Kvak.com

Jan Plestenjak: omrežila ga je Nadiya Bychkova

petek, 30. marec 2012
Jan Plestenjak, Nadiya Bychkova
Jan Plestenjak je glede svojega ljubezenskega življenja še naprej skrivnosten - Maša Medik že nekaj mesecev ni aktualna in zdaj naj bi mu posteljo grela 23-letna ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova. Čeprav parček zvezo skriva - Jan pač rad goji javno podobo večnega samca - pa viri pravijo, da je kemija med njima neustavljiva.  (vir: zadovoljna.si)
Komentarji:
 1. kkk pravi:
  30.3.12 ob 08.11

  Pa daj, imej že enkrat jajca pa priznaj, da maš rajši fantke kot deklice. To ni nič sramotnega, sramotne so pa tvoje laži. Nadiya pa pride na najlažji način do denarja, niti leč ji ni treba če noče, pametna punca...

 2. jst pravi:
  30.3.12 ob 10.15

  Prokleti, pa bi ja raje dal sliko Nadiye!!!!

 3. Mia pravi:
  30.3.12 ob 10.42

  A ni on gay?

 4. opa pravi:
  30.3.12 ob 15.24

  Jan skriva svoje punce, jaz pa svoje miljone....

 5. opa pravi:
  30.3.12 ob 15.25

  ... to pomeni, da nimava kaj pokazat.

 6. Felix pravi:
  30.3.12 ob 15.39

  Kakšna pa je logika, da nekdo, ki je tri dni nazaj praznoval 39. rojstni dan, še vedno goji "podobo večnega samca"? Tržna pri njegovih letih sigurno ne, čeprav se tega mogoče niti ne zaveda. Meni deluje to mal patetično; star, siv, sam. Saj se mi bo še smilit začel. :)

 7. Janus pravi:
  30.3.12 ob 16.29

  A ni on gay??!

 8. bruno pravi:
  30.3.12 ob 16.58

  Eh, ne bi mel nič proti, če bi bil toplovodar, bi več punc za nas ostal, ampak na žalost ni. Verjemte mi, položu jih je že tolk, kot malgdo. Sam mi je mal žal Nadje, je presneto dobra mačka, pa se je na nega prilepla tako kot Medikova, zaradi dnarja in kariere. Ampak on, za rezliko od kakšnega dedija, vsaj zgleda kokr tolk.

 9. Felix pravi:
  30.3.12 ob 19.20

  bruno, a je tebi žal Nadiye ker pač drugi ne boste prišli zraven ali ti je žal Nadiye ker je to kao zanjo slabo, da je z nekom kot je Plestenjak? :))
  Ja kot da je tip nek psiho al kaj. Očitno ima vse, kar Nadiya potrebuje. Če druzga ne, bo pridobila na prepoznavnosti in ne bo več zvezda samo znotraj plesno-glasbene kaste. Mogoče potem še kakšnega bolj normalnega uspe spoznat, je še mlada. In Ukrajinka. :)

 10. JINX pravi:
  30.3.12 ob 19.51

  A že 39 let je praznoval? Potem je pa reees skrajni čas da si omisli nov imiđž, ker tega že way too predolgo vzdržuje. Latino so not lover.

 11. nn pravi:
  31.3.12 ob 09.02

  Kdor dolgo izbira izbirek dobi

 12. kiki pravi:
  31.3.12 ob 10.18

  Takšno ukrajinko dobiš brez problema v vsakem slačibaru,pa ne rabiš biti Jan Plastenjak.

 13. NN pravi:
  31.3.12 ob 10.45

  Hmm sem malo razmišljala al naj sploh tole povem al ne. Jan preverjeno ni homič, sem ne dolgo nazaj preverila sama. Ko bi bili vi dragi moji pol tako dobri v postelji kot je on....je pa nekaj drugega, kar mi je grozen. Ta njegov tobak, ki ga skoz vala po ustih, ima grozen slab okus in ne preveč dober zadah, še njegov švic smrdi tako trpko kislo, en čuden vonj zaradi katerega sem bila na koncu kar vesela, da sem bila njegova plesalka le za eno noč. Sem raje pod odrom.

 14. nn pravi:
  31.3.12 ob 11.03

  ti ti pacek,ali se ni nič umil preden te je nabr...,ali je tebi vseeno s kom se daš dol ti ti pac...

 15. filip pravi:
  31.3.12 ob 13.00

  ha jest ju čist štekam, Nadiya, ki je brez keša, bo materialno priskrbljena in se ji ne bo več treba matrat z državljanstvom, Plesti bo mel pa mlado meso v postli in zapru bo usta ostalim. Nadiya je ukrajinka in jo mal zadaha in dejstvo, da poba rad globoko pogleda v kozarec in tudi za drugimi, verjetno ne moti tolk. Me pa skrbi, da Plesti ne bo dolg zdržu, da bo le še ena njegovih trofej, kar bi bilo škoda, je punca noro dobra.

 16. tonček balonček pravi:
  31.3.12 ob 14.29

  nn a ti u postli nič ne švicaš al kaj? a si ena tistih, ki samo leži kot krava? kar se pa tiče tega slabega zadaha....bo moral Janči neki nardit, se je tole slišal že večkrat iz raznih strani, drugač bo šou sloves latino loverja in bo dubu kakšen drug uzdevk... stink loverja naprimer ;)

 17. mič pravi:
  31.3.12 ob 17.36

  matr mu zavidam, stavim, da je Nady še vedno tako poskočna v postelji, kot je bila. Ga bo zdelala, ampak prijetno. Res sem mu fouš, po drugi strani pa njej prvoščim, da se ji ne bo treba več okrog raznih sponzerjov slint.

 18. grozni pravi:
  31.3.12 ob 20.21

  nezanimiv osebek za komentirat.če res ni nobene pametne novice za komentirat,pa dajte katero rečt o murku.že dolgo ni bil na sceni.LEPO POZDRAVLJAM KOMENTATORKE SAŠKO,SONJCI,MICE OD ENA DO .........

 19. mici pravi:
  31.3.12 ob 21.41

  ja neda se mi komentirat tega JANČIJAhvala za pozdrave grozni čao

 20. brrrr pravi:
  31.3.12 ob 21.59

  Janči je pa ja vedno govoril, da ima ženske, vendar ne govori o njih v javnosti in se ne pojavlja z njimi v medijih. Ima pa hud hud seksapil (ima neko stvar, ki pač ful privlači, pa ne vem kaj točno...lahko da je ta njegova čustvenost in neposrednost), ženske mu kar padajo... Tko da če kdo govori, da je gay, je to zarad ljubosumja....moški pač... Meni je full hud dec in še zelo razgledan je, tko da upam da bo najdu kakšno, ki ga bo v tem prekašala, tako bo mogoče zadržal...

 21. katja pravi:
  31.3.12 ob 22.13

  fovšija gori tolk

 22. Anonimni pravi:
  31.3.12 ob 22.28

  Dokler bo mamin sinko ne bo placa za še eno žensko

 23. brrrr pravi:
  31.3.12 ob 22.49

  npr.: Intervju - siol.net

  Seveda se morava dotakniti tudi ljubezni. Pravite, da ste že leta samski, a vseeno se je veliko govorilo o Maši Medik. Kaj je resnica?

  Resnico poznam jaz. To, da sem samski, ne vem, verjetno sem takrat bil, ko sem to rekel, nisem pa ves čas sam. Saj normalno živim in imam normalne potrebe, je pa res, da se z leti težko zaljubiš, ker si navajen biti sam in si neprilagodljiv, malo oprezen in je to slabo.

 24. brrr pravi:
  31.3.12 ob 22.54

  ampak Nadja je pa vseeno na najbolj ravni poti, da končno dobi državljanjstvo.... Če ji ga kdo lahko zrihta, je to Plestenjak... Pa še njeni mami, ki jo povsod s seboj vleče....

 25. Felix pravi:
  1.4.12 ob 01.02

  Haha, vsak zagovarja svoje. Naj še jaz eno resnično pristavim. Nisem samski in nisem gej, tako da pri tem nimam nobenih osebnih interesov. Kar zadeva Nadiyo, vem da je ene par medijskih osebkov zatrapanih vanjo. No, ona je samo punca, ki uživa v življenju in išče priložnosti. Pozna se ji, da v Sloveniji nima domicila, zato se pač znajde kakor se in z družbo v katero jo zanese lajf v Sloveniji. Prišla je plesat, postala pa še priložnostna manekenka, večkrat na pol razgaljena v raznih revijah in wannabe missica. Še ko je v tisti oddaji pri Mariotu plesala z enim tipom in je bil to neke vrste job, se je z njim dala dol in nekaj časa hodila al kaj že. Okusi so različni, pri meni so pa že zdavnaj vse pike izgubile punce, ki so se potegovale za miss Kongo. To mi tako malo kurbiš vse deluje, pa ajde, lahko da živim v zmoti. Luštna je, to je pa tudi vse.
  Za Plestenjaka sem že večkrat slišal njegove oboževalke iz prvih vrst zatrjevat, da so spale z njim. Kaj je res in kaj ne, ne vem. Vem pa da je tip sposoben furat mal daljšo zvezo z osebo, ki ni Maša Medik in ni iz slovenske estrade. Škoda da takšne zveze ne zna tudi na dolgi rok obdržat. Ampak tiste, ki so ga probale za kaj več kot eno noč pravijo, da je naporen. Sam tako je z večino estradnikov. Občasno potrebujejo preprosto anonimno osebo, da jih prizemlji, ko so zgubljeni. Ko ji zmrcvarijo srce gredo dalje, ker drugače sploh ne znajo. Mal beden lajf, ampak vsak je svoje Tinkare kovač :)))

 26. mario pravi:
  1.4.12 ob 09.18

  Matr mu, pa ne Bychkove! Pa kaj misli, da je Hug Hefner al kaj, da more nategnt glih vse iz Playboya!

 27. bivši pravi:
  1.4.12 ob 12.11

  Ej stari samo neki ti bom položu na srce, uživi z njo ampak naj bo kratko in sladko. Punca je stokrat bolj pretkana kot Remarca in če misliš, da je od remarce mat ikoriščevalka, potem še ne poznaš gospe Laryse, njene mame, ki jo je zelo dobro izurila, da preživita. Punca te zna res obnoreti, potem ti proda nekaj svojih žalostnih zgodbic, pripopa se še njena mama in obe skupaj te pričneta finančno izčrpavat. Sprobu na lastni koži, pardon denarnici. Vsi okrog mene so videl in mi hoteli dopovedat kaj se dogaja, sam jaz sem bil slep. ko sta me dobro oskubli, se je pa preselila k drugmu. tako da, pamet u roke, ti rečem. Nisem ti fovš, verjemi, samo njena cena je res visoka.

 28. MM pravi:
  1.4.12 ob 14.12

  Pojma nimate, je čist navadna lovača, je lazla in lovila Jana vse od kar sta se spoznala pri Mariju na TV, kjer je plesala. Toliko časa je rinla vanj in za njim, da ga je prepričala, kozla sivega, da ji je res ne vem kolk do nje!

 29. ha pravi:
  1.4.12 ob 16.32

  Huda je in od nečesa mora pa tudi žvet a ne. Sicer pa povejte mi žensko k nič ne stane, je ni. Bo vsaj vedu zakaj bo zagnal denar, ne bo ne prva ne zadnja, ki ga bo usušila, sam tolk kot ga je izcuzala una Medikova, ga ne bo nobena več. Kaj bi ji delu, sam fak brez njene tastare.

 30. maja pravi:
  1.4.12 ob 22.32

  hahaha, sem že mislila, da sem zgrešila topik, skoraj sami moški posti. Ko je Jan hodil z Mašo so se razburjale ženske, zdaj, ko naj bi bil z Nadiyo, pa moški. Res je smešno. Ampak z ozirom na to, da smo ženske večinska Janova publika, je še vedno bolje, da ne jezi žensk. Sem pa vesela zanj, če se je res zaljubil.

 31. maja pravi:
  1.4.12 ob 22.36

  P.s. Le zakaj imam občutek, da se za telim jeznim postom MM skriva užaljena gospa Kamenik, ki jo je očitno Jan nogiral zaradi mlajše in leše. Ja, Maša že ve, da pri ženskah Jan vedno razmišlja s spodnjo glavo ;)

 32. tia pravi:
  2.4.12 ob 17.16

  Drage moje, če ne bi bilo nje, Jan nikoli ne bi ustvaril eno svojih najlepših balad Pustil ti bom sanje, tako da.....spravte svoje zlobne jezičke lepo nazaj za zobe!

 33. mica pravi:
  2.4.12 ob 20.01

  za svojga fročeka najdu mlado mamico

 34. brrrr pravi:
  2.4.12 ob 21.34

  Tia, a hočeš povedat, da je Jan napisal Pustil ti bom sanjeeeee za Bičkovo :))))) ?? Dej nehaj no, ...Sicer pa kar pravi Felix, kar drži...

 35. Felix pravi:
  3.4.12 ob 02.15

  Itak da drži :)
  Sam po mojem je tia imela glede tistega komada v mislih mašo ne nadiyo.

 36. Cinik pravi:
  3.4.12 ob 15.52

  Ali res ne razumete? Saj ni ta prvi biserksualec-donjuan, ki v javnosti zbira ženske kot trofeje, zasebno pa ni zmožen navezati daljše čustvene zveze z nikomer razen s svojo mamo. Zadah iz ust je prav priročna lastnost, da se ženske po enkratni konzumaciji takoj znebi. Saj ne rečem, kakor komu paše! Samo nad slovenskim ljudstvom se zgražam, ki že 20 let kupuje medijske zgodbice vsake pol leta, da so "Jana videli z neko manekenko...". In glejte, resnica vas bo osvobodila!

 37. Felix pravi:
  3.4.12 ob 17.12

  eh Cinik, ko boš zares cinik, se nad ljudstvom, ki gleda reality showe, joče za Esmeraldo in kupuje zgodbice o Jančiju, ne boš več zgražal.Vseeno ti bo zanje.
  Filozofsko gledano. Zaenkrat pa si še na istem nivoju kot vsak povprečni Janez. Ali Felix, če tako lažje razumeš. :)

 38. tia pravi:
  3.4.12 ob 18.20

  O ne, niti slučajno nisem mislila Maše. Tale pesem je nastala pred njo. Drugače pa, dragi moj Felix, nobeno življenje ni taka črno-bela slika, kot si jo ti podal. Ne bom se spuščala v polemike in debate, sem se enkrat, na enem drugem blogu in razkrila malo preveč tako, da sem obljubila, da tega ne bom počela več. Me pa še vedno zjezi, ko vidim kakšne neumnosti pišejo razni osebki in kako gladko kupujejo to vsi po vrsti. Pa nisem s tem mislila tebe "Janez" ;)

 39. ooo pravi:
  3.4.12 ob 21.06

  O felix kaj si se preimenoval?

 40. saska pravi:
  4.4.12 ob 13.03

  Jana sem samo enkrat srečala, pred leti, je dober tip, preveč pa je poln sam sebe, Nadja pa mi je popolnoma antipatična.

 41. krnekdo pravi:
  4.4.12 ob 15.06

  ...bravo Kmetica :)

 42. brina pravi:
  4.4.12 ob 17.15

  tale tia...me prov zanima kdo se skriva za tem, ker kdorkoli že to je ve zares veliko. sicer se poredko oglaša, ampak sem že večkrat ugotovila, da kar zapiše to stoji, se slej ko prej izkaže da je res. res me firbec matra kdo to je

 43. edina ona pravi:
  7.4.12 ob 20.41

  Nadja gor dol, mogoč za v postlo, ampak njegove misli vem da so pri eni rjavolaski, full uspešni, zelo simpatični, vendar nič posebnega, nikoli ne izstopa, razen izstopa njena hitra noga v njenem hitrem avtu. tut bolj redko se pokaže. nihče noče o njej nič povedati, razen da je vedno nasmejana, rada pomaga ljudem, živi po čisto svojih pravilih, vsakogar pa očara s svojo energijo, ki jo izžareva. pojavila se je prvič na snemanju konec za pesem, ki jo pojeta Eva Boto in Jan. na zunaj živi preprosto, vsakdanje, se zgubi v množici, videna je bila povsod od Portoroža, Trsta, Gradeža, Avstrije, Ljubljane, Splita. ne da vohunim za njo :)) zdela se mi je zanimiva, ne morem pa poštekat zakaj je tako skrivnostna in zakaj nihče o njej ne pove nič sočnega. pa saj boginje ne obstajajo več! če bi ga katera res tisto osvojila, ali kako naj to rečem, dam roko v ogenj, da ga bi tale rjavolaska. grem amlo pogledat njen FB, mogoč pa izvem kaj novega :)))

 44. franka pravi:
  9.4.12 ob 14.27

  hahaha edina, ma tale je pa spet zrasla na zelniku ene njegovih oboževalk z bujno fantazijo! Janči se je kar oreng zatrepal v Nadiyo, ma ga skor vsak dan srečavamo z njo in sta videt hudo zaljubljene, se prou nč ne skrivata tako kot sta se z uno Medikovo.

 45. brrrr pravi:
  9.4.12 ob 17.19

  ma kaj se bo zdej skrival, CD je najbolj prodajan, turneje je konc, zdej lahko samo še uživa...mu čist privoščim, sej je človek, naj bo zaljubljen...

 46. fanika pravi:
  10.4.12 ob 17.12

  mu tut jaz, ju je prou lepo za videt in mu dam prou, živi se sam, od svojga dnarja in res mu ni treba nobenmu polagat računov. Nej si mislijo drugi k so mu fouš kr si čjo!

 47. kr'en pravi:
  12.4.12 ob 14.27

  Prav dobro in super skupaj pašeta, oba naravna, visoka in vitka.
  Jan temnolas, Nadiya po vsej verjetnosti nima umetnih podaljšanih las, kot imajo veliko žensk, ki mislijo za sebe, da so slavne.

 48. obalna CIA pravi:
  12.4.12 ob 17.56

  hahaha ...Janči zaljubljen....končal se bo pa tako kot z Mašo....Dašo....in vsemi pred njimi in za njimi...sta oba ista on in Rajc in imata veliko skupnega....pa ne tistega kar večina misli...skupne imata ženske, ki si jih delita! In tako že leta...

 49. muca maca pravi:
  28.7.12 ob 17.42

  Jan je eden izmed redkih oseb, ki ima kljub pokvarjenemu svetu cisto dusico. Prava skoda ga je za te kes babure, ker je predober za njih. Na duso mu polagam, naj ne gleda vedno na zunanjost punc, ampak bolj na notranjost. Vse pomembne stvari so ocem nevidne.......

 50. hahajahaha pravi:
  15.8.12 ob 15.31

  muca maca:
  hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha