Kvak.com

Urška Čepin "masira" dalje, Aleša Čepina pretepli

ponedeljek, 7. maj 2012
Urška Čepin, Aleš Čepin
Vedno glasnejše so govorice, da je Urška Čepin posnetke erotične masaže v javnost spravila kar sama, kot novo obliko samopromocije. To, ali pa se je odločila iz škandala izvleči nekaj pozitivnega. Starleta je namreč na svojem Facebooku spet vabila na novi "massage party" - svoje nastope ne promovira več le kot pevka, temveč tudi kot maserka. No, saj smo vedeli, da so slovenske misice res multitalenti. Aleš Čepin pa je te dni medtem v modricah. Na poslovneža sta se pred diskoteko v Črnučah spravila dva moška, hitro pa je na sceno pripeljalo kar šest policijskih vozil. Moška naj bi Čepinu ukradla tudi telefon, na katerem naj bi bilo kar nekaj žgečkljivih fotografij njega z bivšo ženo Urško. Ni kaj, pri Čepinovih je vedno pestro ...  (vir: Slovenske novice, Lady)
Komentarji:
 1. grozni pravi:
  7.5.12 ob 07.34

  čepulj,začni nosit bolj ohlapne majce in se ne afnaj z mišicami ker vidiš da so te pustile na cedilu.mogoče pa bi začel nosit kot se je temu včasih rekloŠPICHOZE so odlične za tek.(bežanje)

 2. ula pravi:
  7.5.12 ob 09.56

  tale urška je res ena navadna smet..prvo joče da se bo tablet najedla da se bo ja vsem zasmilila pa kak ji je vse podtaknjeno..dela sramoto svojemu malemu sinu...a zdaj kar naenkrat pa vsa vesela dela promocijo z masažo..res nisi vredna da ti rečejo ženska!!

 3. saša pravi:
  7.5.12 ob 11.11

  sedaj pa sem še jaz prepričana, da je posnetek sama dala Požarju-hoče biti najlepša in najbolj pomembna v SLO

 4. kkk pravi:
  7.5.12 ob 11.57

  Če bolje pogledamo posnetek, se lepo vidi, da nekajkrat pogleda direktno v kamero... Zgolj slučaj? Ne, samopromocija!

 5. saska pravi:
  7.5.12 ob 13.00

  Bi rekla da je res sama dala tole ven. Tko kot ostali. Prejšnji teden naprimer fotografije od Einzidlerce v Novi in sicer iz najprestižnejšega hotela v Zadru in to izven sezone. Otroci pa gledali v kamero. Strašni paparac. Seveda so se poslikali in se dali v časopis, kao da jih je nekdo zalotil tam, pa prosim lepo, koga pa to zanima. Dolga leta smo hodili na dopust na otok v Dalmaciji- krasota- kjer je imel počitniški domRTV Ljubljana. Presneto veliko znanih osebnosti, seveda na dopustu kot se spodobi, pa mi niti na kraj pameti ni prišlo, da bi koga slikala in se izživljala. Sam tolk o tem.

 6. pikapoka pravi:
  7.5.12 ob 18.01

  Kako se bo zbudil Čepin, ko je sam ravno tako ena velika baraba, ki se ukvarja z zelo sumljivimi posli, še slabšimi od Urše. Tudi ta dva otroka iz prvega zakona sta bila več ali manj v rokah razno raznih varušk in se je sam bore malo ukvarjal z njima. Je raje za babaimi bezljal in se zabaval. Je pa že bolje za malega, da zanj skrbijo stari starši, ki bi morali tudi Uršo vzeti v roke.

 7. jeanine pravi:
  7.5.12 ob 19.39

  Meni sploh nista več zanimiva.

 8. krajan pravi:
  8.5.12 ob 11.36

  živim v Črnučah, pa ne vem, kje imamo kakšno diskoteko, kakšno natolcevanje ...

 9. Anonimni pravi:
  9.5.12 ob 00.05

  eni živimo za Bežigradom pa nismo vedeli, da je v naši neposredni bližini kakšen erotični masažni salon :)