Kvak.com

Hannah Mancini: "Ne bom lagala, rezultati bolijo"

ponedeljek, 20. maj 2013
Hannah Mancini, Eurosong 2013, Straight Into Love, Maestro
Hannah Mancini se je preko Facebooka odzvala na dejstvo, da je bila Slovenija na letošnjem Eurosongu na Švedskem zadnja, dobila je namreč zgolj 8 točk (5 od Hrvaške in 3 od Črne Gore). Pevka, ki ji je pesem Straight Into Love izbrala stroka na RTV Slovenija, pravi: "Avč, ne bom lagala - ti rezultati bolijo, ampak je kar je. Še vedno vztrajam, da je bil to čudovit proces in za pesmijo stojim 100-procentno. Ljudje, s katerimi sem sodelovala, podpora doma in v tujini, so me navdihovali. Z vsem srcem cenim to izkušnjo in vedno jo bom ... Tisti, ki me poznajo in vedo, česa sem sposobna, se morda strinjajo, da nisem izkoristila vseh svojih potencialov, vendar sem za vse skupaj trdo delala in dala vse od sebe and iskreno verjamem, da to ni bilo tisto, kar je vplivalo na končni rezultat. Naš nastop je bil super in rada bi se zahvalila ekipi Maestro za odlično opravljeno delo! In hvala vsem za ljubezen in podporo! Kar te ne ubije, te naredi le močnejšega. V mojem življenju je še ogromno nepopisanih strani, priložnosti za pisanje in junaške konce. Poljubčki, Hannah." 
Komentarji:
 1. Slejko pravi:
  20.5.13 ob 10.31

  Edino, kar me tolaži je to, da ni zastopala Slovenije, ampak Ameriko, hvala bogu.

 2. Ski pravi:
  20.5.13 ob 10.39

  Dragi moj SLEJKO zastopala je Slovenijo, če ti je prav ali ne. Tu živi, tu ima družino, prispeva davke, torej ima pravico zastopati našo državo. Če spremljaš eurosong vsa ta leta si sigurno opazil, da so tudi druge države velikokrat poslale tujca kot predstavnika pa ni bilo problemov. Le naš zabiti narod ne odpre oči. Haloooooo ljudje živimo v sožitju in odpravimo že to ozkoglednost in delitev na "naši" in "tujci". S takim obnašanjem ne bomo daleč prišli. Poglejmo si velemesta kjer živi na tisoče kultur pa ni problemov, mi pa si jih sami delamo.

 3. Anonimni pravi:
  20.5.13 ob 10.53

  Izvedba je bila kakovostna, le pesem mogoče ni bila najbolj primerna. Kar pa ni problem pevke, temveč RTV S

 4. nini pravi:
  20.5.13 ob 11.34

  se podpišem pod Ski. Hannah je naša, ne glede na rezultat. Najtežje je za rezultate prevzeti odgovornost, najlažje pa reči "to ni naše". Madoniš, naše je, zadnji smo bli, face it. Ni najhujša stvar, ki se lahko zgodi, nam pa da povratno informacijo o tem, da je Narodnozabavni rock, ki ga je stroka tako zelo rada pljuvala, uspešnejši od izbora stroke ... sam tolk :)

 5. heh pravi:
  20.5.13 ob 11.37

  Čisto prav je tako.
  Kdor pošilja pesem v angleščini in ta jezik ni eden izmed jezikov predstavnikove države mora izgubiti.
  Upam, da bo RTV slo počasi potegnilo, da je to euroson in ne "USA's got talent".

 6. Anonimni pravi:
  20.5.13 ob 12.18

  @heh ti pa si... potem tudi Danska ne bi smela zmagat. :) Mimogrede, svoje pesmi je poslalo 39 držav. V engleščini jih je bilo 25, samo dve pesmi odpeti v angleščini sta bili dopeti ss trani držav, v akterih je to uradni jezik. Od vseh 26 pesmi v finalu, so se samo 4 neangleške prebile v finale s predtekmovanja. 3 so bile že tam, od "velikih 5". Tako da... get a life! Saj niti nima smislabrat takšne bolane komentarje. Kot da je Maja Keuc na primer pela v slovenščini...

 7. anuška pravi:
  20.5.13 ob 12.44

  Žalostno je, da je stroka izbrala tak poden!

 8. Pepi pravi:
  20.5.13 ob 14.00

  Kaj nismo slovenstvo že obdelali? Hannah, hval.

 9. Anonimni pravi:
  20.5.13 ob 14.10

  žalostno je to dejstvo, da so samo 2 državi mislile da smo vredni točk, zdaj je pa čas da RTV prepusti izbor kaki drugi televiziji, ker očitno so tam nesposobni ljudje, s tisto vrečo plastike na čelu (beri mišo molk)

 10. mici pravi:
  20.5.13 ob 14.37

  nas tudi bolijo rezultati

 11. Anonimni pravi:
  20.5.13 ob 15.49

  Mene bolj boli, ko gledam, kaj politiki deljao iz naše države. Kaj delajo pevci in showmakerji na nekem festivalu, ki ga razen nostalgičnih starcev in istospolno usmerjenih, ne obrajta nihče več, mi je pa gladko vseeno. Pa folk ni normalen, da se toliko s tem ubada kot da je konec sveta. A imate res tako bedna življenja al kaj?

 12. heh pravi:
  20.5.13 ob 22.17

  Anonimni absolutno.
  Ko bo stanje tako, kot je bilo pred 10-15 leti potem bo eurosong spet eurosong.
  Do takrat je nic drugega kot bolj gay verzija talentov.

 13. nona pravi:
  20.5.13 ob 23.55

  sem mislila, da je to Rebeka.

 14. Anonimni pravi:
  22.5.13 ob 11.28

  Pa še nekaj mi ne gre v glavo... Slovenija je v predtekmovanju Ukrajini dala 12 točk. 12!V finalu pa 0! NIČ! Kako je pa to možno?? Vse ostale države, ki so ji v polfinalu dale po 12 točk, so ji tudi potem dale 12 ali 10. Takšno odstopanje od 12 do nič se mi ne zdi realno. Sumim na kupovanje glasov...