je pač to snemal, je to njihov problem. Naj uveljavlja penale al kar hočejo in se izpogajajo za drugačno ceno. Če bi bila to resna tv, bi se itak že prej jasno zmenili kaj sploh hočejo. Ampak to se v bistvu ne tiče Oriane, ni ona teh oddaj prodajala TV3, ona je bila smao najeta sila pri izvedbi tega projekta.

 19. joj pravi:
  6.6.13 ob 20.00

  te pogodbe se morajo enkrat spremeniti, ce je odzivnost slaba in kritika porazna, sploh pa neprofesionalnost voditeljev in novinarjev, nimajo kaj prejeti takih izplačil. a vi bi plačali polno ceno izvajalcu, ki bi vam slabo položil parket, pa je tudi opravil svoje delo? to se mora končat, ker se taki voditelji delajo norca iz nas in vrhunskih voditeljev...