Kvak.com

Alenka Gotar: pri ljubezni jo ovira politična usmerjenost

torek, 24. januar 2012
Alenka Gotar, Franc Breznik, SDS, Zoran Janković, Katja Matko
Alenka Gotar ima menda novo simpatijo: po seriji neposrečenih zvez je pevka menda spet zaljubljena. Njen izbranec je Franci Breznik iz Cogetincev, katerega bivše dekle je Playboyeva nagica Katja Matko. Edina ovira v njuni zvezi naj bi bila politična prepričanja: on je namreč poslanec stranke SDS, ona pa podpira Zorana Jankovića. Ah, kot slovenska Romeo in Julija ... (vir: Nova)
Komentarji:
 1. Mycka pravi:
  24.1.12 ob 07.03

  Ah, kakšna drama je tale bedarija!

 2. nn pravi:
  24.1.12 ob 08.06

  tale alenka je pa res nizko padla,da se pojavlja stalno v medijih s takimi neumnostmi,zgleda,da jo res noben noče.

 3. mici pravi:
  24.1.12 ob 09.47

  to bo dober par kot naša vlada do predčasne zamenjave

 4. Peter pravi:
  24.1.12 ob 14.19

  Kot prvo… Alenka Gotar in njeni »fanti« … no comment. :)

  Kar zadeva različne politične opredeljenosti dveh oseb, ki se privlačita iz takšnih ali drugačnih razlogov, pa je tudi s tem tako kot z vsem v življenju, lahko je odločilno za neko zvezo, lahko pa nepomembno. V primeru, da eden od njiju ni ravno neki aktivni politik, se mi to ne zdi nek hud problem, če vse ostalo med njima štima. Če Igor Lukšič, ki je viden politik leve politične opredeljenosti , lahko z ženo in otroci farba jajca za veliko noč in otroke vzgaja tudi v tem duhu, potem to res ne more bit nekaj nemogočega. Mislim, da v Sloveniji laična javnost politiki oziroma politični opredeljenosti pripisuje prevelik pomen in da iz tega izhaja preveč sovraštva. Ne samo, da nekateri ne bi imeli partnerja, ki je drugače politično opredeljen, pa tudi če imata sicer ogromno skupnega, nekateri še frendov in znancev nočejo imet iz nasprotne politične opcije.
  Sicer pa mislim, da prava ljubezen lahko vedno najde pravo pot. Samo malo poguma je potrebnega.

 5. dea pravi:
  24.1.12 ob 15.55

  kaj pa ima politika opravit z ljubeznijoin politično stranko bolano. ne romeo in julia ampak lolek in bolek.

 6. mici pravi:
  24.1.12 ob 18.19

  mater si pameten peter ali samo filozofiraš

 7. Peter pravi:
  24.1.12 ob 19.27

  kaj je mici, a ti v postelji s svojim dragim razpravljaš o politiki in konstituiranju vlade? Jaz s svojo drago ne, imava pametnejše stvari za počet :)

 8. elefante pravi:
  25.1.12 ob 13.09

  očitno je Alenčica ena ... vedn izbira tipčke, ki niso iz nizkega ranga... hokejist, podjetnik, nogometaš, varnostnik, zdravnik, 2 nogometna funkcionarja.... še bi ji lahk naštel... Alenka, daj glavo na mesto, pa ne vsakič zanikat, da sta sam prijatelja... pa točno vemo, da boš tudi tokrat zanikala.... edin če bi bla s Praštalom, tega pa ne bi zanikala... da se pa tok rada dol daje, pa itak že vsi vemo... in ji je všeč bolj na grobo tut ;)

 9. Ej elefante pravi:
  25.1.12 ob 14.08

  A varnostnik je visok rang? Sej veš da za varnostnika ne rabiš tud osnovne šole ne?

 10. elefante pravi:
  25.1.12 ob 15.08

  praštalo ni navadn varnostnik!!! ima kar nekaj pod palcem ;) če bi bil navadn, ne bi bla nikol z njim!!!

 11. Peter pravi:
  26.1.12 ob 20.18

  Ja Lenčica se bo morala počasi odločit kaj bi rada. Ima že nekaj let, lepota pa tudi ni večna. Ta rang "njenih" tipov pa se bolj poda kakšni mlajši frčafeli.
  Aja, pa če se komu zdi,da filozofiram... jaz in moja žena prihajava iz različnih političnih svetov, različno sva bila vzgajana, pa evo funkcionirava super že ful let. Sreča politikov in njihovo doživljanje orgazmov ob poniževanju političnih nasprotnikov, ni moja osebna sreča.

 12. dejan pravi:
  9.5.12 ob 20.36

  no, ni ravno lepa. Vseeno mislim, da ni slaba punca. Za božjo voljo pustite jo že pri miru.