Kvak.com

Urška Čepin - 'kelnarca' bo!

ponedeljek, 25. marec 2013
Urška Čepin
Urška Čepin je, odkar jo pozna širša javnost, zamenjala že precej poklicev in del: bila je pevka, pa TV voditeljica, nato pa celo erotična maserka. A očitno se Urška vrača k poklicu, pri opravljanju katerega je spoznala tudi svojega prvega moža Aleša Čepina - spet bo natakarica. Do poletja namerava odpreti lasten lokal, ki ga bo vodila, v njem pa tudi stregla: "Enkrat sem že bila vodja lokala, bil je čisto majhen in nezanimiv, dokler v njem nisem začela delati jaz. Potem pa se je strank v njem kar trlo." (vir: Nova)
Komentarji:
 1. jazi pravi:
  25.3.13 ob 11.08

  super upam da ji uspe na pošteni poti

 2. Cinik pravi:
  25.3.13 ob 12.19

  Zdaj bo kelnarca! Skupaj z M.arjanom M.ačkom bosta posnela videospot: "...imam ljubice tri. Prva mi jesti da, druga mi piti da, tretja me v kamr'co svojo pelja...".

 3. grozni pravi:
  25.3.13 ob 12.36

  mnogokrat že povedano:ko si bla mlajša,si bla luštna,zdaj ko si si dala napumpat joške in pa seveda žnable,si pa grda ko hudič.babji žnablovec.še la toyo vzemi pod svoje okrilje.pa bosta dve kurbetini na kupu.kakšen lokal neki?!navadna vaška kelnarca je lepša kot ti.

 4. jaz pravi:
  25.3.13 ob 13.31

  Grozni ,ta komentar je več kot odličen.

 5. tanja pravi:
  25.3.13 ob 14.47

  grozni-prav imaš.Ona se sploh ne zaveda,da v lokal derejo ljudje da si jo ogledujejo kot opico v živalskem vrtu,če pa še komu "da" pa še toliko boljše.Kjerkoli se bo pojavila bo lokal dobil
  predznak "KUPLERAJA".Pa bo spet kdo rekel da sem ji fouš.Za tako življenje kot ga ima ona ji ne more biti fouš nihče.

 6. Didi pravi:
  25.3.13 ob 18.14

  "Grozni", pa ti si faca! Le kje si našel izraz "babji žnablovec"?

 7. grozni pravi:
  25.3.13 ob 19.54

  veš didi,to je pa plod superiornega razuma in domišljije.pa s tem bognedaj ne žalim žensk. normalnih žensk.lp didi

 8. jani pravi:
  27.3.13 ob 00.57

  grozni ... Res si enkratno in super napisal o tej odurni nagravžni poceni goski. Tako je grda sedaj, ko si je napumpala joške, usta in potem ima še tiste umetne lase. Meni je tako odvratna in pregrda, da ne bi šel v njen lokal.
  Ni mi jasno, kako lahko o sebi misli in govori, da bo imela gužvo v lokalu ?