Kvak.com

Sabina Cvilak: "Ljubimcev ni bilo!"

torek, 16. april 2013
Sabina Cvilak, Damjan Damjanovič, Slovenija ima talent, X Factor
Pred enim tednom se je razvedelo, da se Damjan Damjanovič in Sabina Cvilak, ki sta veljala za srečen par, po šestih letih zakona ločujeta. Le nekaj dni kasneje je bila na spletu že naprodaj njuna luksuzna hiša blizu Domžal, pojavile pa so se tudi govorice, da naj bi bil razlog za ločitev v njenih skokih čez plot, poleg tega pa naj bi si preko Damjana tudi gradila svojo kariero. A operna pevka, ki je bila v času govoric v tujini, je nad tem zgrožena: "Prišla sem domov in slišala, kaj vse pišejo mediji. Žal mi je samo, da v Sloveniji ni raziskovalnega novinarstva ... Sploh ne vem, od kod medijem vse te informacije. Z Damjanom sva se odločila, da ne bova dajal izjav. Res pa je, da govorice o ločitvi držijo. Nisna ne prva in ne zadnja na svetu, ki sta se in se bosta razšla. Enostavno razloge poznava midva in o njih ne želiva razglabljati. Pač, če nekatere stvari ne gredo, je treba iti dalje." (vir: Nova)
Komentarji:
 1. Cinik pravi:
  16.4.13 ob 16.09

  Nad tem je "zgrožena"? Mi smo bili pa zgroženi nad poroko osivelega playboya z že zdavnaj razdevičeno frčafelo.

 2. mici pravi:
  16.4.13 ob 19.57

  Prva nista zadnja ne na sveti.

 3. ula pravi:
  17.4.13 ob 09.00

  da naj bi si preko njega gradila kariero?kdo je sploh on ?

 4. janko pravi:
  17.4.13 ob 16.10

  sanja swija o karuze

 5. nn pravi:
  17.4.13 ob 19.44

  NOVINARJI SO DRHAL

 6. a bejž no pravi:
  18.4.13 ob 01.00

  A raziskovalni novinarji bi se morali ukvarjat z zakoncema Damjanovič? Saj je res, da je blond, samo ni pa treba, da je dokaz, da vsi vici o blondinkah držijo. Raziskovalni novinarji pa res ne bodo pisali ne trače ne resnice o enem zavoženem zakonu!
  Za njene ljubimce ne vem kako je s tem, flirtat je pa znala dobro. :)
  Mene čudi, da je niso mediji že prej vlačili po zobeh. Mogoče ji je bilo to prihranjeno zato, ker je takrat, ko je Damjan zaradi nje pokopal svoj prvi zakon, niti nihče še ni poznal.
  Saj ne rečem, privlačna, talentirana, ampak za moje pojme ena tistih, ki misli, da če ji je bog dal lep glas, da jo to že samo po sebi dela pametno in več vredno. No, mogoče bomo pa zdaj v filharmoniji končno videli še kakšno drugo slovensko operno pevko. In več div formata Anna Netrebko.

 7. daman pravi:
  18.4.13 ob 09.12

  Dejstvo je, da si je na tujih plecih zgradila kariero, zdaj pa je smrad odplaknila po wc solji :), tipicno.