Kvak.com

Ansambel Roka Žlindra in Kalamari

sreda, 2. marec 2011

Ansambel Roka Zlindra In Kalamari: Ema 2011: Ansambel Roka Žlindra in Kalamari totalno izviseli!

Ema 2011,Maestro,Ansambel Roka Žlindre in Kalamari
Ema 2011 je za nami, marsikateri gledalec pa se morda še sedaj sprašuje, kako to, da organizatorji niso povabili lanskih zmagovalcev, kot je v navadi. Lanski zmagovalec namreč navadno med glasovanjem ponovno nastopi naslednje leto ... vendar niso dobili niti povabila za ogled! Ansambel Roka Žlindra in Kalamari so tako ostali doma, njihov Narodnozabavni rock pa so odplesali že skoraj nacionalkini hišni plesalci Maestro. (vir: Nova) Nesramno?  Več
četrtek, 4. marec 2010

Ansambel Roka Zlindra In Kalamari: Ansambel Roka Žlindre in Kalamari: pesem bo na Eurosongu v slovenščini, "nikomur ne bomo lezli v rit"

Kalamari,Ansambel Roka Žlindra,Ansambel Roka Žlindra in Kalamari,Rok Žlindra,Jože Jež Pepi
Ansambel Roka Žlindra in Kalamari so se po zmagi na Emi odločili, da v Evropi ne bodo nikomur lezli v rit. To pomeni, da bo pesem ostala v slovenščini, takšna kot je, posneli bodo le še verzijo za nemški trg, medtem ko angleške ne bodo: "Predstavljamo Slovenijo, zato bomo prepevali v slovenščini, bomo pa posneli tudi remiks za nemško tržišče. A nikomur ne bomo lezli v rit. Predstavili bomo naše izročilo in ne bomo spreminjali niti imena zasedbe, čeprav smo sprva to nameravali storiti. Naj se malo potrudijo, naj se naučijo izgovoriti črko ž, bodimo Slovenci do konca!" (vir: 24ur.com)
Kliknite tukaj za ogled videa.