Kvak.com

Ana Tavčar Pirkovič - med nosečnostjo po vezah do redne zaposlitve?

četrtek, 8. marec 2012
Ana Tavčar Pirkovič, Igor Pirkovič
Ana Tavčar Pirkovič gre menda zelo v nos mnogim na RTV Slovenija. Novinarka in z viktorjem nagrajena obetavna medijska osebnost je namreč med nosečnostjo dobila pogodbo o redni zaposlitvi. Ana je seveda nedvomno ustrezala vsem kriterijem razpisa, vendar pa je dejstvo tudi, da je njen mož Igor Pirkovič, nekdanji pomočnik direktorja RTV-ja in sedanji urednik Tednika ... na nacionalki pa mnogi honorarni sodelavci na zaposlitev čakajo tudi po deset let, med njimi npr. Jasmina Jamnik, Mojca Mavec, Jasna Kuljaj, Seku M. Conde, Jelena Aščič in drugi ... (vir: Nova) 
Komentarji:
 1. Felix pravi:
  8.3.12 ob 00.26

  Če te med nosečnostjo redno zaposlijo, kaj drugega kot veze in poznanstva tako ali tako ne more bit. Ponavadi slišim od ženskih kolegic drugačne zgodbe, da so imele dogovorjeno službo, a jih potem zaradi nosečnosti seveda niso redno zaposlili. V Sloveniji pa je problem honorarnih novinark in njihovih porodniških že skoraj ponarodel. In kdo bi si mislil, danes je ravno 8. marec

 2. Mojca pravi:
  8.3.12 ob 09.43

  Kakorkoli.....vsak večer mora pa v posteljo s starim, nagnusnim, debelim Pirkovičem...... Če mene vprašate, sem raje do penzije na pogodbah... :-))))

 3. boooogo pravi:
  8.3.12 ob 10.48

  mojca se ne strinjam- bogi on da mora ob taki babi ležat naspram nje je on lepotec res pa je da videz tudi vara. lp

 4. janko pravi:
  8.3.12 ob 12.32

  kaj se je ismail mainardi iz zapora ze odzval na to?

 5. ha, ha pravi:
  8.3.12 ob 13.26

  pri taki zadevi se točno vidi, da je Ana Tavčar prišla do redne zaposlitve "z ritjo", oziroma s svojim spolnim organom. SRAMOTA , sram naj jo bo. Druge voditeljice, ki so normalne pa čakajo pred vrati - IMAJO SVOJ PONOS !!!!

 6. Anonimni pravi:
  8.3.12 ob 18.39

  Ja kako pa drugače dobiš službo kot preko vez!

 7. dedk pravi:
  8.3.12 ob 19.47

  najdla sponzorja da ti gate utrga

 8. ks pravi:
  8.3.12 ob 20.18

  Naj se vsak briga zase! Ona ga je zbrala in je to njen problem!Ona že ve zakaj, on pa tudi.Očitno da je ljubezen prisotna.Oba sta lepa in pametna!

 9. 008 pravi:
  8.3.12 ob 21.33

  ljubezen je prisotna ???? ne verjamem. Če je Ana Tavčar iskala moškega na položaju ... in potem se je še ločil. Take variante ne kažejo ljubezni, ampak samo status. Ana Tavčar izgleda zelo stara za svoja leta, meni ne deluje niti lepa, niti pametna, že zato ker je razdrla zakon. In potem še "rine" na položaj, katerega bi morala voditi sposobna Mojca Mavec ali pa Jasna Kukljaj.

 10. Mindy pravi:
  8.3.12 ob 21.53

  Kaj ni ona prijateljevala s Srečkom Prijateljem vse dokler ni odšel v zapor..potem pa je to zanikala da ga komaj pozna. Ženska je pametna in išče samo poročene in na položajih. In da, res je starikava v obraz pa mislim da je 85letnik.

 11. 008 pravi:
  9.3.12 ob 01.20

  Pa še prav imaš, da je "prijateljevala" s Srečkom Prijateljem, oziroma Ismail Mainardijem. Če je pa Ismail zaradi nje hotel pustiti ženo, potem verjetno taka zveza ni samo prijateljevanje!!! Saj piše tukaj kako Ismail v zaporu dobro kuha, naprej pa piše, da mogoče dobiva od njegove bivše "prijateljice" bureke.

 12. 008 pravi:
  9.3.12 ob 01.26

  Še to ... ta Ana Tavčar je res zelo neprivlačna, starikava in grda za svoja leta. Normalno misleče babice pri 86. letih izgledajo veliko mlajše in lepše kot ta goska. In tudi zobno protezo imajo kakšne druge lepše babice boljše kot ta Ana.

 13. nekdo pravi:
  9.3.12 ob 08.00

  briga e,je pa zame ena najbolj arogantnih in vzišenih napovedovalk,da ji ni para,ko govori ona preklopim tv,ne morem je gledati,enako je skoraj pri vse programih tv1,ne znajo izbirati med voditelji ali pa oni postanejo arogantni in si domišljajo da gledamo samo njih ne njihovega programa,a ne gre,nemogoči so z svojo sroganco.Če pa so vzeti gor zaradi korupcije je še toliko slapše,rtv pa plačuje ljudstvo n tako lahko razpolagajo z denarjem in ljudmi kakor jim je volja,šli so na podenj.

 14. nn pravi:
  9.3.12 ob 12.46

  ste sami nesramni komentatorji,če vam ni všeč jo ni treba gledati,znate samo žaliti,taki lepotci,manekeni,z urejenim življenjem in presrečni?verjetno,zelo nesrečni ljudje in zakompleksani,zato pišete take neumnosti.

 15. Anonimni pravi:
  9.3.12 ob 13.34

  tudi jaz je ne morem niti poslušati, kaj šele gledati. Take osebe kot je Ana Tavčar pač niso za javnost. Izgleda zelo poceni in ni simpatična za gledati. ZATO JE PRI NAS NISMO GLEDALI !!!!
  Sedaj, ko je Mojca Mavec jo vsi, ki jih poznam raje gledajo in puslušajo.

 16. mici pravi:
  9.3.12 ob 14.01

  če je res nastavila zaradi službe se je splačalo samo taka sreča ne traja dolgo pa še to meni je taka kavka da je ne gledam

 17. meti pravi:
  9.3.12 ob 15.32

  Zakaj ste tako nesramni.Meni pa je Ana čist kul. Čestitam ji za sinka. Če pa je
  Pirkovič pripomogel k redni zaposlitvi pa hvala bogu.Kdo pa tega ne bi izkoristil.
  So pač taki časi.

 18. šnelpepi pravi:
  9.3.12 ob 16.13

  Prav ima Ana je kul, k...c ji gleda z oči....

 19. Maja pravi:
  10.3.12 ob 17.37

  Saj tale ni edina. A ne, Petra?

 20. Ferdo pravi:
  11.3.12 ob 17.46

  Tudi takšno razmišljanje kot ga ima meti je Slovenijo pripeljalo tja, kjer smo. Žalostno! TIsti, ki nimajo vez, pa so lahko 100x bolj sposobni, pa izvisijo.
  Sicer je pa znano, da je veliko tistih deklet, ki je grelo postelje rtvjevskih šefov (nekoč in danes) potem dobilo svojo oddajo, službo, dobro plačo.....

 21. Mary pravi:
  21.5.12 ob 15.13

  Kako se ji kaj zljubi imeti kakšnega mladca s športno postavo, ki poljubja vroče, ne pa debeluškastega Pirkoviča, naveličanega žensk. Poznamo mi take, ko se privoščijo že tretjo in še ta ne bo verjetno zadnja..........