Kvak.com

Slovenija ima talent: v finale Ivana Honsić in Blaž Vidovič, osmoljenka pa Tanja Ravljen

ponedeljek, 13. maj 2013
Slovenija ima talent, Ivana Honsić, Blaž Vidovič, Tanja Ravljen, Igor I. Tomažič, Andraž in Julija, V.I.P. Dance, Sandra Harb, Pritrkovalci Lokavec, Kaos
V drugi polfinalni oddaji Slovenija ima talent sta se v finale prebila Ivana Honsić (na sliki) in Blaž Vidovič. Ivano, ki ima tudi govorno napako, so gledalci neposredno poslali v finale, za drugo mesto pa sta se spopadla Blaž in Tanja Ravljen. Slednja je žirijo očarala s svojim broadwayskim glasom in nastopom, v finalu pa si jo je želel Damjan Damjanovič. Že drugič sta skupaj potegnila Ana Klašnja in Branko Čakarmiš - Tanjo sta poslala domov, Blaža pa v finale poslala, ker je naredil največji napredek in v primerjavi z avdicijsko oddajo ni več nastopal tako statično in leseno ... (vir: talent.24ur.com)
Komentarji:
 1. nini pravi:
  13.5.13 ob 10.13

  Sama sem navijala za Tanjo, Blaž se z njenim talentom niti slučajno ne more primerjati. Škoda!

 2. cvetača pravi:
  13.5.13 ob 10.33

  Ta oddaja sploh ne nosi pravega imena. Talenti so za mene tisti,ki pojejo ali plešejo za hobi. Tu so pa večinoma takšni,ki se zelo ukvarjajo s glasbo,petjem ali plesom
  skoraj profesionalno ali študirajo na tem področju. Če bi bilo po moje bi jaz iskala samo v takšnih,ki so čisti amaterji njihov talent.

 3. rakica59 pravi:
  13.5.13 ob 11.23

  cvetača-z tabo se pa 1000% strinjam. bravo. sem pa tudi jaz včeraj navijala za Ivano in Blaža.

 4. Manica pravi:
  13.5.13 ob 11.32

  Cvetača absolutno se strinjam s tabo. Ni pošteno, da se med seboj merijo profesionalci in amaterji, zato je edino prav, da je dobil priložnost Blaž.

 5. duško pravi:
  13.5.13 ob 14.34

  edino Ivana lepo poje od teh treh. Se mi zdi, da ima Damjanovič zamašena ušesa.

 6. nini pravi:
  13.5.13 ob 15.47

  zakaj talenti ne smejo biti profiji ali na robu neke profesionalnosti? Saj naslov oddaje ni Slovenija ima amaterski talent. In kaj je amater in kaj profi? Maja Keuc je tudi že precej pela, preden je prišla na SIT, pa ni bilo nobenega negodovanja, da je preveč profesionalna. Nagraditi je treba talent, ne samo amaterskost. Sori, ampak Blaž je par res kr neki, čez par mesecev se ga noben več ne bo spomnil. Mene je Tanja Ravljen navdušila s svojim glasom, zanjo pa sem slišala prvič. Punca ima talent, pa naj bo kakršenkoli. Tudi igrat zna: http://www.youtube.com/watch?v=FBA7LagGMR4

 7. Anonimni pravi:
  14.5.13 ob 02.05

  Ana Klašnja je tokrat spet zaj...
  Očitno je odkrila svoj novi talent.

 8. ixs pravi:
  14.5.13 ob 09.13

  nagraditi bi morali talente ki niso znani,res talente,mislim da je fant ki je prišel v finale pravi za to,Ivana mi ni bila všeč,vse na njej mi je delovalo narejeno,ne vem,tudi petje mi ni bilo,enako se je motila pevka ki je izpadla,no vsak ima svoj okus,pa še to povem v tej oddaji mi ni bil nobeden kaj več od petja,nobeden ni iztopal razen mogoče glas Blaža,ostali glasovi niso iztopali,vsaj za mene ne.

 9. Kr'en pravi:
  14.5.13 ob 13.12

  Blaž ima enkraten talent, super glasbo si je izbral in mu paše. Upam, da bo zmagal!
  Ivana mi pa malo čudno izgleda za svoja leta. Predebela je za svoja leta. In potem še tako čudno deluje, ko poje ne jeclja, ko govori jeclja. Torej naj namesto, da govori samo poje !!!

 10. anonimni pravi:
  19.5.13 ob 19.24

  BentleyDriver-po tem takem se vidi da cefurji drzijo skupaj!!!naj bo to vzgled nam slovencem..ki bi se najraje pobili med sabo....zelo zalostno.