Kvak.com

Barsos

petek, 7. januar 2011

Barsos: Sašo Baričevič: staršem zapustil milijon evrov dolgov, bo Stanislav Meglič dobil odškodnino?

Sašo Baričevič,bulmastifi,Stanislav Meglič,Franci Matoz
Danes se je zaključila zapuščinska razprava, v kateri so starši Saše Baričeviča sprejeli zapuščino pokojnega zdravnika: vrednost zapuščine je znašala okoli 1.200.000 evrov, le malo manj pa je dolgov in terjatev, ki znašajo 1.100.000 evrov. Eden od dolžnikov je seveda tudi Stanislav Meglič, ki so ga leta 2006 napadli štirje Baričevičevi bulmastifi in hudo ranili. Megličev odvetnik Franci Matoz bo zahteval 112.669 evrov za nepremoženjsko škodo, 40.002,15 evra za premoženjsko škodo in 462,59 evra mesečne rente. Baričevičev delež v zasebni kliniki Barsos je bil vreden okoli 780.000 evrov, njegovo posestvo na Javorju in hiša pa okoli 700.000 evrov; a zdravnik je bil pri bankah in nekaterih podjetjih zadolžen za skoraj 700.000 evrov. Odvetnik staršev pokojnika Emil Zakonjšek pravi: "Za dediče so vsi ti postopki izjemno boleči, tako da bi želeli vse zadeve rešiti v čim krajšem času." (vir: 24ur.com, zurnal24.si)


Več
četrtek, 4. november 2010

Barsos: Simona Dimic: dopustovala je z Baričevičem

Simona Dimic,Sašo Baričevič,Saša Baričevič
Simona Dimic ima veliko pomembnih prijateljev, mednje pa je očitno sodil tudi pokojni dr. Sašo Baričevič. Premierjeva sedaj že bivša šefica kabineta Dimičeva, ki je letos postala akterka ene večjih afer Pahorjeve vlade, ima očitno res rada razkošna potovanja: znano je, da je takoj po svojem odstopu odšla na dopust v Dubaj, na spletni strani The Elite Travel Club pa je razvidno, da sta ji v Grčiji družbo delala tudi razvpiti Sašo Baričevič ter njegova poslovna partnerica Cvetka Dragoš Jančar iz klinike Barsos.  (vir: Nova) Več
sreda, 22. september 2010

Poslanci na preglede ne hodijo več v razvpiti Barsos

Slovenski poslanci po velikem škandalu z bulmastifi nič več ne hodijo v kliniko Barsos, ki jo je vodil sedaj pokojni zdravnik Sašo Baričevič. Menedžerski pregledi poslancev naj bi sedaj potekali v Diagnostičnem centru Bled, kjer naj bi se za vsakega izvoljenca ljudstva na pregled plačalo 2.500 evrov! (vir: pozareport.si) Le kaj počnejo na menedžerskih pregledih, da toliko stanejo?
Več
petek, 7. maj 2010

Barsos: Miro Senica ni več odvetnik družine Baričevič

Miro Senica,Sašo Baričevič,Dea Baričevič,bulmastifi
Miro Senica ni nič več zastopnik družine Baričevič: trenutno poteka odškodninska pravda, saj primerno odškodnino zaradi napada bulmastifov leta 2006 zahteva Stanislav Meglič. Zastopanje družine Baričevič in zasebne klinike Barsos pa naj bi sedaj prevzela odvetnika Jože Hribernik in Stojan Zdolšek. Medtem pa naj bi Dea Baričevič (Sašo Baričevič je bil njen brat, ona pa vodi lekarno zraven klinike) zaprosila za prevzem organov mrtvih psov. Odpeljati jih namerava na analizo na Dunaj, kjer naj bi se ovrglo sume, da so bili Joy, Atlas in Atos spolno zlorabljeni. (vir: pozareport.si) Več
sreda, 3. marec 2010

Vdrli v zasebno kliniko Barsos, katere direktor je bil Sašo Baričevič in kjer se (je) zdravi(la) slovenska elita!

Med vikendom se je zgodil vlom v kliniko Barsos v Ljubljani, ki je javnosti trenutno najbolj poznana v povezavi z afero Sašo Baričevič in bulmastifi. Policija še ne ve ali je šlo za enega ali več vlomilcev, narejeno pa je bilo za približno 3.000 evrov škode. "Nekateri primer že povezujejo z domnevnim izginotjem zdravstvenih kartotek znanih Slovencev, na kar je že opozarjal poslanec in predsednik Slovenske nacionalne stranke Zmago Jelinčič Plemeniti, direktorica klinike Barsos, Cvetka Dragoš Jančar, pa je te govorice zanikala." (vir: pozareport.si)
Več
sreda, 24. februar 2010

Zmago Jelinčič Plemeniti širi govorice o Baričevičevi kliniki Barsos: izginilo 3600 kartotek, vedelo se bo "komu so šivali anus"

Sašo Baričevič,Saša Baričevič,bulmastifi,Barsos,Miro Senica,Zmago Jelinčič,Katarina Kresal
Zmago Jelinčič Plemeniti je interpelacijo zoper Katarino Kresal pospremil s precej sočnim komentarjem. Že Slovenske novice so poročale o domnevnem homoseksualnem lobiju, članom katerega naj bi jim Sašo Baričevič pomagal ob raznih 'zdravstvenih neprijetnostih' (ko naj bi znana medijska osebnost na urgenci pristala z raztrganim anusom, je to zvedela cela Slovenija, zato izbira zasebnega zdravnika ne preseneča). Jelinčič pravi, da naj bi iz klinike Barsos izginilo 3600 zdravstvenih kartotek, ki naj bi jih že imele tuje obveščevalne službe, to pa naj bi bil tudi razlog za popuščanje naše vlade v zunanji politiki: "V celotni koaliciji je nekaj zelo gnilega. Morajo držati skupaj, da ne bi prišle na plan kakršnekoli čudne fotografije, kakšne čudne kartoteke. Koga bodo izsiljevali s temi kartotekami? V njih bo končno pisalo, komu so šivali anus." Prvak SNS pa se je obregnil tudi ob preiskavo dogodka na Oražnovi, češ da "namerno ne vedo in ne znajo pogledati na pravi konec, zato tudi posnetkov s križišča pri Baričevičevi hiši ne najdejo." (vir: pozareport.si, Slovenske novice)

Več
sobota, 13. februar 2010

Ali zdravniki v centru Barsos, ki ga je vodil Sašo Baričevič, delajo nezakonito?

Sašo Baričevič,Saša Baričevič,bulmastifi,Barsos
Medicinski center Barsos je bil včeraj "zaradi tragičnega dogodka" zaprt. Novinarji skušajo od prve zasebne zdravstvene klinike, katere večinski lastnik je bil pokojni Sašo Baričevič, namreč dobiti informacije o morebitnem nezakonitev delu zdravnikov. V Barsosu namreč dela 40 zdravnikov UKC in Onkološkega inštituta, le dva od njih pa imata tudi potrebno dovoljenje delodajalca. Ukrepal bo minister za zdravje Borut Miklavčič: "Če zdravniki nimajo soglasja svojega delodajalca za delo v Barsosu, bomo šli v nadzor. Ukrepamo lahko tako, da zamenjamo direktorja bolnišnice, iz katere so zdravniki, tja pa lahko pošljemo tudi delovnega inšpektorja, saj gre za kršitev delovne zakonodaje." (vir: Žurnal24.si) Več