Kvak.com

Trkaj in Playboyeva zajčica - konec je romance

sreda, 7. september 2011
Trkaj, Rok Terkaj, Doroteja Premužič
Raper Trkaj je že dober mesec samski - raper in njegovo dekle, hostesa in Playboyeva zajčica Doroteja Premužič, sta se razšla po treh letih skupnega življenja, za medije pa sta - kot je to navada med tujimi zvezdniki - celo sestavila skupno izjavo: "Še vedno ostajava dobra prijatelja in bova sodelovala poslovno. A zaradi prevelike zaposlenosti s projekti sva se oddaljila in ohladila drug do drugega. Drug drugemu želiva veliko sreče na novih poteh, da vsak najde svoj delček sreče, bodisi v hostesnem delu bodisi v glasbi." (vir: Lea)
Komentarji:
 1. Nina pravi:
  7.9.11 ob 15.37

  Tko se dela...njegova punca sploh ni bla kaj prida

 2. anonimna pravi:
  7.9.11 ob 16.10

  meni že od vsega začetka nista pasala skupaj. doroteja je lepotica in bo hitro našla drugega.

 3. Lina pravi:
  7.9.11 ob 22.08

  Bogi dečko. Vehementno zatrjuje, da je v življenju veliko dosegel in drugim soli pamet, sama pa v njegovi biografiji vidim velik prazen nič. V kaki bolj zahodni državi ga nihče ne bi povohal oziroma resno jemal, še smejali bi se mu.

 4. :) pravi:
  7.9.11 ob 23.22

  @Lina
  Zakaj misliš, da bi se mu smejali?

  Če je na "zahodu" velika konkurenca in se težko dokažeš, še ne pomeni, da so vsi, ki jim ne uspe veliki met vredni posmeha. Prav nasprotno, v takšnih državah znajo cenit tudi talentirane posameznike, ki niso zvezde. Za razliko od nas, ki včasih v zvezde povzdignemo koga, ki kaj drugega kot da je odvrgel tri krpice, ni naredil.
  Sicer je pa Trkaj še mlad in sposoben in verjamem, da bo imel še veliko priložnosti obogatit svojo biografijo. Kar bi težko trdili za koga drugega, pa tudi če bi imel sedem mačjih življenj.

 5. alja pravi:
  13.9.11 ob 23.19

  menim da je važno tudi to,da je karizmatičen in duhovno zelo bogat človek.

 6. Doroteja pravi:
  3.5.12 ob 11.53

  Vsi ki me imate za lovačo, se raje zazrite v svoje ogledalo. Jaz sem umetnica na visoki nogi. Bolje to, kot pa stati za trakom .. grdi neumneži.

 7. DOROTEJA pravi:
  12.9.12 ob 10.36

  jebite se vsi prava lepotica sem