Kvak.com

X Factor: Manca Špik komentirala nastop svojega oboževalca Marsela

torek, 27. marec 2012
Za enega od komičnih vložkov drugega dneva avdicij v šovu X Factor je nedvomno poskrbel 18-letni dijak Marsel Tahirović, ki je menda že večkrat nastopil z Manco Špik oz. ga je ta povabila na oder. Manca naj bi mu rekla, da lepo poje, kar ga je opogumilo, da je stopil tudi na oder X Factorja. Damjan Damjanovič mu je nemudoma rekel, naj si raje poišče drugi hobi, Jadranka Juras pa se kar ne mogla nehati krohotati. Razočarani Marsel je v zaodrju povedal, da mu je Manca sicer rekla, da lepo poje, vendar da bo morda res upošteval Damjanov nasvet. Prigodo pa je komentirala tudi Manca Špik, ki oddaje sicer ni videla: "Marsela poznam, je zelo simpatičen in prijazen fant. Velikokrat pride na kakšen moj nastop in kdaj pa kdaj z mano odpoje tudi kakšen refren ... Kaj točno sem mu rekla, se ne spomnim, a vsakega, ki se trudi in naštudira mojo pesem, pohvalim. Verjetno res ni bil najbolj briljanten, a ker nisem gledala nastopa, ne bi mogla komentirati. Ampak tudi če bi mi odrepal, deklamiral ali čisto fovš odpel pesem, bi ga pohvalila za pogum in ker posluša moje pesmi. To mi največ pomeni." (vir: xfactor.24ur.com)
Komentarji:
 1. tanja pravi:
  27.3.12 ob 11.57

  fant se verjetno ni poslušal,ker peti ob pravem pevcu je verjetno zelo drugače kot če si solo.Komentar Mance mi je zelo všeč,ne moreš užaliti človeka ki se trudi.

 2. pravični pravi:
  27.3.12 ob 12.11

  Seveda pa tega ne bi mogli trditi o nesramnici Jadranki Juras - reševalki kitov in njenem privoščljivem krohotu.Samo še Nina Osenar se bolj zoprno reži.

 3. JINX pravi:
  27.3.12 ob 14.05

  A ni imela Jurasova pred leti doma en interview, kako so vsi, ki nosijo usnje nevemkajže, pod mizo je pa imela razstavljeno kravjo kožo, hehe...

 4. dekle pravi:
  27.3.12 ob 18.11

  Malo več spoštovanja do nastopajočih bi žirija morala imeti, ne pa , da se tako krohotajo, to mladim ostane v trajnem spominu, so lepši načini kako sporočiti, da nimaš x faktorja, da ni tako boleč.

 5. heh pravi:
  27.3.12 ob 19.31

  Jurasova...ce ne znas peti lahko pac ucis petje.
  To je tako kot trenerji in igralci.Zivijo svoje propadle sanje skozi druge vmes pa se stopijo na kaksne s pljuvanjem po sanjacih.
  Kar bi blo ok ce ne bi bila njena glasbena kariera slabsa od Murkotove.

 6. kr eden pravi:
  28.3.12 ob 07.32

  Dobronamerna kritika je eno, posmehljiv, škodoželjen, ciničen odziv pa je drugo.
  Žirija- poboljšajte se!!

 7. Manica pravi:
  28.3.12 ob 09.16

  Oddajo Slovenija ima talent sem z veseljem pogledala in se tudi od srca nasmejala Lucienini slovenščini. Žirantje so krasno in profesionalno komentirali nastope, poleg tega pa niso bili nikoli nesramni. X Factor sem gledala v nedeljo natančno 15 minut. Žirija je popolno neprofesionalna, nesramna, Jadranka pa pod vsakim nivojem. Če bi Murkota dali v žirijo, bi bilo boljše, tako, da že sama pojava žirantov in njihovo obnašanje marsikoga odvrne od ogleda.

 8. oto pravi:
  28.3.12 ob 13.20

  Navadno izživljanje žirije nad ljudmi.

 9. JINX pravi:
  28.3.12 ob 15.27

  @ Manica, oddaje SLO ima talent, sicer nisem gledala, ampak meni se ne zdijo blazno nesramni, prej realni. Ne moreš nekomu, ki ima samo patološko veselje do petja rečt, da ima dober glas, no... Ker ta fantič, roko na srce, je cvilil, ni pel. Posluh mu je pa ZF. Res je bilo grdo smejat se fantu, ne rečem, so pa vsi trije glasbeno podkovani. Tu ni kaj rečt.

 10. Manica pravi:
  28.3.12 ob 20.07

  JINX Absolutno se strinjam, da bi nekomu, ki slabo poje, rekli, da ima dober glas. Da je slab poveš lahko na tak ali drugačen način pač, vendar še vedno v nekih mejah dobrega okusa, ki ga pa v tej oddaji pri komentatorjih na žalost primanjkuje. Mi je bilo grozno gledati neke krokodilje solze Jadranke Juras, ki so bile daleč od pristnosti.

 11. JINX pravi:
  29.3.12 ob 09.30

  Ja, no, tiste solze so bile malo off.

 12. Žana pravi:
  29.3.12 ob 10.20

  Me veseli, da še kdo vidi, da je odnos žirije do nastopajočih neokusen, primitiven in nezrel.

 13. ixs pravi:
  29.3.12 ob 21.03

  se ne strinjam ,so realni in Luciana ali kaj je bila v slovenija ima talent,daleč pod to komisijo,bilo je je sama vzvišenost in ošabnost,s temi tremi je čisto drugače,zakaj ne bi bilo vse skupaj realno ,ta fant nikoli ne bo znal peti in treba ga je postaviti na realna tla,zakaj z zavajanjem ,resnica je prava pot.

 14. kakopak pravi:
  30.3.12 ob 10.17

  Škoda vseh besed. Žirija je za en kurc!!!